6 Şubat 2014 Perşembe

Cildiniz Güne Sağlıklı Bir Başlangıç Yapsın...



Clinique’ten YENİ Superdefense SPF 20 Günlük Koruyucu Nemlendirici ile tanışın.

Nem, antioksidanlar ve güneş koruyucu.. Cildinizin tüm ihtiyacını karşılayan hafif yapılı nemlendirici.

Şubat 2014 itibatiyle tüm Clinique satış noktalarında.

Sağlıklı bir kahvaltı, dişlerimizi fırçalamak, spor yapmak… Her yeni güne vücudumuzun ihtiyaçlarını karşılayarak başlarız. Peki bunu cildimiz için niye yapmayalım? YENİ Superdefense SPF 20 Günlük Koruyucu Nemlendirici cildinizin de güne harika bir başlangıç yapmasını sağlar.



Clinique Superdefense SPF 20 Günlük Koruyucu Nemlendirici cildi, ilk yaşlanma belirtilerine karşı korumayı amaçlayan ve aynı zamanda gelecekte oluşabilecek yaşlanma belirtilerini önleyecek en ileri teknoloji ile formüle edilmiştir. Cilde çok yönlü destek sağlayan Superdefense SPF 20 Günlük Koruyucu Nemlendirici; cildi nemlendirir, korur ve onarır. Üstelik gün boyunca ve her gün..

Clinique’in yeni gündüz nemlendiricisi, cildin nem bariyerini güçlendirerek çevresel faktörlere karşı daha korunaklı olmasını ve cilde gün boyu yoğun nemlendirme sağlar. İçeriğindeki antioksidan kokteyli ve güneş koruması çizgi ve kırışık oluşumuna karşı cildi korur. Bu günlük koruyucu nemlendiricinin devrim yaratan hafif yapısı anında cilt tarafından emilir ve cilde uygulandığı andan itibaren rahatlama hissi yaratır. Peki bunu nasıl yapar?




UV HASARLARINI ONARIR VE CİLDİ KORUR
Cildin doğal korunma mekanizması dış etkenler ile her gün karşı karşıya kalır. Bu dış etkenler cilde zarar vererek, cildin yaşlanmasını hızlandırır. Yapılan çalışmalara göre UV ışınları cildin yaşlanmasında %80 oranında etkilidir. Cildin ihtiyaç duyduğu tüm korumayı sağlayan, yaşlanma karşıtı nemlendiricisi ileri cilt koruma teknolojisi ile üretilmiştir. Photosome, UV hasarının cilt üzerindeki etkisini azaltan bir enzimdir. Güneş ışığı tarafından aktive edilen photosome lar UV ışınlarından elde ettikleri enerjiyi kullanarak ultraviyole ışınlarının yarattığı hasarı onarır; çizgi ve kırışık oluşumunu önler.
Clinique’in yeni gündüz nemlendiricisi , SPF 20 güneş koruması sayesinde kapsamlı UVA/UVB koruması sağlar.

GÜN BOYU SÜREN NEM DESTEĞİ
Yeni Superdefense SPF 20 Günlük Koruyucu Nemlendirici Clinique’in en yeni teknolojileri kullanarak cildin rahat ve gün boyu neme doygun hissetmesi sağlar. Arpa ve Buğday çekirdeği gibi bariyer güçlendirici içerikler cilt bariyerini ve dolayısıyla cildi de güçlendirerek cilde yoğun nem desteği sağlar.
Ayrıca, içeriğindeki anti-irritanlar sayesinde cildi rahatlatır. Deniz Kırbacı özü ve kafein sayesinde cildi sakinleştirir ve rahatlatır.

CİLDİNİZİ N GELECEĞİNİ DÜŞÜNEN KORUMA
Superdefense SPF 20 Günlük Koruyucu Nemlendirici aynı zamanda içeriğindeki C Vitamini ve E Vitamini gibi antioksidanlarla cildinizi yaşlanma karşıtı bakımına destek verir.
Kuru/Karma ve Karma/Yağlı cilt tiplerine özel iki farklı seçeneği mevcuttur.
Superdefense SPF 20 Günlük Koruyucu Nemlendirici cildin gün boyu yumuşak, rahat hissetmesini sağlar ve cildi korur. Cilt bakım rutininin ardından her sabah uygulanır.




Tavsiye edilen perakende satış fiyatı: 50 ml, 169 TL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...