15 Şubat 2013 Cuma

WET N WİLD 737 J'AI LES BLUEUS FAR PALETİ...

Merhabalar

Geçenlerde Went N Wild ürünlerinden oluşan çok hoş bir paketle karşılaştım.Canım arkadaşım Lily Elen'nın çekilişine katılıp kazandığım ürünlerdi.Tekrar tekrar sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Paketten çıkan ilk ürün oje idi.Deneyip sizlerle paylaşmıştım.Görmeyenler tık tık...

737 Blue Had Me At Hello J'ai les blueus paleti mavi tonlarından oluşan çok hoş bir far paletidir.


 İçeriğini merak edenler için; 



 Bir fırça darbesiyle renk kendini anında veriyor.İnglot farlarımla aralarında fark yok resmen. Pigmentasyonlarını aynı diyebilirim.Tozutma gibi bir problemle de karşılaşmadım.Kısacası benden 10 üzerinden 10 aldı :)

Aşağıdaki resimlerde bazsız uygulamadır.




Far paletiyle smokey eyes makyajını yaptım.En iyi çıkan bir resim vardı malesef.Ama yakında bol bol resimli göz makyajları gelicek hazırlıklı olun hanımlar ;)


Malesef Türkiye'de Went N Wild bulunmamakta :/ En kısa gelmesini diliyorum.Çünkü biz hanımlar bu markadan mağrum kalmamalıyız.

Sevgiler...

8 yorum:

  1. Swatchlar çok güzel çıkmış. Inglot farlara benziyor demek ki:) Eminim yurtdışındaki fiyatı da çok çok uygundur. Senin güzel gözlerinde de pek güzel olmuş hanımefendi :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten çok çok uygun canım aklımdasın zaten gitceğin zaman haber bekliyorum :)) Ayy ayy teşekkür ederim beğenmene çok ama çok sevindimm

      Sil
    2. :)) tarih belli olsun haberdar edeceğim zaten. Para biriktirmeye başladım bile ben :))

      Sil
    3. Heheh :)) Benim hazır bile seni bekliyor ablasıı :P

      Sil
  2. owowow makyaj süpper olmuşşş..

    YanıtlaSil
  3. Paletin renkleri ve pigmentasyonu süper! Makyajın da nefis olmuş, bayılddım!!! Eline sağlık :) Bu paletin başka bir numarasını arkadaşımdan rica etmiştim, şu an onu sabırsızlıkla bekliyorum!!!!

    Sevgiler :) Başak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ciddi misin :O ayy bende başka rengini istiyordumm gelmediyse arkadaşın daha banada alsa olur mu?

      Şimdiden sende güle güle kullan canım:)

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...