19 Aralık 2012 Çarşamba

İNGLOT ALIŞVERİŞİM....

Merhabalar

İnglot indirimi tüm hanımları mahvetti.Elde avuçta ne varsa hepimiz yatırdık :)) Eee bende almadan durur muyum :) Merve ile birleştik attık kendimizi İnglota. Resmen kendimizi kaybettik.2 -3 saat sadece inglotta seçim yapmakla uğraştık :D  Bakalım ben neler almışım.


Hayatımın en zor seçimlerinden biriydi.O kadar güzel farların arasında seçim yapmak ne de zormuş.Şimdilik 6 tane aldım ama yakın zaman da doldurucam paletimii :)) 



Fondöten arayışlarım hala devam ediyor.Bir de inglottan deneyim dedim. Kızarıklarımdan aşırı derece rahatsızım.Yoğun mu yoğun bir kapatıcılığı olan fondöten istiyorum.İnglotta da en fazla kapatıcılığı olan fondöteni aldım.Daha ayrıntılı yazılarr yoldaaa :D 


Vee son olarak da Pek Bilmiş Hilal'in siparişi üzerine ona da 6ss fırçası aldım :) Ayrıntılı yazısı Pek Bilmiş'ten gelecekk :))



Benim aldıklarım bu kadardı.Aldıklarımdan çok ama çok memnun kaldım.

Sizler neler aldınız ?





Sevgiler...

8 yorum:

  1. Far paletindeki renkler çok güzelmiş. Altın sarısına benzeyen renkten sanırım ben de aldım. Güzel günlerde kullan hepsini...

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler canım hepsi birbirinden güzel demii :) İyiki almışın mükemmel bir altın rengi.Senge güle güle kullan canm :)

    YanıtlaSil
  3. kuzzumm hepsini güle güle kullan çok güzel şeyler aldık:))

    YanıtlaSil
  4. Sağoll bebeğimm :) Sende güle güle kullann hepsinii hemdee ne kadar güzeller :P

    YanıtlaSil
  5. cnm farlar çok güzel görünüyor güle güle kullan, ben de açılı allık fırçası 2 far ve 2 adet allık aldım. Daha elimi bile süremedim ama, yakında kullanıp bir makyaj postu yapasım var,inglot indirimi çok iyi oldu:)
    StyleGlaze Blog!

    YanıtlaSil
  6. Teşekkür ederim canım sende güle güle kullan :) Bende fırça almadığıma o kadar pişmanım kii anlatamam ama artık kalmamıştır doğru düzgün birşey :( Yap canım yap zevkle okuyayım bende :)

    YanıtlaSil
  7. heyoooo :)) gelsin gelsin :))

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...