1 Kasım 2012 Perşembe

BİOBLAS SARMAŞIK ÖZLÜ ŞAMPUAN...

Merhabalar

Sonunda yorumlama vakti geldiğini düşünüyorum.İlk olarak Bioblasın ürün hakkında neler dediklerine bakalım ve sonra da benim yorumlarıma gelelim.




Yavaş uzayan saçlara özel olarak geliştirilen sarmaşık özlü yeni Bioblas Speed&Long ile uzun ve sağlıklı saçlara daha kısa sürede kavuşacaksınız.Yüzyıllardır güzellik sembolü olan uzun ve sağlıklı saçlara sahip olmak günümüzde de kadınların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor… Yağlı, kepekli, cansız saç gibi farklı saç sorunlarına yönelik özel ürünler tüketicinin ihtiyaçlarına cevap verirken saçların daha hızlı uzamasına yardımcı olacak özel bir ürün bulunmuyordu… Ancak artık uzun ve sağlıklı saçlara sahip olmak isteyen kadınlar ve yavaş uzayan saçlar için geliştirilmiş ilk “Sarmaşık Özlü Bakım Serisi BIOBLAS SPEED&LONG” raflardaki yerini aldı. Bioblas Speed&Long’un şampuan, şampuan ve saç kremini içeren 2 in1 ve bakım kremi ile saçlar artık daha hızlı ve daha sağlıklı uzayacak…

Bioblas Laboratuvarları’nda uzun araştırmalar sonucunda geliştirilen BIOBLAS Speed&Long, içerdiği sarmaşık özü ile saçların uzamasını sağlıyor; ayrıca içeriğinde bulunan bitkisel vitamin ve minerallerle ile de saçı besliyor ve saçlara sağlık veriyor.

Sarmaşık (HEDERA HELİX)

Yaz kış yeşil rengini koruyan, hızla uzayan boyu, ince ve narin görüntüsüyle yıkık dökük duvarları, balkonları güzelleştirmek veya çirkinliği örtmek amacıyla kullanılan sarmaşık aslında süs bitkisi olmaktan daha öte bir ilgiyi hak ediyor.

Yüzyıllardır güzellik reçetelerinde yer alan sarmaşığın saç ve saç derisi üzerinde önemli faydaları bulunuyor. Sarmaşık içerdiği ‘Phytosteroller” gibi yüksek antioksidanlar sayesinde saçlar için adeta bir yaşam pınarı özelliğine sahip. Bu içeriği ile sarmaşık, yavaş uzayan saçlar için saç uzamasında uyarıcı olarak kullanılabiliyor. Sarmaşığın içeriğinde bulanan flavonoidlerin (kaempferol, quercetin) ve steroid bileşenlerinin ise (beta-sitosterol) saç dökülmesine karşı etkili olduğu ve saçları uzatıcı etkiye sahip oldukları bilinmekte. Yine içeriğindeki serbest aminoasitler, saçın genel görünümünü güzelleştirici, saç derisi için besleyici özellik gösterdiği gibi saponinler doğal temizleyici özellikte.
 



* BASIN BÜLTENİ 




Gelelim benim yorumlarıma ;



- Saçlarımda dökülmeler azaldı.Sürekli kullanımda dökülmelerim son olucağına inanıyorum.

- Boyalı olan saçlarımda bir canlılık kattı.Daha bir gür daha bir sağlıklı durmaya başladılar.


- Uzamasına gelirsek ayda bir saçımı boyayan ben.Anca dip boyam geliyor.Bu sefer 15 günde diplerim çıktı.Ve azda değil bir parmak kadar uzama vardı.


- Saç kremi bana göre gereksiz geldi.Taramada hiç bir yardımı olmuyor. Ben başka ürünler de kullandığım için taramada problem oluşmuyor. ( Bu ürünler ise ; Watsons Ballı Saç Maskesi ve Isana Saç Kürü ) 

- Tek problemi bende kepekleme yaptı.Bu herkeste yapar mı bilmiyorum.


- Bir sorun dışında ben memnun kaldım.Daha kullanmaya devam edicem.Çünkü hangi şampuanı alırsanız alın 1 2 ay denemede etkisini göremezsiniz.Bence en az 6 ay kullanın derim.





Sevgiyle Kalın Hoşça Kalın... 

