28 Aralık 2012 Cuma

NİVEA 65 NOLU PEMBE RUJ...


Merhabalar

Rujlarla devam ediyoruz hanımlar.Yaz ayların da çok sevdiğim ve sık sık kullanmaya çalıştığım bu ruja bayılıyorum.Rengi pembenin en güzel tonlarından biri.Yapısı ise kremsi ve yumuşacık. Ama kremsi yapıya sahip olan her ruj gibi dağılma problemi yaşıyorum.








Dağılma problemi olsa bile rujun rengi için katlanırım.Siz nasıl buldunuz canlarım.

Sevgiler....

26 Aralık 2012 Çarşamba

MAYBELLİNE 210 GÜL KURUSU RUJ....


Merhabalar

Yavaş yavaş rujlarımı anlatmaya karar verdim.İlk olarak Gratis'in indiriminden aldığım Maybelline rujla başlayalım.

Yapısında bal özü bulunduğu için dudakları tam anlamıyla besliyor.Ayrıca bir balm kullanmaya gerek kalmıyor.






Kırmızı ruj seçenekleri de bulunmaktadır.Fakat bu seri kremsi ve yumuşak olduğu için pek tercih edilmemeli.Ayrıca diğer renkleri de sim bombası.Sim severlerin bakmalarını tavsiye ederim.





Rengi tam benlik.Dudak rengiyle tamamen bütünleşip doğal bir görüntüye ulaştırıyor.

Fiyatı;  10 TL ( Gratisin %50 indirimden ben 5 tlye almıştım.)



Sevgiler...



25 Aralık 2012 Salı

ESSENCE I LOVE STAGE FAR BAZI...


Merhabalar

Yaklaşık 3-4 aydır kullandığım far bazını sonunda yazmaya sıra geldi.Herkesin severek kullandığı bu ürün benim için hayal kırıklığı oldu.Yağlı bir göz kapağına sahip olduğum için çizgilenme yaptı.:(







. İlk kapatıcı izlenimi veriyor.
. Her ten rengine de uyum sağlıyor.
. Göz kapağını nötrleme de gayet mükemmel.
. Ama az miktarda sürmeniz gerekiyor.Çok sürdüğünüz zaman yarım saat içinde çizgilenme yapıyor.
. Ayrıca göz altına da kullanabiliyoruz.
. Farların rengini de canlı tutuyor.

Benim gibi yağlı göz kapağına sahipseniz kaçının bu far bazından.Kuru ise göz kapaklarınız uygun olabileceğini düşünüyorum.Renkleri de gayet canlı gösteriyor.







Yukarıda ki bazlı aşağıdaki ise bazsız uygulamadır.

Fiyatı; 8,90 TL 



Sevgiler...

22 Aralık 2012 Cumartesi

VICTORIA SECRET FASHION SHOW 2012 MAKEUP...


Merhaba hanımlar

Victoria Secret mankenlerinin makyajlarına bayılıyorum. Bir makyaj hem doğal hem de bu kadar güzel olur mu yaa. Hoş mankenler güzel olunca ne makyaj yapsan yakışıyor :) Videodaki kızında maşallahı var mankenlere taş çıkarır. Neyse canlarım hepinize iyi seyirler :)) 







Sevgiler...

21 Aralık 2012 Cuma

İKOS EGYPTISCHE ERDE NATUREL ALLIK/BRONZER...


Merhabalar

İkos markasını ilk kez Almanya'dan gelen akrabamız da görmüştüm.Mısır toprağı kilinden elde edilen bir bronzer/ allık olduğunu söylediğin de baya şaşırmıştım.O zaman pek makyajla aram yoktu. (15 yaşındaydım daha :P ) Ama ilgimi çeken bir ürün oldu.Yanağında doğal duruşu ve içerisindeki simler sayesinde canlı bir cilt görüntüsü tamamen büyülemişti beni.Tabi çocukluk hevesi bende gelip geçmişti. Taaa ki Lila Kutu'da bu ürünü görünce kadar.Görür görmez havalara uçtum hemen de alıverdim. :)



Bronzerın iki rengi bulunmakta.Açık tenliler için ''Naturelle'' orta ve koyu tenler için ise ''Mediterran'' renklerini önermekteler. Naturelle rengi açık tenlilere tamamen doğal bir bronzer sunuyor.Malesef açık tenliler bronzer bulmakta pek şanslı olamıyorlar. 

Ayrıca ürün asla tozutmuyor. Fırçaya ürünü aldığımız da toz toz olup uçuşmuyor.



