17 Nisan 2013 Çarşamba

GOLDEN ROSE PERFECT SHINE LIPSTICK 232...

Merhabalar

Golden Rose Perfect Shine Lipstick serisini çok seviyorum.Nemlendirme özelliğinin yanında rengini de gayet iyi veriyor.Kış aylarında daha sık kullanmayı tercih ediyorum.Çünkü ayrıca lip balm kullanmam gerekmiyor. 


Serinin renk sıkalası  herkese hitap ediyor.Bende ki rengi ise 232 doğal şeftali pembe arası bir renk.Dudak rengime yakın olması da artı bir özelliğidir.Göz makyajını ağır yaptığım için de kurtacı rujumdur kendileri :)



Ne kadar çok kullandığımı farkettiniz sanırım :)


Mat yapılı bir  ruj değil.Nemlendirme özelliğinden dolayı dudaklarda hafif bir ışıltılık veriyor.Dudağınıza yakın renk tercih ettiyseniz sağlıklı ve hoş dudaklara sahip görüntüyü elde ediyorsunuz.





Golden Rose her zaman ki gibi uygun fiyatlı.Serinin fiyatları ise ; 6-7 TL arası değişiyor.Fakat şuan da Golden Rose online satış sitesinde 4,90 TL denemek için geç kalmayın ;) ( Ulaşmak için tık tık... )

Mutlaka çekmeceniz de bulunması gereken rujlardan birisidir.Özellikle de kış aylarında elinizden düşürmeyeceğinizin garantisini verebilirim.


Sevgiler...

10 yorum:

  1. golden rose rujlara bayılıyorum. çok güzel bir yapısı var.

    YanıtlaSil
  2. fiyatı çok iyiymiş gerçekten rengi de öyle.. güle güle kullan canım! :)

    YanıtlaSil
  3. Ben de bu seriye aşığım :D Zaten her videomda gösterdiğim 218 numara hayatımın rujlarından oldu :)) İlki dibine geldi artık bitecek,yedeğim de vardı.Ona geçeceğim yakında :) Bu fiyata böyle nemlendirme nasıl oluyor hala şaşıyorum. Rujlarım içinde nemlendirmesi en iyi olan bu diyebilirim :D Sen de güle güle sür bitir canımcım !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyy görmem mi bebeğim sende baya seviyorsun :) Aklıma girdi zaten 218 numarası sayende :D :D Güle güle sürelim bitirelim kuzumm ohhh :D :D

      Sil
  4. bu serinin rujundan bende kullanmıstım ve gayet kalıcılar ama bu rengi cok merak ettim acıkcası :) bende beklerim bloguma =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seri harika yaa :) Tabiki gelirim canımm ışınlandımm :D

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...