1 Temmuz 2012 Pazar

CLEAN&CLEAR 3'Ü 1 ARADA TEMİZLEME JELİ ...

Merhaba kızlar

Kullandığım ve memnun kaldığım temizleme jelini sunmak istiyorum size.


Yedeğini bugün hemen aldım.Yağlı ciltler için uygun bir ürün ve parlamayı baya azaltan bir ürün.Her sabah ve akşam bu ürünle cildimi temizliyorum.Cildim sağlığına kavuşuyor ve yağı dengeliyor.Yapısı ise aşağıda gibi kremsi bir yapısı var.



Clean&Clear 3?ü 1 arada Temizleme Jeli, farklı cilt problemleri için ayrı ayrı ürün kullanmak yerine, çok özellikli tek bir ürünle tüm problemlerini çözmek isteyen tüketiciler için geliştirilmiş bir üründür.


Eşsiz formülü, sivilcelerle savaşan etkili bir bileşen ve cildin parlamasını önlemeye yardımcı özelliğiyle bilinen kil içerir. İlk günden itibaren siyah noktaların azalmasına yardımcı olur, sivilcelerin oluşmasını önler* ve cildi matlaştırır.

Siyah nokta: İlk günden itibaren siyah noktaların azalmasına yardımcı olur
Sivilce: Düzenli kullanım ile sivilcelerin oluşmasını önler
Parlama: Cildi matlaştırır, parlamayı önler.

Firma bunları söylüyor ve gerekten de her gün kullanımda bu etkiyi sağlıyor.


Ve alışverişim de yanında hediye gelen bu temizleme losyonun etkilerini ise firma şu şekilde sunuyor.

Gözenekleri açmak ve siyah noktaları ortadan kaldırmak için için iki şekilde çalışır; İlk adımda, doğal jojobadan yapılmış küçük mavi tanecikler cildi yumuşakça soyarak ciltte hapsolmuş siyah nokta oluşturan kiri, yağı ve cansız hücreleri temizler. İkinci adımda, içerdiği siyah noktalarla savaşan özel bir madde siyah noktaların oluşumunu önler. Kremsi formülü sayesinde cildi aşırı derecede kurutmadan hergün kullanım için uygundur.
Umarım bu etkiyi görürüm :)

Sevgiyle kalın Hoşça Kalın :))




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...