,




İçerisindeki ışıltılar cilde sağlıklı bir görünüm veriyor.Ve fazla abartı ne de çok sönük kalıyor.Tam anlamıyla doğal bir görüntüye sahip oluyorsunuz.




Aldığım günden beri her gün sürüyorum.Olurda biterse tekrar tekrar alabileceğim bir bronzer oldu.Vazgeçilmezler listesindesin :P

Ürünün Fiyatı ; 29,90 TL (7 grlık ürün fiyatı)
                49,90 TL (13 grlık ürün fiyatı)


Vee son olarak da alışverişim yanında yolladıkları hediyeler için Lila Kutu'ya teşekkür ederim.







Sevgiler....


20 Aralık 2012 Perşembe

Neden Makyaj Yapıyoruz ?-Mim/ Why do you wear make-up?


Merhabalar

Sevgili arkadaşım Makyaj Fırçam beni mimlemiş.O kadar çok mutlu oluyorum ki mimlerden ve unutulmadığıma çok çok seviniyorumm :)) Çok çok teşekkürler tekrardan muhteşem sorularla karşınızdayım.






- Ne zaman kozmetiğe / makyaja ilgi duymaya başladınız ?

 Bebekken :) Evet yanlış duymadınız 3 yaşındayken minik  ojelerim vardı.O zamandan belliymiş ojelere merakım.Hatta annemin makyaj malzemelerini mıncıklardım ve kadın delirirdi :)) Ruj sürdüğü zaman silerdim.Kıskançlık var bende azıcık.İlk makyaj malzemem de Flormar'ın en açık pembe rujuydu. Ayıcıklı çantamdan da hiç eksik olmazdı :)) 

- Makyajsız nasıl hissediyorsun?

İş hayatım olmadığı için sadece dışarı çıktığım zaman ( nadiren çıkıyorum şu sıralar ) makyaj yapıyorum.Ama evde olsam bile rimel sürmeden duramıyorum.Sanki o olmasa bakışlarım donuk oluyor.Rimel sürmeden kendimi boşlukta hissediyorum :))


- Makyaj hakkında neyi seviyorsun?

Makyaj bir bayanı vezir de ediyor rezil de ediyor.Doğru makyaj yapan bayanlar öyle mükemmel  görüyorlar ki kusur bulamıyorum.Doğru makyaj yapan bayanların güzelliklerine güzellik katmasını çok ama çok seviyorum.Ve makyaj yapınca kendimi ayrı bir güzel buluyorum :P

- Üç vazgeçilmez ürünün?

Rimel ; Dışarı rimel sürmeden çıkamam asla.O kirpikler uzun ve kıvrık olucak yanii arkadaşım :)

Eyeliner; Daha çok bakışların ön planda olmasını tercih ediyorum.Bakışları vurgulamanın en güzel yolu eyeliner. Nasıl çekerseniz çekin bakışlarınız değiyor.Ve bayılıyorum eyelinera :))

Fondöten ; Cildi sorunlu olan biri değilim.Fakat kızarıklarım beni çok rahatsız ediyor.Fondöten de benim cildimi kusursuz gösteriyor.En çokta köpük fondötenleri çok seviyorum.


Sorularımız bu kadardı hanımlar.Umarım keyif almıştırsınız.

Benim Mimlediklerim ;

- Pek Bilmişin Dünyası
- Ojeli Filozof
- Tannesi
- Audrey 




Sevgiler....












19 Aralık 2012 Çarşamba

BUGÜN NE SÜRDÜM - ESSENCE TWILIGHT 01 JACOB'S PROTECTION...

Merhabalar

Bugün tırnaklarımı Essence'nin Twilight Koleksiyonun ojesiyle süsledim. Bu koleksiyondan sadece ojelerini aldım.Aydınlatıcı pudrası ve allığı pek ilgimi çekmedi açıkcası zaten bulamadım da (Kendimi böyle avutuyorum :) )

Koleksiyonun 01 Jacob's Protection adlı ojesiyi uyguladım.Lacivert ve siyahın uyumu muhteşem.Fırçası ise  büyük fırçalardan.Fakat herkesin şikayet ettiği bir durumu var.Kurumasında problem yaşıyorlarmış. Bende öyle bir problem olmadı çünkü Mavala'nın oje kurutucusunu kullanıyorum.Sayesinde 1 dakika da tüm tırnaklarım kuruyor.







Sizler nasıl buldunuz ? Umarım beğenmiştirsiniz canlarım :) 


Sevgiler....

İNGLOT ALIŞVERİŞİM....

