20 Aralık 2012 Perşembe

Neden Makyaj Yapıyoruz ?-Mim/ Why do you wear make-up?


Merhabalar

Sevgili arkadaşım Makyaj Fırçam beni mimlemiş.O kadar çok mutlu oluyorum ki mimlerden ve unutulmadığıma çok çok seviniyorumm :)) Çok çok teşekkürler tekrardan muhteşem sorularla karşınızdayım.






- Ne zaman kozmetiğe / makyaja ilgi duymaya başladınız ?

 Bebekken :) Evet yanlış duymadınız 3 yaşındayken minik  ojelerim vardı.O zamandan belliymiş ojelere merakım.Hatta annemin makyaj malzemelerini mıncıklardım ve kadın delirirdi :)) Ruj sürdüğü zaman silerdim.Kıskançlık var bende azıcık.İlk makyaj malzemem de Flormar'ın en açık pembe rujuydu. Ayıcıklı çantamdan da hiç eksik olmazdı :)) 

- Makyajsız nasıl hissediyorsun?

İş hayatım olmadığı için sadece dışarı çıktığım zaman ( nadiren çıkıyorum şu sıralar ) makyaj yapıyorum.Ama evde olsam bile rimel sürmeden duramıyorum.Sanki o olmasa bakışlarım donuk oluyor.Rimel sürmeden kendimi boşlukta hissediyorum :))


- Makyaj hakkında neyi seviyorsun?

Makyaj bir bayanı vezir de ediyor rezil de ediyor.Doğru makyaj yapan bayanlar öyle mükemmel  görüyorlar ki kusur bulamıyorum.Doğru makyaj yapan bayanların güzelliklerine güzellik katmasını çok ama çok seviyorum.Ve makyaj yapınca kendimi ayrı bir güzel buluyorum :P

- Üç vazgeçilmez ürünün?

Rimel ; Dışarı rimel sürmeden çıkamam asla.O kirpikler uzun ve kıvrık olucak yanii arkadaşım :)

Eyeliner; Daha çok bakışların ön planda olmasını tercih ediyorum.Bakışları vurgulamanın en güzel yolu eyeliner. Nasıl çekerseniz çekin bakışlarınız değiyor.Ve bayılıyorum eyelinera :))

Fondöten ; Cildi sorunlu olan biri değilim.Fakat kızarıklarım beni çok rahatsız ediyor.Fondöten de benim cildimi kusursuz gösteriyor.En çokta köpük fondötenleri çok seviyorum.


Sorularımız bu kadardı hanımlar.Umarım keyif almıştırsınız.

Benim Mimlediklerim ;

- Pek Bilmişin Dünyası
- Ojeli Filozof
- Tannesi
- Audrey 




Sevgiler....












4 yorum:

  1. cok guzel yazmissin canim ellerine saglik :) ben de bebekken annemin makyaj cantasi yanimda olmadan yemek yemezmisim :D

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim canım :) Hehehe bende sürmeyince bana kırarmışım tüm malzemeleri :P

    YanıtlaSil
  3. Mim için teşekkürler, sonunda yazabildim: http://tannetanne.blogspot.com/2012/12/neden-makyaj-yapyorum-mim.html
    Sevgiler,

    YanıtlaSil
  4. Asıl ben teşekkür ederim canım zamanını ayırdığın için :)

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...