30 Eylül 2013 Pazartesi

NYC INDIVIDUAL EYES 943 SMOKEY GREENS FAR PALETİ...

Merhabalar

Marstan Düşen Kadın blogunun sahibi Ceren'im hediyelerinden size söz etmiştim. ( Görmek için tıktık...) Tek tek deneyip sizlere yorumlama vakti geldi. 

Nyc ürünlerinin standı İstanbul'a gelmişti fakat hala  İzmir de yoktu.Ceren'imle bu konuyu  konuştuk ve gönlü zengin  arkadaşım bana hemencik  far paletlerinden alıvermiş.Tekrar çok ama çok teşekkür ediyorum. Kocamann öpüyorummm  :))

Nyc ürünleriyle tanışmamız eyelinerları ve kalemleri ile oldu.Kalemlerini denemedim ama  eyelinerları inanılmaz başarılı bulunca diğer ürünlerini merak etmemek elde değil.Standı ilk geldiğinde yüz ürünlerin de fazla seçenek olmadığından göz ürünleri daha çekici gelmişti.Bende 2 far paletinin arasında kalmıştım.Birisini tercih etmem gerekmişti ama diğerinde de aklım kalmıştı. Neyse ki diğer beğendiğim far paletinide Ceren'im sayesinde deneme fırsatım oldu. ( diğer far paletini görmek için tıktık...)



Yeşil gözlere uygun olduğunu söylüyor ama renklerinin herkese yakışacağını düşünüyorum. Tam da sonbahara yakışan renklerden  oluşuyor.



Ayrıca  makyaja yeni başlayanlar içinde büyük kolaylık olacaktır. Renklerin birbirine uyumu ve ambalajının arkasında hangi farı nereye kullanacağınızı anlatıyor.Bu da size pratiklik kazandıracaktır.


Farları daha yakından görmeniz için;



Ayrıca farların yanında 1 adet highlighter (aydınlatıcı) ve  1 adette primer (far bazı) bulunuyor.


Açıkcası highlighterı pek başarılı bulmadım.İnanılmaz simli  ve erimiş ya da bozulmuş gibi bir yapısı var. Uyguladıktan sonra ise sim bombası gibi oluyorsunuz.


Swatchı;


Dağıtılmış hali; 



Primer renklerini  göstermekte başarılı.Fakat benim gibi yağlı göz kapaklarına sahipseniz çizgilenme yapıyor.Yarım saat geçmeden göz makyajım  çok çirkin bir görüntüye ulaştı.Ama yağlanma problemi olmayanlarda gayet başarılı olduğunu da söyleyebilirim. (arkadaşımın deneyimlerinden)


Swatchı;


 Farlarında tozutma problemi yaşadım. Pigmentasyonları açık renklerde pek başarılı değil ama  koyu  renklerde ise başarılıydı.

1.Renk; Kreme yakın bir beyaz içerisinde hafif simleri var. Kaş altına ve göz pınarına uygulanacak renktir.



Swatchı;



2.Renk; kahvenin hoş tonlarından.Tamamen göz kapağına uygulayabileceğiniz hafif gölgelendirme ile hoş buğulu gözlere sahip olabileceğiniz bir renk.



Swatchı;


3.Renk; Tam sonbahara yakışan hafif ışıltılı mürdüm.İlerleyen zamanlarda bu far ile nasıl bir göz makyajı yaptığımı göreceksiniz.Takipte kalın  :) 



Swatchı;


4.Renk; Kopkoyu bir kahve.Gölgelendirme kullanılmasını daha çok tercih edebileceğiniz bir renk.


Swatchı;




Kısacası günlük göz makyajlarınız da kullanabileceğiniz uygun fiyatlı bir far paleti.Özellikle de ambalajın arkasında ki anlatım sayesinde makyaja yeni başlayanlara yol gösterici olabilir.

Nyc ürünleri sadece Watsonslarda satılmaktadır. Ve fiyatları da oldukça  uygun hanımlar. 



Sevgiler...

8 yorum:

  1. renkleri çok hoşş bende bloğuma beklerim http://sedefilemodamakyaj.blogspot.com/2013/09/eylul-favorilerimmm.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım :) Hemen geliyorummmm ♥

      Sil
  2. Güzel günlerde kullan kuzum :*

    YanıtlaSil
  3. Bende alacaktım denemek için ama herkes vasat deyince vazgeçtim :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben beğendim canım ya günlük kullanım için gayet iyii :)

      Sil
  4. Renkleri çok güzelmiş :)Bloğunu takibe aldım canım bana da beklerim.Mekan keşfi yapıyorum.Sevgiler..e

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canımm :)) Bende geliyorum hemennn takibin içinde teşekkür ederim ♥

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...