Merhabalar

İnglot indirimi tüm hanımları mahvetti.Elde avuçta ne varsa hepimiz yatırdık :)) Eee bende almadan durur muyum :) Merve ile birleştik attık kendimizi İnglota. Resmen kendimizi kaybettik.2 -3 saat sadece inglotta seçim yapmakla uğraştık :D  Bakalım ben neler almışım.


Hayatımın en zor seçimlerinden biriydi.O kadar güzel farların arasında seçim yapmak ne de zormuş.Şimdilik 6 tane aldım ama yakın zaman da doldurucam paletimii :)) 



Fondöten arayışlarım hala devam ediyor.Bir de inglottan deneyim dedim. Kızarıklarımdan aşırı derece rahatsızım.Yoğun mu yoğun bir kapatıcılığı olan fondöten istiyorum.İnglotta da en fazla kapatıcılığı olan fondöteni aldım.Daha ayrıntılı yazılarr yoldaaa :D 


Vee son olarak da Pek Bilmiş Hilal'in siparişi üzerine ona da 6ss fırçası aldım :) Ayrıntılı yazısı Pek Bilmiş'ten gelecekk :))



Benim aldıklarım bu kadardı.Aldıklarımdan çok ama çok memnun kaldım.

Sizler neler aldınız ?





Sevgiler...

ÇEKİLİŞ HABERLERİ...


Merhabalar

Yılbaşı yaklaşıyor ve hepimiz hediyeleşmeyi çok seviyorumm :) Blogger arkadaşlarım da hediye dağıtmaya başlamış.Bizde katılalım şansımızı deneyelim hanımlar

Bakalım kimler ne hediye ediyor :)

















Hepsi bir birinden güzel hediyeler :) Herkese bol şanslarr 



Sevgiler....




18 Aralık 2012 Salı

MİMLENDİM....

Merhabalar

Özel sorularla mimlendim bu sefer :) Sevgili Makyaj Fırçam mimlemiş benii çok çok teşekkür ediyorum. Fazla konuşmadan sorularaa geçelimmm.

- Mantığın mı yoksa duyguların mı ön plandadır? 

Tamamen duygularımla hareket eden biriyim.Mantığımın olmaz dediği şeylere bile ısrarla inanmak istiyorum. Tabi ki ne oluyor sonunda mantığım kazanıyor ve üzülen ben oluyorum.Aşırı derece de duygusal olduğum için de çıkarcı insanlar tarafından çok kullanılıyorum.Ve öyle bir safım ki kim ne derse bana inanıyorum ve sonunda çok üzülüyorum. 
Siz siz olun hanımlar mantığınız ne derse onu yapın eğer dinlemezseniz mantığınızı üzülen siz olursunuz. (Tecrübeyle sabittir. )

- İnsanlar niye mutlu değiller? Niye gözlerinin önündeki mutluluğu görmüyor ve şükretmesini bilmiyorlar?

Gösteriş meraklısı insanlar yüzünden nefsine yenik düşüyor tüm insanlar.Ve elindekilerle yetinmek yerine ulaşamadıkları ne varsa istiyorlar. Malesef bende bazen yenik düşüyorum bu tip insanlara.Nefsine hakim olan ve elindekinin değerleri anlayan her insan mutlu olur elbette.Ve unutmayın ki siz insanlara nasıl yaklaşırsanız aynı tepkiyi alırsınız.

- Haklı olduğun konuda kendini savunur musun yoksa susmak adalet mi dersin?


Haklı olduğum konularda kimse beni susturamaz.Öyle bir hal alıyorum ki o an ben bile tanıyamıyorum kendimi :) Resmen çirkin yüzüm çıkıyor ortayaa :)) Ama bazende karşındaki odun olursa ve laftan anlamıyorsa susmak en güzeli.

-Tok gözlü müsün yoksa herşeyim olsun diyenlerden misin?


Bunu ben bile bilmiyorum desem :) Her şey benim olsun onuda alayım bunu da alayım diyorum sonrasında iş almaya gelince duruyorum.Bu konuda dengesizim :D Ama çoğunluklaa herşeyim olsun istiyorumm  :D 
Evrene mesaj : Piyongo bana vursunnn :D 


Benim cevaplarım bu şekildeydi bayanlar. Umarım benden soğumamıştırsınız :P

Mimlediğim Arkadaşlarım;

-PEK BİLMİŞİN DÜNYASI
-AUDREYİN ŞEKERLERİ
-AYNA KARŞISINDA
-NİLSULİ'NİN DÜNYASI
-JUNKHEADİNPURPLELAND



Tekrar tekrar teşekkürler Makyaj Fırçam :))


Sevgiler....















MİNİK ALIŞVERİŞİM...

