21 Aralık 2012 Cuma

İKOS EGYPTISCHE ERDE NATUREL ALLIK/BRONZER...


Merhabalar

İkos markasını ilk kez Almanya'dan gelen akrabamız da görmüştüm.Mısır toprağı kilinden elde edilen bir bronzer/ allık olduğunu söylediğin de baya şaşırmıştım.O zaman pek makyajla aram yoktu. (15 yaşındaydım daha :P ) Ama ilgimi çeken bir ürün oldu.Yanağında doğal duruşu ve içerisindeki simler sayesinde canlı bir cilt görüntüsü tamamen büyülemişti beni.Tabi çocukluk hevesi bende gelip geçmişti. Taaa ki Lila Kutu'da bu ürünü görünce kadar.Görür görmez havalara uçtum hemen de alıverdim. :)



Bronzerın iki rengi bulunmakta.Açık tenliler için ''Naturelle'' orta ve koyu tenler için ise ''Mediterran'' renklerini önermekteler. Naturelle rengi açık tenlilere tamamen doğal bir bronzer sunuyor.Malesef açık tenliler bronzer bulmakta pek şanslı olamıyorlar. 

Ayrıca ürün asla tozutmuyor. Fırçaya ürünü aldığımız da toz toz olup uçuşmuyor.



,




İçerisindeki ışıltılar cilde sağlıklı bir görünüm veriyor.Ve fazla abartı ne de çok sönük kalıyor.Tam anlamıyla doğal bir görüntüye sahip oluyorsunuz.




Aldığım günden beri her gün sürüyorum.Olurda biterse tekrar tekrar alabileceğim bir bronzer oldu.Vazgeçilmezler listesindesin :P

Ürünün Fiyatı ; 29,90 TL (7 grlık ürün fiyatı)
                49,90 TL (13 grlık ürün fiyatı)


Vee son olarak da alışverişim yanında yolladıkları hediyeler için Lila Kutu'ya teşekkür ederim.







Sevgiler....


3 yorum:

  1. Çok güzel bir ürünmüş bu güle güle kullan

    YanıtlaSil
  2. ay kuzum çok güzelmiş rengii bende istiorumm:)

    YanıtlaSil
  3. rengi gerçekten çok hoş kuzucm güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...