29 Ağustos 2013 Perşembe

ELLERDE MODA, RENKLERDE ZOYA..





Yazın son günlerinde, bronz teninize ve bikininize uygun ZOYA’nın birbirinden güzel ve canlı renkleri ile dikkat çekin, detaylarda fark yaratın. Yazı daha şık kapatın.

Zoya ojenin birbirinden güzel renkleri ile şıklığınızı tamamlayın.








Canlı, metalik, fosforlu renk alternatiflerinin her tonunu bulabileceğiniz ZOYA ojeler; şıklığınızı tamamlayan moda renkleri ile bu yaz vazgeçilmezleriniz arasında yer alırken, yazın son demlerinde bronz teninize yakışan renkleri  daha cesur kullanın.







Özellikle alt ve üst kat kullanımları ile hem sağlıklı ve dayanıklı hem de canlılığını koruyan renkleri ile dikkat çeken ZOYA Oje; pembeler, fuşyalar, turuncu, kırmızı, mor, yeşil, mavi ve sarıların dışında yanar döner renkleri ile de şıklığınızı ve bakımlı görüntünüzü tamamlayarak, 10 güne kadar ilk günkü gibi ellerinizde kalacak.







Görünce dayanamayacağınız rengarenk ZOYA Ojeler; seçkin eczane parfümeri ve www.evoria.com sitesinde satışa sunuluyor.

Açıldıktan sonra bile uzun süre tazeliğini koruyan ZOYA oje : 36.- TL
Alt kat, üst kat ile aseton ve kurutucudan oluşan set: 69.- TL (tek tek de satılıyor)




*Basın Bültenidir.

28 Ağustos 2013 Çarşamba

Pastel'den bir yenilik daha! Pastel Kisses Lip Balm..


Dudaklarınızı nemlendirirken onaran ve renklendiren Pastel Kisses Lip Balm with Shea Butter!

Pastel Kisses Lip Balm mucize yağ Shea Butter, Vitamin E ve Provitamin A içeren formülü sayesinde dudaklara gün boyu nem verir. Dudakların gün boyu pürüzsüz ve doğal görünmesini sağlar. Hafif yapısı, doğal renk verme özelliği ve Paraben içermeyen formülüyle yaz-kış çantanızdan ayırmayacağınız bir ürün. 


Birbirinden canlı 4 ayrı rengi, kokuları ve özel tasarlanmış fırçalı ambalajıyla dudaklara yeni bir hava verir. 

Önerilen perakende satış fiyatı: 9.90TL

MARSTAN DUSEN KADIN'DAN GELEN CİCİLERİM :)

Merhabalar

Gecikmiş bir yazı  olduğu için öncelikle Ceren'den  özür diliyorum.

Hepinizin bildiği  gibi  blog aleminin en güzel yanı kurulan dostluklardı.Bunlardan biri de Marstan Düşen Kadın  blogunun sahibi tatlı mı tatlı  Ceren'im. Gönlü bol arkadaşım bana cici cici hediyeler  hazırlamış.Hepsinde de beni ne kadar çok  tanıdığını gösterdi :) Kendisine tekrar teşekkür ediyorum.



Ayrıca hepinizin Ceren' i takip  etmenizi şiddetle tavsiye ediyorum.Paylaşımları ve çekilişleriyle gönlünüzü fethedeceğine eminim.Linkini aşağıya bırakıyorum kızlar.





Sevgiler.....

14 Ağustos 2013 Çarşamba

RİMMEL LONDON LASH ACCELERATOR ENDLESS MASKARA + SÜPRİZ HEDİYE...(Kapandı)


Merhabalar

Geçenler de Watsons'dan harika bir paket aldım. (Yazısı yakında...) Tekrar  çok çok teşekkür ediyorum. Paketin içindekilerden en merak ettiğim bu maskaraydı. İlgimi çekmesinde ki en büyük neden ise uzun süre kullanımdan sonra (1ay) kirpikleri uzattığını iddaa etmesiydi.Kullandıkça bu iddaasının doğru olup olmadığını beraber görücez.







Fırçası benim sevdiğim  gibi plastik.Kılları ise kısa ve aralıklı. Böylece kirpikleri daha kolay tarıyor.




Volume sevenler için harika bir maskara olacaktır. Kirpiklerimi ne yapıştırdı ne de daha sonra dökülme yaptı. Ayrıca da temizlemede hiç bir sıkıntı yaşatmıyor.Uzun süre kalmasına rağmen Bioderma Sensibio H2O ile kolayca temizleniyor.


Uygulamada ise bu şekilde; 

Kirpiklerimin maskarasız hali (Önceden çekilmiş bir fotoğraf ) ;





2 kat uygulamadan sonraki hali ;








Açıkcası bu rimel benden 10 üzerinden 9 aldı. :) Ortaya çıkan sonucu da sevdim.






