21 Ocak 2013 Pazartesi

SEPHORA İNDİRİMİNDEN ALDIKLARIM...

Merhabalar

Sephorada indirim günleri başlayalı baya oldu hanımlar.Malesef ben tembellikten anca sizlere yazıyorum.

12-27 Ocak arası bazı ürünlerin fiyatı 5-10-15 TL idi.Bu ürünler ise ojeler,rujlar,kalemler ve pudralar.Fakat her Sephora mağazasında farklı ürünlerde var.Bu da çok ama çok sinir bozucu neden her yerde aynı yapmamışlar bilmiyorum.Neyse hanımlar benim aldığım ürünler ise; 3 ruj, 3 göz kalemi, pudra fırçası, yüz temizleme fırçası.


İlk olarak şeftali pembe arası bir ruju aldım.Rengi 06 numara.Ben bu ruju The Balm'ın Hot Mama allığına  benzettim.Sizce de aynı tonlarda değil mi ?

Bu ruju ise anneme aldım.G11 numaralı ruj vişne çürüğü renginde.Ve lip balm özelliği var.Aldığım günden beri annemin elinden düşmüyor.



Lip glossu görünce içim gitti :) Sık sık kullanabileceğim bir ürün değil ama görünce benim olmalı dedim.Rengi tam yazlık ve bronz tene çok güzel olur.

Fiyatlara gelirsen hepsinin tanesi 10 tl.


Göz kalemlerine ise 2 tanesi suya dayanıklı ve yumuşak ve kolay sürülen bir yapıya sahip.Bendeki renkler ise kahve ve siyah rengi. Aldığım günden beri sürmeden duramıyorum.


Şu sıralar beyaz göz kalemlerine kafayı takmış durumdayım.Hazır indirimdeyken Sephora markasınıda denemek istedim.Sık kullanmaya çalışıyorum ama daha yorumlucak kadar kullanmadım.İlk izlenimler gayet olumlu ama :) 

Fiyatları ise; Suya dayanıklı kalemler 10 tl , beyaz göz kalemi 5 tl


Pudra fırçası arayışlarım devam ediyor.15 tl iken denemede fayda vardır dedim.Ama almaz olaydım keşke.Yıkamadan kullanmıyorum böyle bir alışkanlığım var.Yıkadığım da ise simsiyah bir suyu yakıyor ve berbat bir koku oluştu.Kılları güzel uygulaması da iyi ama o koku beni mahvetti.Görürseniz almayın hanımlar.

Son olarak da yüz yıkama fırçasını aldım.Gratis de satılan fırçaların kılları çok sert geldiği için almamıştım.Ama Sephora da görünce birde 5 tl olunca hemen kaptım.Fırçanın kılları yumuşak ve yüzünüzü tahriş etmiyor.2 kez kullandım ve yüzümü iyi temizlediği farkettim.Denemenizi tavsiye ederim.


Aldıklarım bu kadardı hanımlar.Ve artık alışveriş diyetine girdim.8 Mart Dünya Kadınlar Gününe kadar birşey almak yok :) 

Peki sizler neler aldınız bu indirimde? 

Sevgiler...

7 yorum:

  1. çok güzel güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederimm canım :)

    YanıtlaSil
  3. 3 göz kalemi ve 1 göz farı bloga beklerim :)
    www.locosmetico.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Oooo güle güle kullan canım o zaman:) Tabikidee gelirimm bloguna :D

    YanıtlaSil
  5. Fırça dan bende de var :))) Daha kullanmadım ama yorumunu okuyunca iyiki almışım dedim :)
    Kapaklı fırça için yves rocherinkini deneyebilirsin hem sık fırçaları hem yumuşak ama bir arkadaşım da koku olmuş fırçada, benimkisinde yok :)

    YanıtlaSil
  6. Ben de çok istiyorum bu aydınlatıcıyı ama essenceninkini biraz bitirip alıyım diyorum :/
    çok güzel, mutlu mutluu pasparlak yüzde kullan kuzum :D

    YanıtlaSil
  7. Ayy o koku olmasaa çok iyi olucaktı ama napalım :) Bende anneme verdim o sevdi bayaa kokusu o kdar rahatsız etmiyor onu en azından boşa gitmedi :P

    Mary Loudan söz ettim sanırım canım :) Al derim canım vala bende Essence alıcam bir fırsat gelsee :P

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...