1 Kasım 2012 Perşembe

KATLİAM YAPTIM :))

Merhaba bayanlar

Ne zamandır bitenlerimi sizlerle paylaşmıyorum.Eee hayliyle baya bir birikme oldu.Bakalım mı neler bitirmişim ve hakkında neler düşünüyorum . 


Fresh'n Soft Makyaj Temizleme Mendilleri:Gayet memnun olduğum bir ürün ve sürekli kullanacağım bir makyaj temizleme mendilleri.

Kids Islak Mendil:Makyajımı yaparken çoğunlukla ellerini kullanan biriyim.Ve en iyi yardımcı ıslak mendiller.Fakat bu mendillerin kapağından dolayı kuruması çabucak oluyor.

Gratisin Maskelerinden:Malesef paketini atmışım ve ismini unuttum.Bu maskelerden memnunum.Canlandırıyor cildimi ve berrak bir görünüm veriyor.




Gliss Ultimate Repair Şampuan:8 aydır kullandığım bu şampuandan artık sıkılmış bulunmaktayım.Ve 8 aydır da hiç bir etkisini göremedim malesef :( Duştan sonra kırıkları düzeltiği görülüyor fakat 2 3 saat sonra çatal çatal görüntü tekrar ortaya çıkıyor.Değiştirmenin vakti gelmişti.Ve kokusu beni rahatsız ediyordu.

Gliss Ultimate Repair Bakım Kremi:Klasik Gliss saç bakım kremlerinden.Taramayı kolaylaştırma özelliği muhteşem.Ama dediğim gibi bu serinin kokusu biraz rahatsız edici.

Gliss Ultimate Repair Saç Serumu:Bir etkisi görmedim dediğim gibi. :(


Şelala Aseton:Boyutu olarak benim favorim olan bir ürün.Çok fazla oje sürüp çıkardığım için benim hayat kurtarıcım diyebilirim.Fakat içinde aseton olması ve kokusu çok ağır :( Tekrar alır mıyım diye soracak olursanız bilmiyorum ama boyutu aklımı çelebilir :)

Cosmo Shop Oje Çıkarıcı:Malesef bu üründen pek memnun kalmadım.Bunun sebebi ise kapağında az ürün gelmesini sağlayan aparatın olmayışı.Bir anda üründen o kadar çok geliyor ki ne olduğunu anlamıyorsunuz.Zaten 3 4 kullanımımda biten bir ürün.

Apaks Pamuklu Çubuk:Sakarlıkta  bir numara olan ben için bu pamuklu çubuklar kurtarıcı.Her makyajda bir insan rimelini burnuna veya yanağına değdirir mi ? İşte ben yapıyorum.Her makyajda bir tarafım rimel oluyor.




Turuncu kaplı olan ürün:Bu ürünü nereden aldım bana nereden geldi ve ne için kullanılır bilmiyorum.Ama çöpe giden bir ürün :) Yorumsuz. :)

Avon Solutions Day Perfect Tone Krem:Avonun bu kremini çok seviyorum.Kaçıncı kutum bilmiyorum.Yoğun bir yapısı var ve içerisinde Spf 20 olması benim için mükemmel.Makyajımı uygulamadan önce kullanıyor.Berrak bir görünüm veriyor.

Avonun Bir Kremi:Malesef gene ismi silinmiş ve dolabımın diplerinde kalmış bu kremi çöpe gönderme vakti gelmiş.


Oriflame Dıvıne Vücut Kremi:Oriflamenin bir parfümün vücut kremi kokusu güzel ferah çiçeksi bir koku var.Ama kalıcılığı yok ve yapısı çok cıvık su gibi kremleri pek sevmiyorum.

Watsons Superfruits El Kremi:Bu krem bittiği için ne üzüldüm ne üzüldüm.Kokusu yapısı tam benlik.Tekrar tekrar alacağım bir el kremi :)


Aromel Tattoo Passion Deodorant :Çok şekerimsi bir kokusu var.Ben başka bir ürünle karıştırmış v almış bulunmaktayım.Yatarken ve evdeyken kullandığım bir ürün.Çok şeker kokularını sevmiyorum.Okumadan bakmadan aldığım bir ürün daha :)


Fa NutrıSkın Roll On : Fa'nın rollarını seviyorum.Ama bunun kokusu beni rahatsız etti.Nasıl desem erkeksi bir kokusu var sanki :) 



Maybelline Affinitone Pudrası:Transparan bir pudra.Fazla bir renk vermiyor.Oooo muhteşem diyebileceğim bir ürün değil.Ama alternatif olabilir.Yoklukta iyidir yani :P 



Mac Dipliner:Yurt dışından gelmişti bana.Fakat gerçek Mac olduğunu düşünmüyorum.Çünkü diplinerın ucu çok keskin ve gözümü acıtıyordu.Kullanmadım ve kendi kendine de kurumuş gitmiş.Doğru çöpee :))

Coca cola Lip Smacker:Kokusuna bayılıyorum.Yapısına hastayım.Muhteşem birşey.Kola manyağı olan bana yetiyor :) Kola içmemi azalttı azda olsa :P

Golden Rose Rimel:Gerçekten alalı baya oldu.1 yılı geçmiştir.Yeni ürünler alınınca arkalara atılmış rimel.d Eee çöpee :)))




Ve ojelerim :) Hepsinin yapısı bozulmuş ya da bitirmiş olduğum ojeler.Onlarıda doğrı çöpe atıcam.Tabi ki yerine yeni ojeler çoktannn geldii :D:D



Sıkılmadan okuduğunuz için teşekkür ederim canlarım :)


Sevgiyle Kalın Hoşça Kalın .... 

4 yorum:

  1. ohh okuyunca ben bile rahatladım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Demi canım insana rahatlık geliyor hehe :))

      Sil
  2. Katliam kelimesini kullanman çok sempatik bunu kullanan bir ben varım sanıyordum :D Güzel günlerde yenileri gelsin inşallah canım ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım :) Bu sefer baya bir ürün bitirdiğim için katliam yazayım dedim .d.d

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...