Veeee gelelim süprize :))

Sizlerden 1 kişi de bu maskaraya sahip olucak.Çok beğenince deneme şansı olmayanlar için hediye etmek istedim.


Tek istediğim ;

- Blogumu Takip Etmek 
- Ve yorum kısmına mail adresinizi ve ürün hakkında düşünceleri yazmak....


    Herkese şimdiden bol şanslar

Kazanan kişi ;





Tebrikler ''SMYRNİAN '' 


Yazılarımı takip etmeye devam edin daha bir sürü süprizler var :)
Sevgiler....

13 Ağustos 2013 Salı

Yaz sıcaklarında makyajın dayanıklı olsun: “essence stays no matter what”...

Avrupa’nın 1 numaralı kozmetik markası essence, stays no matter what ürünleriyle yaz sıcaklarında en dayanıklı göz makyajını sunuyor. Yaz boyunca havuz, deniz, terleme sonucu göz makyajının akması artık ortadan kalkıyor.





Avrupa’nın en çok tercih edilen kozmetik markası essence, stays no matter what ürünleriyle yaz tatilinin her anını güzelleştiriyor. İster yaz partilerinin sıcak ortamlarında, ister güneşin göz alıcı yakıcılığının altında, ister deniz ve havuzun keyifli serin sularında olun, essence stays no matter what serisindeki göz kalemi, eyeliner ve maskara ile göz makyajı bozulmuyor.
                               
                 



                                    
essence stays no matter what göz kalemi
Etkileyici bir göz makyajına sahip olmak ve uzun saatler boyunca büyüleyici bakışlarının etkisini korumak isteyenlerin tercihi essence stays no matter what göz kalemi oluyor. essence waterproof göz kalemi tam 16 saat boyunca dayanıyor, 40 derece sıcaklığın altında bile dağılmıyor. Göz kaleminin üç farklı rengi bulunuyor: Siyahın asi klasikliği, kahverenginin buğusu ve grinin gizemli havası. 
Tavsiye edilen raf satış fiyatı: 4,95 TL.







essence stays no matter what eyeliner
essence stays no matter what eyeliner, koca bir gün boyunca kalıcı bir makyaj imkanı sağlıyor. Kalem uçlu aplikatör ile kullanımı kolay olan essence stays no matter what eyeliner denizde, partide yazın her anında 24 saat boyunca mükemmel bir göz çizgisi yaratıyor.
Tavsiye edilen raf satış fiyatı: 9,55 TL.




essence stays no matter what maskara
24 saat dayanıklı essence stays no matter what maskara, yenilikçi fiber fırçası ile kirpiklere etkileyici görünüm kazandırıyor. Suya dayanıklı formülü ile 24 saate kadar kirpiklerin dolgun olmasını sağlıyor ve fonksiyonel fırçası her bir kirpiği kremsi formülle hacimlendiriyor.

Tavsiye edilen raf satış fiyatı: 9,95TL



*Basın  Bültenidir.

DERMOMARKET ALIŞVERİŞ DENEYİMİ....

Merhabalar

Sizlere daha  iyi yardımcı olabilmek adına online dermokozmetik sitelerini  denemeye devam ediyorum.

Bu sefer ki sitemiz ise; DermoMarket.com



Alışverişim de aldıklarımı yukarıda görebiliyorsunuz.Bu sefer tamamen ihtiyaçtan yapılan bir alışveriş :D Dermokozmetik sitelerinde kısa bir  araştırmadan sonra fiyatları oldukça makul olan dermomarket.com'dan alışveriş yapıldı.

Kargom da  ise hiç bir sıkıntı yaşamadım.Hızlı ve özenli olduklarını da belirtmeden geçemicem :) Ricam üzerine de kargomla ilgili istediğimi de kırmadıkları için buradan da teşekkür ediyorum.Ayrıca ilgileri için  Hüseyin Bey ve Filiz Hanıma teşekkür ediyorum. 

Neler almışım bakalım :)

Denemeyi çok istediğim Nuxe ürünlerine sonunda sıra geldi.Hem de 3 Al 2 Öde olunca  da tadından  yenmedi.


Özellikle herkesin beğendiği el kremi ve lip balmını  denemekle başladım.İlk izlenimlerim ise neden denemek için bu kadar geç kalmışım :)


Ürünlere ulaşmak için aşağıya linklerini ekliyorum.

El Kremi için tık tık....

Lip Balm için tık tık...


Vee herkesin bayıla bayıla kullandığı kuru yağı denemeden olmazdı.Birde yanında  Nuxe Göz Kremi hediyesi  vardı ki almamak olmazdı.


Ürüne ulaşmak için tık  tık...


