15 Ocak 2013 Salı

ESSENCE SUYA DAYANIKLI EYELİNER KALEMİ...

Merhabalar

Türkiye 'ye Essence geldiğinde beri herkes hayranı oldu.Bende her fırsatta ürünlerini denemeye çalışıyorum.En son Gratis'in  %50 indirimde Essence ürünlerini komik fiyatlara satın aldım.Aldıklarımın içinde en kararsız kaldığım ürün eyeliner kalemiydi.Çünkü eyeliner kalemleri pek beğenilmiyordu.Denemek adına suya dayanıklı ve daha ince uçlu olan eyeliner kalemi tercih ettim.Çok doğru bir seçim olmuş benim için.

Yıllardır Golden Rose'nun diplineri kullanıyorum.Alışkın olduğumdan mı bilmem en kolay ve keskin siyahlığı o sağlıyordu.Fakat Essence'nin eyeliner kalemi Golden Rose diplinerin pabucunu dama attı.Aldığımdan günden beri elim hep bu ürüne gidiyor.Başka bir şey kullanmaz oldum.


-Gün boyu o keskin siyahlığı uçmuyor.
-Dağılma akma vs. problemleri hiç olmadı.
-İnce ucu sayesinde istediğiniz kalınlıkta ve incelikte eyeliner çekebiliyorsunuz.
-Yoğun siyahlık istiyorsanız ideal bir ürün.
-Olumsuz bir özelliğini görmedim :)





Gözde duruşunu da aşağıdaki şekilde.



Fiyatına gelirsek indirimden aldığımı söylemiştim.Ya 5 yada 6 tl civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam.Hem uygun fiyatlı hemde olumlu yönleriyle gönülleri fethetmeye hazır.Sizlerinde denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.


Sevgiler....

10 yorum:

  1. Ben normalini kullanıyorum. Birincisini bitirdim ikincisindeyim şimdi. Gerçekten güzel ama çıkartırken zorlanıyorum ben. Biraz daha üssü bir şey denemek istersen, Marbella'nın kini öneririm.

    Bu arada ne güzel çekmişsin kalemi. Ucnu bir türlü böyle yapamıyorum ben :)

    YanıtlaSil
  2. ne zaman essence eyeliner almaya kalksam kalmamış oluyor :( zaten benim yaşadığım yerde gratis de yok peff.bu ürünü merak ettim şimdi hiç görmemiştim..sanki böyle mat bi duruşu da var.bide çok güzel çekmişsin eyeliner ını söylemeden geçemicem :)

    YanıtlaSil
  3. Bende çıkartmakta zorlanıyorum canım ama duruşu gerçekten çok güzel.Marbella'yı duydum fakat online almak istemiyorum.Denemek mıncıklamak istiyorum azıcık ama hiç bir yerde görmedim.Sanırım İzmirde satılmıyor .s.s

    Teşekkür ederimm :)) Ucu bu şekilde yapmak ciddi ciddi zor canım yavaş yavaş yapınca oluyor.İnşallah bir gün buluşunca ayrıntılı anlatırım :))

    YanıtlaSil
  4. Marbella'yı online olarak MissPera'dan aldım ben. Buluşunca ben de detaylı olarak gösteririm :) Bir blogger toplantısı yapmak istiyorum ben de ama sen duyurunca daha çok kişiye ulaşırsın gibi geliyor bana, zaman ayarlamasını nasıl yaparız bilmiyorum. Deneyimlerinden faydalanmak istiyorum :))

    YanıtlaSil
  5. Belmut; Canım artık Rossmannlarda ve onlineda satılıyor aklında bulunsun derim :) Evet mat bir yapısı var beğenmene sevindim teşekkür ederimm :))


    Makyajlı Haller; Detaylı anlatımını sabırsızlıkla bekliyorumm.Ne demek canım hep beraber duyurusunu yaparız mail adresim yukarıda var istersen mail at detaylı konuşalım :))Estağfurullah asıl ben senin deneyimlerinden yararlanmak isterim canım

    YanıtlaSil
  6. benim de essence eyeliner'in başka çeşidi var elimde.genel olarak bu tarz eyelinerde rahatsız oldugum durum,farı sürdükten sonra üstüne bu tarz üründen sürerken farın kalemin ucuna degmesiyle zamanla boyama özelliğini kaybetmesi.

    YanıtlaSil
  7. heh işte böyle bişey istiyorum bende :)

    YanıtlaSil
  8. eyelineri ne güzel çekmişsin :)

    YanıtlaSil
  9. Evet malesef far bulaşıyor uç kısmına ama ben fazla rahatsız olmuyorum.Ne kadar bulaşsa da kuruma yapmadı benimkinde.s

    Pek bilmiş; Hehe buldun ürünü canım desenee :P

    Bir Kadın Neler Yapar; Teşekkür ederim beğenmene sevindim :D

    YanıtlaSil
  10. Ben daha geçen gün I Love Punk Jumbo Eyeliner'ı aldım internetten, çok kötü çıktı :( Sürülmüyor bir kere ve çok akıyor :( Ama bunu deneyeceğim :)

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...