Merhabalar

Alışverişimi Gittigidiyor'dan Pelin'den yaptım.Kendisine istediğim paleti söyledim ve 24 saat olmadan elime ulaştı ürünüm.En hızlısı Pelin derim. :) Hem uygun fiyatlı hem de ulaşamadığımız ürünleri bize sunuyor.Dükkanına uğrayın bi derim arkadaşlar.

Tık Tık...


Mua undressed renkleri Naked paletle birebir fakat aynı performansı beklememiz olanaksız arkadaşlar. Pigmentasyonu orta diyebilirim.Ne çok iyi ne de çok kötü (ilk izlenimler tabikii). 
Naked palete o kadar para veremem alternatif bir şeyler arıyorum derseniz tam sizlere göre bir ürün.







Vee alışverişimin güzellikleri bitmiyor. Hızlı gelmesinin yanında bir de hediyesi vardı. Gene Mua Shade2 ruju hediye olarak yollamış.Rengi tam benim sevdiğim gibi pembiş pembiş :) 
Dudakta çok hoş duruyor ve yumuşacık bir yapısı var. 






Palet fiyatı : 27 Tl

Benim için mükemmel bir alışveriş oldu.Hem samimiyeti hem de ilgisi için Pelin'e çok çok teşekkür ediyorum.



Sevgiler....


14 Aralık 2012 Cuma

INGLOT ALLIĞIM...


Merhaba kızlar

Inglotta arayıp arayıp bulamadığım allığı internet buldum:) İzmir'de yaşayan biri olarak Forum Bornova'da Park Bravo içerisinde bulunan inglot standını aşındırdım resmen :) Amaaaa 2 ay öncesinde Markafoni'de indirimde görünce ve istediğimi bulunca hemen kaptım.Yanında da takma kirpik aldım ama pek kullanmadım.Umarım sizde beğenirsiniz.



Rengi turuncu kiremit rengi arası.Ama yanakta gayet doğal bir turunculuk veriyor.Sarışınla özellikle pembeden daha çok yakıştırıyorum ben turuncu tonlu allıkları.




Eldeki duruşuyla yanaktaki duruşu çok farklı.



Numarası ise 29 Fiyatı:33 TL - Ama benim aldığım fiyat 20 TL :)



Sevgiler...

11 Aralık 2012 Salı

MİMLENDİM...


Merhabalarrr

Sevgili arkadaşım, gülme krizlerine girdiğim can dostum Makyajfırçam beni mimlemiş.Eeee bende bunu cevaplamazsam olmaz tabikiiii  :)) Fazla lafı uzatmadan cilt bakımım da neler kullanıyormuşum görelim..

Öncelikle bayanlar çok problemli bir cilde sahip değilim.Bu zamana kadar hiç sivilcem olmadı diyebilirim.Sadece çok sıkıldığım zamanlar ve özel dönemler de çıkan bir tane sivilcem olur.Geri kalan sadece t bölgemdeki hafif siyah noktalar.



Kullandığım ürünleri ayrı ayrı yayınlıcam bayanlar.Çünkü hepsi hakkında yazmaya kalkarsam uzun mu uzun bir yazı olur :) 

Mimlediklerim

-Ayna Karşısında
-Pek Bilmiş


Sevgiler...


10 Aralık 2012 Pazartesi

YENİ YILDA AVESEENA...

Merhabalarr

Aveseena'nın ürünlerini denemeye kalmasın diye güzel bir indirim yapmışlar.Bakmanızı tavsiye ederim. :)) 








Ürünleri incelemek isterseniz tık tık  AVESEENA.... :)


Sevgiler...


Hürriyet E-Alışveriş Festivali Başladı!

Yılbaşı telaşı adım adım yaklaşıyor. Hem yılın son gecesine hazırlanmak, hem de sevdiklerinize hediye almak zamanı. Yılbaşı öncesi özel alışveriş siteleri ve online pazarlarda ne var ne yok, burada bulabilirsiniz.

HEPSIBURADA.COM’DAN KARŞI KONULMAZ FIRSATLAR

Yılbaşının en güzel taraflarından biri hediye coşkusudur.

Bu yılbaşı her seneden farklı hediyeler seçerek  sevdiklerinizi daha çok şaşırtmak isterseniz hepsiburada.com’un sizin için seçtiği birbirinden çekici yeni yıl hediyelerinden ilham alabilirsiniz. Çam ağacı için rengarenk dekoratif süslerden şık saatlere kadar herkes için seçenek bol.

Bir bumads advertorial içeriğidir. Hepsiburada


Bir bumads advertorial içeriğidir. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...