Termal Suyun rahatlığına alışınca vazgeçemiyorsunuz.Eğer benim  gibi  kızarıklarınız varsa duştan sonrada feci oluyorsanız kesinlikle  denemenizi tavsiye ederim.Avene tercih etmemim nedeni  ise uzun süre kullanımdan sonra gözenekleri  küçültüğüne dair söylentilerdi.Bakalım  öyle bir etkisi olup olmadığını hep beraber görücez.


Ürüne ulaşmak için tık tık...

Vee Annemin memnun kaldığı kutu kutu bitirdiği Vichy Liftactiv Kırışıklıklara Karşı Yenileyici Gece Kremini yedekledik.


Ürüne ulaşmak için  tık tık...


Son olarak da gönlü bol dermomarket.com 'dan tam boy ürün  ve testerlardan oluşan şık bir makyaj çantasını hediye olarak kargoma  eklemişler.



İçindekiler ise aşağıda daha net görebilirsiniz.




Hediyeler ve  özenli çalışmaları  için dermomarket.com 'a teşekkür ederim.Hepiniz de alışverişlerinizden memnun kalacağına eminim.

Fiyatlarında da diğer sitelere göre fazla oranlı indirimler olduğunun da altını  çiziyorum.;)


Sevgiler....

Pastel’den yepyeni bir allık!

Pastel’in yeni allığı “Pastel Profashion Lovely All in 1 Blush-on” ile yüzünüze de hayatınıza da renk gelsin J






Tek ambalajın içindeki 3 farklı renkten oluşan kalpleri ister tek tek, ister karıştırarak hem far hem allık olarak kullanabilirsiniz.
Özel kalpli tasarımıyla tüketicilerin kalbinde taht kurmaya hazır.  










Önerilen perakende satış fiyatı: 18.90TL


*Basın Bültenidir.

12 Ağustos 2013 Pazartesi

Arko Nem, Facebook Sayfasında Ayça Şen'i Ağırlıyor!


Arko Nem, Facebook’taki takipçilerine keyifli bir yaz yaşatmak amacıyla yürüttüğü 1 Konu 1 Konuk projesinde bu hafta “Yaza devam” diyen Ayça Şen’i ağırlıyor.





Sosyal medyanın sevilen isimlerini Facebook sayfasında ağırlayarak takipçilerinin daha keyifli bir yaz yaşamalarına yardımcı olan Arko Nem, blog yazarı Alışveriş Cini’nden sonra yoluna Ayça Şen ile devam ediyor. 12-18 Ağustos tarihleri arasında 1 Konu 1 Konuk projesi kapsamında Arko Nem sayfasını yönetecek olan Ayça Şen, “Yaza devam” diyor ve kendi deneyimlerinden de yola çıkarak eğlenceli konulara değiniyor. Ayça Şen ayrıca, takipçilerden gelen soruları da bizzat çektiği eğlenceli video ile yanıtlıyor.



arkonem-aycasen



Siz de ünlüleri ağırlayan 1 Konu 1 Konuk Projesi’ni yakından izlemek ve 1 hafta boyunca Ayça Şen ile keyifli vakit geçirmek istiyorsanız Arko Nem Facebook sayfasını takip edebilirsiniz.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

7 Ağustos 2013 Çarşamba

CLINIQUE ALL ABOUNT SHADOW GÖZ FARI & QUICKLINER FOR EYES INTENSE GÖZ KALEMİ....

Gözlerde Yoğun ve Uzun Süre Kalıcı Renkler.

Yeni Clinique All About Shadow Göz Farı 

Ağustos 2013 itibariyle tüm Clinique satış noktalarında!



Kadınlar yoğun renk veren, kolay uygulanabilir ve gün boyu kalıcı farları tercih ediyorlar. Bu tercihi değerlendiren Clinique, dramatik bakışlar yaratmak için All About Shadow Göz Farı’ tanıtıyor.

Tek bir dokunuşla yoğun renk veren yapısı ve kremsi dokusuyla yepyeni bir far deneyimi yaşatıyor. All About Shadow Göz Farı, içeriğindeki yoğun pigmentler sayesinde sadece bir dokunuşla yoğun renk verirken uzun süre kalıcılık sağlıyor. All About Shadow Göz Farı’nı en farklılaştıran yanı; kendine özgü katmanlanırma özelliği ve farklı renklerin en kolay şekilde birleştirilebilmesidir. Böylece  yoğun görünüm veren kremsi yapısı, göz kapaklarının pürüzsüz ve gerçek renklerde görünmesini sağlar.