23 yorum:

  1. ben normal serisinden kullanmıştm uzun vaadede gerçekten işe yarıyor bioblas uzun kullanmak lazım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım görmüştürsün saçlarımı ne haldeler uzamaları lazım :))

      Sil
  2. merhabalar ben bu ürünü kullanalı 2 hafta oldu müthiş bişey ya hemen kendini belli etti şiddetle tavsiye ederim...

    YanıtlaSil
  3. Merhaba evet mükemmel birşey benimde 15 günde bir dip boyam geliyor :)

    YanıtlaSil
  4. Erkekler kullanamaz mi sadece bayanlara özelmiymis

    YanıtlaSil
  5. bende kullanıyorum harika gerçekten tavsiye ederim..

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. 1 kere kremiyle birlikte kullandım gercekten etkisini göruyorsunuz boynuma kadar gelen saclarım şimdi belimin az ustunde denemelesiniz uzamasını isteyenler

    YanıtlaSil
  8. çocuklarda kullanabılırmıyız kızımın saçları çok yavas uzuyor acıl cevap lutfen hemen gıdıp alıcam kullanılabılıyorsa

    YanıtlaSil
  9. merhabalar ben bu sampuanı kızım ıcın kullanmak ıstıyorum kucuk cocuklarda kullanılabılırmı acıll cevap beklıyorum bı zararı olmaz sanırım bılgı verırsenız sevınırım

    YanıtlaSil
  10. Buse; Merhabalar bence kızınız için kullanmayın derim.Çünkü acayip kepeklenme yapıyor ve saçlar resmen kazık gibi oluyor.Bende kullanmaktan vazgeçtim artık.Kafamda inanılmaz derece kepek yaptı :/

    YanıtlaSil
  11. Merhaba arkadaşlar ben de sarmaşık özlü temin ettim ve kullanmaktayım,saçlarım boya fön gibi durumlar nedeniyle çok yıprandı ve kırıklar oluştu,saçlarım uzuyor fakar uçlar kırıldığı için uzadığı hiç anlaşılmıyo ve bu durumum beni çok üzüyor.Bıoblas şarmaşık özlüyü 3 aydır kullanıyorum tavsiye üzerinede bakım maskesini de temin ettim gerçekten çok faydasını görmeye başladım.Artık şampuanım şarmaşık :)

    YanıtlaSil
  12. bnım bok hosuma gıttı. dus aldıktan snra braz kuruladıktan sonra dogal kurumaya bırakın. ve ayrıca da yıkarken cok sıcak su kullanmyınz. bnım saclarm cok dokuluordu ve cok cansızdı. bnu kullannca canlandı. bende uzamasını cok ıstıorum . ama etkısını zamnla gorecez tabkı. hemen uzayan saclar saglıklı olmaz.

    YanıtlaSil
  13. arkadaşlar benim saçlarım hızlı uzuyor fakat hastaneye çok yatıyorum diye kestirdim saçlarım bana küstümü naptı artık uzamıyor bu şampuan iyi uzatıyormu lütfen yardım edin hemen gidip alıyım :(

    YanıtlaSil
  14. harbiden uzuyo mu

    YanıtlaSil
  15. Bende 4 aydır Bıoblas kullanıyorum. Kullanımı çok pratik ve sihiri de formülünde .. Saçlarımın sağlıklı uzamasına çok faydası oldu. Uzun süreli seyehatlarde bilr yanımda taşıyorum

    YanıtlaSil
  16. Açıkcası Saç dökülme probleminden muzdarip bir kişi olarak Bioblas kullanıyorum. Özellikle sarmaşık özlü formu dökülmeyi önleme konusunda oldukça başarılı. Tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  17. Bu arada hazır aklıma gelmişken Bioblasın color&more olarak da saç boyası çıkmış alıp deneyen varmı. Dökülmeye karşı da etkili olduğu söyleniyor.

    YanıtlaSil
  18. Bu arada hazır aklıma gelmişken Bioblasın color&more olarak da saç boyası çıkmış alıp deneyen varmı. Dökülmeye karşı da etkili olduğu söyleniyor.

    YanıtlaSil
  19. Ya benim saclarim zaten cok gur ve kabarik ben sadece uzamasini istiyorum ama bu sampuan gurlestiriyo daha cok

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...