17 Ekim 2013 Perşembe

YVES ROCHER KAYISI ÇEKİRDEĞİ ÖZLÜ PEELİNG....

Merhabalar

Fark ettim ki sizlere cilt bakım ürünlerim den hiç söz etmiyorum. Eee bunu anlayınca içlerinden en çok sevdiğim Yves Rocher Kayısı Çekirdeği Özlü  Peelingle başlamak istedim.

Öncelikle ürün gözünüze küçük gelebilir. 50 ml'lik bir paketi mevcut  fakat oldukça bereketli bir peeling. 




Ürünün vaad ettikleri ; ''Aydınlık bir cilt için meyveli bir keyif! İçerdiği kayısı çekirdeği tanecikleriyle cildi derinlemesine temizler ve pürüzleri giderir.Uygulamanın ardından ışıldayan yumuşacık teninizde hoş bir meyve kokusu bırakır.Haftada 1 ya da 2 kez ıslak cilde uygulanması tavsiye edilir.''



Ürünü yaklaşık 2 aydır kullanıyorum.Çoğunlukla duştan sonra uyguluyorum ki gözeneklerim açılmışken etkisini daha fazla olsun.Avuç içi ile masaj yaparak uygulamayı tercih ediyorum.Cildim aşırı hassas olduğu için temizleme fırçası kullanmıyorum.

İçerisinde minik minik kayısı çekirdeği tanecikleri var ve  yüzünüze zarar vermiyorum.Çizme,kızarıklık vb. Az miktarda aldığınız da bile tüm yüzünüze yetiyor.Ayrıca mis gibi kayısı kokusu sizi cezbetmeye başlıyor.





Kullandıktan sonra cildimi yumuşacık yapıyor.Bir peeling nasıl yumuşak yapar demeyin ben dediğime pişman oldum :) Aydınlık ve sağlıklı cilde sahip oluyorsunuz.Zaten yukarıda fotoğrafta da göreceksiniz ki üründe aydınlık görüntü var.

Ama sivilceli olduğumuz malum günlerde asla peeling yapmıyorum.Sivilceler peeling sayesinde açılıp tüm yüze yayılmaya sebep oluyor.Eğer sivilceli cilde sahipseniz peeling yerine temizleme ürünlerini yağ dengeleyici ürünleri tavsiye  ederim.

Sizler bu ürünü kullandınız mı? Yorumlarınızı bekliyorum.


Sevgiler....

7 yorum:

  1. Bende severek kullanıyorum ama tam anlamıyla peelıng ıcın bana ıcerısındekı tanecıkler yetersız gelıyor yınede kokusu yapısı guzel :)

    YanıtlaSil
  2. Bloglarda sıkça duyduğum bir ürün.Özellikle kokusu mest ediyor herkesi :)

    YanıtlaSil
  3. Bu yazıdan sonra deneyebileceğim bi ürün kendisi :)

    YanıtlaSil
  4. Kullandigim peeling bitince bunu deneyecegim :)

    YanıtlaSil
  5. kayısı kokusuna bayılırım, en çok kokusunu merak ettim. Ben şuanda BodyShop böğürtlenli olanını bitirmeye çalışıyorum, kokusunu pek beğenmedim ama.. :/

    YanıtlaSil
  6. benim akne problemim var sizce bu ürünü kullansam sakıncası olurmu?

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...