1 Ağustos 2012 Çarşamba

GOLDEN ROSE KOLAY KURUYAN OJE SERİSİ


Merhaba kızlar 
Golden Rose ojelerine bayılıyorum.Çoğunluğu zaten bu markaya ait.Hem sürümü kolay hemde renkleri beni mutlu eden tarzda. Ve en büyük nedeni ise her yerde bulabilmem.Nereyee gidersem gideyim ki Golden Rose ojelerine raslıyorum.Neyse lafı uzatmadan serinin renklerini tanıtayım size.Gayet yaza uygun renkler bence.İlk gördüğüm yerde hemen almayı düşünüyorum :)























Golden Rose Rich Color Oje, uygulama kolaylığı ve özel formülü ile dikkat çekiyor. Tek kattakapatıcılık özelliği ve geniş fırçası ile göz alıcı ve olağanüstü bir görünüm sağlayan Golden Rose Rich Color Oje Serisi, farklı renk seçenekleriyle de tırnaklarda yaz trendlerinin hakimiyetini sürdürüyor.

Hızlı kuruma özelliği ve uzun süre kalıcı rengi

Golden Rose Rich Color Oje Serisi, 35 canlı renk seçeneğinin yanı sıra, ojenin hızlı kurumasınısağlayan Quick Dry Top Coat ve jel yapısıyla dayanıklılık sağlayan Gel Look Top Coat seçeneğiyle de tırnakları süslüyor.
Yosun yeşili, mercan, kırmızı, metalik gri, lavanta gibi sezon modası 35 renkten oluşan Golden Rose Rich Color Oje, iddialı tırnaklarla güzelliğinizi tamamlarken, geniş fırçasıyla tek dokunuşta düzgün bir uygulama ile tırnaklarınızda harikalar yaratıyor.

Nasıl uygulanır?

Golden Rose Quick Dry Top Coat ojenizin üzerine uyguladığınızda, tırnaklarınızda yarattığı parlaklığı ve 60 saniye gibi kısa bir sürede kuruduğunu fark edeceksiniz. Golden Rose Quick Dry Top Coat, dayanıklı olmasının yanı sıra UV filtreleri içeren özel formülü ile sararma ve renk solmasını da önleyerek mükemmel görünüm yaratıyor.
Golden Rose Rich Color Serisi’nde yer alan bir diğer mucizevi ürün Golden RoseGel Look Top Coat ise, özel jel yapısı sayesinde tırnaklarınızdaki ojeye olağanüstü parlak ve dolgun bir görünüm kazandırıyor.


*BASIN BÜLTENİDİR.

Sevgiyle Kalın Hoşça Kalın...

1 yorum:

  1. Bende şu an rich colorlardan 5 tane var daha da almayı düşünüyorum, ha ri ka larr. Kuruması, renk vermesi.aklımda 28 numara var, ama soldakı turuncu pembe karışımı renk de aklımı çeldi:) acaba numarası nedir

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...