Yağmur ormanlarındaki bir palmiye türünden elde edilen Murumuru çekirdeği yağı ve E Vitamini gibi cilde faydalı içerikler, kremsi ve pudra yapılı bir doku yaratıyor. Ayrıca yumuşak yapılı formül kolayca uygulanır ve gün boyu kalıcı bir görünüm sağlar. Renk seçenekleri sayesinde hafif & mat görünümler yaratabileceği gibi yoğun ışıltılar da yaratmak mümkün. All About Shadow Göz Farı tekli, ikili ve dörtlü seçeneklere sahip. Günlük makyajınızı tamamlayacak renklerden, gece makyajını tamamlayacak renk seçeneklerine kadar  bir çok rengi Clinique’in yepyeni All About Shadow Göz Farı seçenekleri arasında bulmak mümkün.




Bakışları üzerinize çekecek renk paleti.
Nude tonlardan, altın tonlarına; yeşil tonlarından pembe, mavi ve lilanın birçok tonuna kadar çok sayıdaki renk seçeneği All About Shadow Göz Farı’nın renk paleti içerisinde yer alıyor. Her yaşta, farklı cilt tonlarına ve farklı stillere sahip kişinin kendilerine uygun bir renk bulabileceği yepyeni, far serisi  Clinique standlarında ve Clinique Online’da yerini alacak.
Tekli farlar: Tüm göz kapağına tek renk olarak uygulanabilir. Farklı renklerle birlikte uygulayarak kişiye 
özel renkler yaratmak mümkün.







Nude Tonları
Altın ve Yeşil Tonları
Pembe Tonları
Mavi ve Lila Tonları
French Vanilla
Daybreak
Angel Eyes
Rock Violet
Sunset Glow
At Dusk
Silver Lining
Portobello
Black Honey
Olive in my Martini
Ballet Flats
Graphite
Sugar Cane
Peach Pop
Hazy
Lavender Out Loud
Foxier
Pacific Coast
Bubble Bath
Purple Pumps
French Roast
Lemongrass
Chocolate Covered Cherry
Deep Dive
Stroke of Midnight
Black Jade
Raspberry Beret
Lagoon
Buttermilk

Blushed

Nude Rose




Tekli Far / Tavsiye edilen perakende satış fiyatı: 67 TL




İkili farlar: Birbirini tamamlayan biri açık, biri koyu renk;  en mükemmel uygulamayı gerçekleştirmek için bir araya getirildi. İster tek bir rengi tüm göz kapağına uygulayın ister koyu ton ile yapacağınız gölgelendirme ile dumanlı bakışlar yaratın.








Nude Tonları
Altın ve Yeşil Tonları
Pembe Tonları
Mavi ve Lila Tonları
Like Mink
Neutral Territory
Strawberry Fudge
Beach Plum
Sand Dunes
Buttered Toast
Uptown Downtown
Blackberry Frost
Starlight Starbright
Wave After Wave
Day into Night
Jammin’
Ivory Bisque Bronze Satin
Nightcap
Seashell Pink Fawn Satin
Twlight Mauve Brandied Plum

İkili Far / Tavsiye edilen perakende satış fiyatı: 89 TL


 Dörtlü farlar: Birbirinden çekici dört rengin gruplandırılmasıyla farklı ve dramatik bakışlara sahip olmak çok kolay.  Gümüş kompakt paket, günlük makyaj uygulamaları ve hareketli gece makyaj uygulamalarına dair uygulama ipuçlarını içerir.










Nude Tonları
Altın ve Yeşil Tonları
Pembe Tonları
Mavi ve Lila Tonları
Teddy Bear
Morning Java
Pink Chocolate
Going Steady
Jenna’s Essentials
On Safari
Smoke and Mirrors
Galaxy



Dörtlü Far / Tavsiye edilen perakende satış fiyatı: 129 TL





Quickliner For Eyes Intense Göz Kalemi

Bakışlarınızdaki yoğunluğu arttırmak için Clinique’in en çok satan göz kalemi Quickliner For Eyes Intense Göz Kalemi gün boyu gözlerinize belirginlik katacak. Clinique’in en beğenilen göz kalem serisi akmadan, gün boyu etkisini korur. Likit göz kalemi etkisi yaratan yumuşan dokusu 12 saat boyunca etkili bir göz makyajına sahip olmayı kolaylaştırır.  Şimdi sekiz yepyeni rengiyle Quickliner For Eyes Intense Göz Kalemi Serisi aradığınız tüm renklere sahip!

Yeni renkler: Intense Sable, Intense Truffle, Intense Clove, Intense Peridot, Intense Peacock, Intense Aubergine, Intense Amethyst, Intense Cobalt.







All About Shadow Göz Farı ve Quickliner For Eyes Intense Göz Kalemi oftalmologlar tarafından test edilmiştir. Hassas ciltler ve hassas gözler tarafından kullanılabilir. Tüm Clinique satış noktalarından ve www.clinique.com.tr’den  ulaşabilirsiniz.


Tavsiye edilen perakende satış fiyatı: 49 TL

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...