9 Nisan 2013 Salı

CLINIQUE YENİ SUPERDEFENSE CC CREAM SPF 30...




Tek Adımda Sağlıkla Işıldayan Bir Cilt

YENİ Superdefense CC Cream SPF 30

Nisan 2013 itibariyle sadece Sephora’da!

Işıltılı bir cilt tonuna sahip olmak, sağlıklı bir cildin işaretidir. Buna karşın; Clinique uzman dermatologları cilt tonunun zaman içerisinde değişebileceğini ve böylece cildimizin daha farklı görünebileceğini belirtiyorlar. İçinde bulunduğumuz hızlı yaşam tarzı, cildimizi canlandırmak için hızlı çözümlere ihtiyaç duymamızı sağlıyor. Günümüzde kadınlar, hayatlarını kolaylaştırmak için, anında çözüm sağlayan ve düzenli kullanımla cildi iyileştiren çok amaçlı ürünlerle en iyi görünüme ulaşmayı tercih ediyorlar.


Clinique doğal ve ışıltılı bir görünüm sağlayan; oldukça hafif ve yepyeni bir formül ile karşınıza çıkıyor. YENİ Superdefense CC Cream SPF 30 anında canlı bir cilt tonu sağlayarak, cilde nem verir ve cildi korur. Cilt tonu anında en mükemmel rengine kavuşur. Yapılan klinik testler gösteriyor ki Clinique’in yeni CC Krem formulü cilde anında ve uzun süre kalıcı nem sağlar. Aynı zamanda cildin ışıltısını geri kazanmasını sağlar.

Superdefense CC Cream SPF 30 cilt tonunu düzenlerken cilde nem verir, cildi korur ve cildi pürüzsüzleştirir. 



Peki bunu nasıl yapar?

Cilt Tonunu Eşitler:

Clinique bilim adamları, geliştirdikleri cilt tonu eşitleme teknolojisi sayesinde cildin daha canlı, ışıltılı ve sağlıklı görünmesini sağlamayı başardılar. Çift katmanlı, cilt tonu eşitleyen optikler ışığı farklı yönlere dağıtarak cilt tonunun daha aydınlık ve ışıltılı görünmesini sağlayarak cilde doğal ve pürüzsüz bir görünüm kazandırırlar.

Cilt tonu düzenleyici optikler bir çok cilt tonu eşitsizliğini düzenler. Donuk ve solgun ciltler daha ışıltılı ve aydınlık görünmeye başlar; sarıya dönük cilt tonu şeftali tonlarında bir ışıltıya sahip olur; ve ciltteki kızarıklıkların görünümünü azaltır. Cilt kusurları anında ortadan kaybolur ve pürüzsüz, ışıltılı bir görünüm elde edilir. 

Nemlendirir:

Superdefense CC Cream SPF 30, içeriğindeki Hyaluronic Asit sayesinde cilde anında nem sağlar ve cildin daha rahat hissetmesini sağlar. Trehalose ve Sorbitol gibi su bağlayan içerikler sayesinde nem oranı değişen ortamlarda cildi korur. Cilt anında neme doyar ve gün boyu nem ihtiyacını karşılar.



Cildi Korur:

İçerdiği UVA/UVB koruması cildi yaşlanmanın ilk belirtilerine karşı korur. E Vitamini, biberiye, Nordihydroguaiaretic Asit ve Ascorbyl Tocopheryl Maleate içeriklerinden oluşan anti-oksidan karışımı ise cildi çevresel etkenlerden korur ve cildin sağlıklı yapısını korumasını sağlar.


Superdefense CC Cream SPF 30 hafif ve cildi sakinleştirici yapıdaki çok amaçlı bir üründür. Cildi anında ışıltısına geri kavuşturur. Cildin pürüzsüz, yumuşak ve canlı hissetmesini ve görünmesini sağlar. Gün boyu kalıcıdır. Yalnız başına ya da fondötenin altına kullanılabilir. Tüm cilt tipleri tarafından kullanılabilir. Akneye yol açmaz.

3 farklı rengi mevcuttur.

Allerji testinden geçmiştir. 100% parfümsüzdür. Yağsızdır. Dermatologlar tarafından test edilmiştir. 

Tavsiye edilen perakende satış fiyatı: 99 TL 


*Basın Bültenidir.

6 yorum:

  1. Sephora'ya gittiğimde en açık rengini cildime uygulattım bir kaç saat sonra cildimde inanılmaz oksitlendi ve koyulaştı dışarıda aynaya baktığım an ıslak mendille hemen sildim :/ neden boyle koyulaşmış olabilir ? Rahat 2,5-3 ton koyulasmmıştı :S

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben denemedim canım daha ama nasıl o kadar koyulaştı ki anlamadm bende :/ :/

      Sil
  2. nemlendirme, renk tonunu eşitleme kısmı açıklama da var ama kapatıcılığı nasıl merak ettim , denediğinde yorumlarını bekliyorum canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabiki canım kapatıcılığını bende merak ediyorum

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...