26 Mart 2014 Çarşamba

BATISTE DRY SHAMPOO / KURU ŞAMPUAN...


Merhabalar

Bugün ülkemize geldiği günden beri gündemde olan bir üründen söz edeceğim. 
Sephora mağazasında satışa sunulacağını bir çok blogda okumuştum. Saç ürünlerine ilgim olmadığı için önceden duyduğum bir ürün değildi. Övgülerini duymaya başlayınca ve kısa bir araştırma yaptıktan sonra kesinlikle denenmeli ürünler listemde yerini aldı.Gün aşırı yağlanan saçlarıma da güzel bir çözüm olacağı belliydi. 

Diğer kuru şampuanları kullandığımda beyaz beyaz pudra lekeleri kalıyor.Ve kokuları berbat oluyordu.Kokulara olan hassasiyetimi sürekli okuyucularım yakından bilirler. :) Fakat Batiste hakkında okuduğum bloglarda hiç olumsuz bir yorum görmedim.Herkes severek kullandığını ve elinden düşmediğini anlatıyordu.


Kullanım şekline gelirsek oldukça basit. Öncelikle kullanmadan önce güzelce Batiste Kuru Şampuanı çalkalamalısınız.Sonrasında 30 cm uzaklıktan saçınızı ayıra ayıra yağlı kısımlara sıkıyorsunuz.Sıktıktan sonra beyaz beyaz oluyor saçlarınız sanki yaşlanmış gibi aman sakın korkmayın ;) Hafifçe masaj yaparak  o beyazlıktan  kurtulup tertemiz ve mis kokulu saçlara sahip oluyorsunuz.

Kendime hem uygulayıp hem fotoğraflayamadığım için erkek arkadaşımdan yardım aldım. Beni kırmadığı için tekrar teşekkür  ederim. 

Öncesi;



Sonrası;



Uygulama sonucu inanılmaz ve şaşırtıcı. Hem vakitten tasarruf ediyorsunuz hem de kirli saçlarla dolaşmak zorunda kalmıyorsunuz. Sonuçlarını gören yakınlarım koşa koşa Sephora'ya gidiyor :)  Sizde hemen en yakın Sephora  gidin ve Batiste Kuru Şampuan'a sahip olun. Bu güzellikten mahrum kalmayın derim ;)



Ülkemizde şuan sadece 5 çeşidi bulunan Batiste Kuru Şampuan Sephora mağazalarında satıştadır.

Büyük Boy ; 24 TL
Küçük Boy; 13 TL

4 yorum:

  1. Fotoğraflardaki farkı görünce şaştım kaldım. Bu kadar etkili bir ürün olduğunu bilmiyordum. Görsellerle çok güzel anlatmışsın. Alınacaklar listeme eklendi :)
    bakimlikedi.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  2. Fotoğraflar ne harika olmuş, insanın hemen gidip alası geliyor :D

    YanıtlaSil
  3. Ben de çok beğendim Batiste'yi. Hakikaten acil durumlarda çok işe yarıyor. Sen de güle güle kullan canım:)

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...