15 Şubat 2013 Cuma

**ÖNEMLİ** GENÇ KIZ SIĞINMA EVİ....

Merhabalar
Blogger olarak desteklerimiz tam gaz devam ediyor arkadaşlar lütfen duyarlı olalım.Creme De La Creme blogunun sahibin hazırladığı güzel bir yazıyı sizlere sunuyorum.Lütfen elimizden geleni yapalım arkadaşlar....


Bugün Sevgili Kermit Alemlerde'nin Paylaşmak Değer Katar isimli yazısını okudum ve daha önce hiç fark etmediğim için üzüldüğüm bir Dernek ile tanıştım,hemen harekete geçtim..

Bu dernek Genç Kız Sığınma Evi..

Yetiştirme yurtlarından 18 yaşına gelince ayrılan arkadaşlarımıza kucak açan bu derneğe ısınıverdim,sahip olduğum her şeyi düşünüp sürekli olan alışveriş modumu,harcamalarımı,sayısını unuttuğum makyaj malzemelerimi,ailemi,sevdiklerimi,işimi,kafaya taktığım saçmalıkları;her şeyi bir kez daha düşünüp şükrettim.

Düşünseniz ya aileniz yok,büyüyünce ne olacaksın sorusu karamsarlık dolu,18 yaşınızda;en çok şımarık,aciz ve ihtiyaçlı olduğunuz,özentiliğinizin doğal olarak tavan yaptığı döneminizde yapayalnızsınız.
Çocukluğunuzdan beri size ait olmayan ama varolmuş olan yaşam alanınız artık yok,sokaktasınız!

Ve bir dernek,Uğur İlhan  adlı  koruyucu Melek size sıcacık bir yuva sağlıyor..

Benim de düne kadar haberim yoktu böyle bir dernekten ama;
Buna kayıtsız kalamazdım,Kermit alemlerde ile iletişime geçtim.Uğur hanımı aradım,sitedeki üyelik formunu doldurdum gönderdim önce,sonra hemen odama koştum ve ne geldi ise aklıma bir valize ayırmaya başladım..

Genç kızların neye ihtiyacı olur?Bir insanın..?
Aklınıza ne gelirse;kişisel bakım,Gıda,kıyafet,makyaj,maddi destek..

Her gün blog aleminde binlerce defa onu aldım bunu sürdüm diyen hatunlar size sesleniyorum!
Bir aseton için zamanını harcayıp çekilşlere katılanlar size direkt söylüyorum..
Bunu blogunuza yazın,Blogger olmaya gerek yok twitter,facebook vs.ne şekilde olursa olsun duyurun,çağırın bu dernek için insanları..

Ve izmirliler..
Kermitçiğim ile yazıştık demiştim,onunla yazışmadan önce iletişime geçtiğim biri daha oldu..

İzmir Bostanlı Paprica Cafe/Restaurant sahibesi Ayfer Irkdaş!
Kendisini  aradım ve bahsettim,
'İzmirdeki hatunlar kargo için tek bir koldan buluşup ne verebiliyorsak İstanbul Genç Kız Sığınma Evindeki arkadaşlarımıza göndereceğiz.
Siz de bize destek olun,tarih belirleyelim ve sizin mekanınızda kargolarımızı birleştirelim,beraber gönderelim' diye söyledim..

'Mekan sizin,ne zaman isterseniz.Ben de hemen eve gidip kızlarımız için bir şeyler ayarlıyorum'dedi..
Kendisine şimdiden çok teşekkür ediyorum..

Evet İzmirimin güzel hatunları bencillik yok,herkes bi silkelensin!
Tarih belli değil henüz ama şimdiden eşyalarınızı ayarlayın ve Papricada buluşup Arkadaşlarımıza desteğimizi gösterelim!Gelemeyecek olanlar iletişime geçsin benimle ya da sevgili kermitçiğim ile,eşyalarınızı isimlerinizle biz de göndeririz!


Ülkenin hangi şehrinden olursanız olun Dernek ile iletişime geçin,Mutlaka yapabileceğiniz bir şey vardır!



Hiç bir şey yollayamıyorsan lütfen bu yazıyı paylaşın arkadaşlar.Hepinizin desteğini bekliyoruz.

Sevgiler...

3 yorum:

  1. Sevgili kozmetik aynası ^_^ Destek veren arkadaşlarımızı görmek beni kat ve kat heveslendiriyor .Onur duyuyorum iyi ki varsınız hepiniz.Paylaşacak kadar yüce gönüllü olmanız kalbi kararmış boş polemikler peşinde koşan insanlara ders verse keşke...Hayatta kozmetikten daha gerçek şeyler var Allah güzel kalplerinizi görsün .Öperim çok ^_^

    YanıtlaSil
  2. Elbette herkes hayatına istediği gibi devam etsin ama zehracigim çok trajikomik olmuş sayfanda şöyle; yukarıdaki cekilislere yorumlar 200 kusur ..burada da ilgi full time:) tatlım minnosum zehram eline sağlık bence bu yorum farklılığı bile çok ciddi bir kapak olmuş:) birdahakine çekiliş var başlığı atıp nah size çekiliş diye post yazacağım.desteğini esirgeme:)) hahaha yerim kiz seni cimcimee♥♡♥♡♥

    YanıtlaSil
  3. gönlünüze sağlık bende elimden geldiğince destek olacağım.

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...