26 Mart 2013 Salı

RİMMEL LONDON GLAM EYES 3'LÜ FAR PALETİ...

Merhabalar

Rimmel London ürünlerini yeni yeni denemekteyim.Bunun nedeni ise Watsons şubelerinin bana uzak oluşu :/ Pudrasından ve rujlarından memnun kalınca farlarına da fırsat vermem gerektiğini düşündüm.

O günlerde de Balçova'da bulunmak gerekiyordu.Balçova'ya gitmişken Asmaçatı Watsons'a uğramadan olmaz dedim.Gezerken kasanın yanında fırsat sepeti diye bir bölüm bulunuyordu.İçerisinde vücut losyonları,duş jelleri ve Rimmel London lip glossu ve farları vardı.Fiyatları ise ne alırsan 2.99 tl idi :))) Evet evet yanlış duymadınız 3 tl gibi bir fiyat.Pek şanslıydım ki denemek istediğim ürünler şaka gibi bir fiyata beni al diye bağırıyordu.Neyse ki efendim farların 2 seçeneği hemen satın alındı.


 İçeriğini merak edenler için demek isterdim ama etiketlerden hiç bir şey görünmüyor :/ 


Renkleri morun tonlarından oluşuyor.Alt kısımdaki siyah gibi çıkan renk ise koyu mor.Bu tarz renkleri makyajım da fazla tercih etmiyordum.Fakat son zamanlar kahve gözlere güzel gittiğini fark ettim.Favori renklerim olmaya aday oldu.



Gelelim farın yapısı hakkındaki düşüncelerime :/ Malesef umduğum gibi çıkmadılar.Pigmentasyonları az, göz kapağıma rengini vermesi için 3 kez sürmem gerekiyor.Yapısı yumuşak değil fırçayı bastıra bastıra sürünce anca geliyor ürün.Mat oluşu benim için artı özellik ama eksi yanları fazla olduğu için elim gitmiyor.


Renkleri göstermek için 5 kez sürmem gerekti ve sonuç :( 

Siz bu far paletlerinden kullandınız mı? Nasıl buldunuz benim paletimde mi problem var anlayamadım.Beni bilgilendirirseniz sevinirim.


Sevgiler...

5 yorum:

  1. Zaateeen pigmentasyonu iyi olsa o sepette isi ne :)

    Renk tonlari cok hosmus ama :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hehehehe :)) Olsun gene bir umutla almıştım :D :D

      Sil
  2. Göz bazıyla deneyin, belki işe yarar ._. Renkleri gerçekten hoşmuş çünkü:)
    İyi günlerde kullanın:)

    bojelerim.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Göz bazı kullansam da aynı sonuç çıkıyor canım malesef :/

      Sil
  3. ben far bazı ile çok iyi sonuç alıyorum canım acaba sana eski falan mı rastladı ?

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...