22 Nisan 2013 Pazartesi

KONUK YAZAR - MARSTAN DÜŞEN KADIN - ESSENCE ÜRÜNLERİ HAKKINDA YORUMLARI :) :)


Merhabalar 

Bugün sizlerle yeni bir arkadaşımızı tanıştırıyorum:) Kendisi dünyalar tatlısı bir insan.Umarım hepiniz tanır ve yazılarını severek okursunuz.

Bloguna ulaşmak isterseniz ;



Şimdi sizleri yazısıyla baş başa bırakıyorum. :))



Gerçekten şu anda çok heyecanlıyım çünkü ilk defa bi blogda konuk yazarım. Beni bloguna konuk yazar olarak aldığı için teşekkür ederim.   Bu gün sizlere kullandığım Essence ürünleriyle ilgili kendi görüşlerimi paylaşacağım :)

Bu gördüğünüz 5 parçayla aşk yaşıyorum resmen.







1-Essence 3D 04 Irresistibl Caramel Cream: Aldığımdan beri sık sık kullandığım bir far ve kendisi ile aşk yaşıyoruz. Neden mi çünkü pigmentasyon açısından bence oldukça iyi. Kalıcılığa gelirsekte mükemmel değil ama göz bazı ile uygulayınca iyi bir sonuç elde ettim. Açık renkli kısmını aydınlatıcı olarak da kullanabilirsiniz. Fiyatı 10 TL civarında.

2-Essence Quattro 05 To Die For: Paletin içinde hafif ve günlük kullanıma uygun renkler var. Hiçbir farın olmasa bile tek başına bu palet yeter öyle güzel bir palet. Kalıcılık konusunda 3D daha iyiymiş gibi geldi ama bunu da far bazı ile kullandığımda gün boyu yeterince idare ediyor beni. Fiyatı bunun da 10 TL civarında.
3-Essence Oz The Great And Powerful 02 Kindness: Essence’in koleksiyon ürünlerinden. Kendileri sevebildiğim tek mavi far sanırım. Uygulamada farın rengi kadar mavi değil de hafiften beyazlı mavili bir far olarak duruyor. Açıkçası bu ürününe de bayıldım. Bunun fiyatı ise 6 TL civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam.
4-Essence I <3 Stage Far Bazı: Birçok kişi bu ürünü beğenmediği söylese de ben günlük kullanım için gayet ideal ve yeterli buluyorum kendisini. Normalde göz kalemleri ve hatta farlarda bir süre sonra göz kapaklarımda çizgi çizgi olurdu göz kapaklarım yağlı olduğu için ama bu far bazını kullandığımda benim bu sorunlarım ortadan kalktı ve açıkçası ben memnun kaldım. Bir Urban Decay ya da Too Faced kadar etkili değil elbette ama bu iki ürünle Essence’in fiyatını kıyaslayınca günlük kullanımım için ideal bir far bazı oldu benim için. Fiyatına da gelirsek bu da 10 TL civarında.
5-Essence Far 52 Olive Garden: Uzun zamandır böyle asker yeşili hafif ışıltılı bir far istiyordum ve Essence’te testerını deneyince buldum dedim ama maalesef kalmamıştı. 3 4 Gratis mağazasını gezdikten sonra buldum bu farı ve gerçekten çok sevdim. Yine bunu da far bazı ile kullandığınızda sizi uzun bir süre idare edebilir. Bu tarz renkleri seviyorsanız ve bu renkte bir far arayışı içindeyseniz tavsiye ederim. Ben aldığımda sanırım indirimdeydi bu yüzden ben 3.5 TL gibi bir fiyata sahip oldum ve yanılmıyorsam normal fiyatı da 5 TL.
Umarım yardımcı olabilmişimdir sizlere.

2 yorum:

  1. Merhaba bende uzun zamandır Essence Olive Garden arıyorum ama bır türlü bulamadım gratisin hangi şubesinden aldığınızı öğrenebilir miyim ?

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...