29 Temmuz 2012 Pazar

TEMMUZ AYI BİTENLER....

Merhaba kızlar 

Bu ay sıcak mı sıcak günler geçirdik.Sıcaktan içimden bir şey yapmak gelmese bile baya ürün bitirmişim.Malesef makyaj ürünlerim de bir bitiş yok :) Gelelim bitirdiklerime ve yorumlarıma.


1) Synergen Bısabol Ollu Temizleme Mendilleri: Rossmanndan aldığım bu mendiller temizleme yönünden iyi sayılır.Fakat mükemmel diyebilceğim bir ürün değil.Kokusu beni rahatsız etti biraz.Bir daha almayı düşünmüyorum.

2)RDL Nemlendirici Temizleme Mendilleri : Gene rossmanndan aldığım bu mendillerin kokusu o kadar rahatsız edici değildi.Memnun kaldım diyebildiğim üründür.

3)RDL Clean&Care Tonik : Seyahat boyu denemek için aldığım bu tonik ne bereketli çıktı anlatamam.Yaklaşık 1 buçuk aydır benimle.Etkisi fiyatına göre normal.Gül suyu ve salatalık özlü olması rahatlatıyor cildi.





4) Avon Bronze Aftersun Güneş Sonrası Ferahlatıcı Sprey Losyon : Geçen yıl aldığım ürünü daha yeni bitirdim.Rahatlatma özelliği iyi.Fakat benim tenim açık olduğundan pek fazla ürünler rahatlatamıyor beni yandığımda:)

5) Beuty Formulas Ballı Saç Maskesi : Watsons'dan aldığım bu üründen memnun kaldım.Saçlarıma her uygulama yaptığımdan sonra parlaklık veriyor.Her zamanki gibi alırken 2 tane almışım :) Bugün diğerini kullanmaya başlamış bulunmaktayım.

6) Avon Senses Duş Jeli : Kremsi duş jelinin kokusu muhteşem fakat duştan sonra kokusu kalıcı olmuyor malesef.Açıkçası pek beğenmedim.



Evettt sıcaklarda en fazla biten ürün parfüm oldu benim için nasıl bu kadar bitirdim bir ayda anlamadım bende :)

7) Colors White Deodorant: Parfüm swti şeklinde aldığım bu ürünlerden deodorantını bitirdim.Kalıcı olmadığı için sürekli sıktım diyebilirim.Kokusu ferah çiçeksi. 

8)David Walker Açık Parfüm: Annemin aldığı bu açık parfümler Channel'ın kokularının çakması:) Bunlarıda bitirmiş oldum.Bu arada cildimize sıkmıyoruz bu açık parfümleri çünkü cilt kanseri yapma etkileri var.Giysilerimize sıkınca bir sorun kalmıyor.

9) Lacoste Touch Of Pink Parfüm: Yarısı dolu bu parfümü de bitirmiş bulunmaktayım.Kokusunu herkes bilir zaten.

10)  Nerden Geldiğini Bilmediğim Deneme Parfüm: Kokusu hakkında pek bir şey söyleyemiyorum.Çünkü ne olduğu belli değil :)



11) Gliss Ultimate Repair :Saç Maskesi:Bu seriye bayılıyorummm.Kırıklarımı gerçekten düzeltiyor.Eskisi gibi çatallı çatallı durmuyor.

12) Neutrogena Yoğun Bakım Kremi: Gayet iyi bir ürün. Fazla bir şey söylemiyorum.Çoğunluk ürünü denemiştir. 




2 kutuda aseton bitirdim. :)) Parmex asetonu her zaman favorim.



15) Clean& Clear 3'ü 1 Arada Temizleme Jeli : Cildi temizliyor makyajdan kalıntı kalmıyor.Memnun olduğum bir ürün.Parlamalarım azaldı ve siyah noktalarımda da azalma bulunmaktadır.

16) Watsons Bebek Yağı: Bebek yağını herkese tavsiye ederim.Duştan sonra uyguladığımızda mükemmel sonuç veriyor.


17) Gliss Ultimate Repair Serumu : Serinin hepsini kullandığımı söylemiştim.Çünkü daha iyi bir sonuç almak istiyorsanız tüm seriyi kullanmanızı tavsiye ederim.

18) Gliss Ultimate Repair Saç Kremi : Memnunummm  :)) Kırıklarınız çok fazlaysa kullanmanızı tavsiye ediyorummmmm :))



Sevgiyle Kalın Hoşça Kalın .... 


9 yorum:

  1. 2 den memnun kalmamıstım ben :( Cildime alerji yapmıştı. Demekki hrkeste farklı :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaa gerçekten mi? Nasıl bir etki yaptı ki??

      Sil
    2. Cildim aşırı derecede kızardı kullandıktan sonra zaten hassas bir cildim var daha beter oldu hemen bıraktım bende.

      Sil
    3. Kızlar kullanımı nasıl rahat mı yoksa ovalaya ovalaya bitmiyor mu. Benimde cildim çok hassas ve hemen alerji yapar.Kullanmam için ne önerirsiniz?

      Sil
    4. Hadi ya aylin bende öyle bir etki olmadı hiç :S

      Sil
    5. Tatlım ben temizleme mendilleri pek kullanmıyor.Denemek için aldığım bu ürünler normal ıslak mendil gibi.Makyajımı çıkarmak için temizleme sütü kullanıyorum ve temizleme jeliyle yıkıyorum canım daha iyi etkisi oluyor bence

      Sil
    6. Temizleme sütü olamadan, jel olmadan bende rahat etmiyorum amma ön aşama için kullanırım diye düşünüyorum :)

      Sil
  2. O tester sanırım Avon ' un :) Temsilciler poşetlere koyar genelde :) Bu arada o clean&clear benim yüzümü aşırı pürüzlü hale getirdi kapalı komedonlarla doldurdu suratımı :'( kaka o at at alma birdaha :(:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olabilir bak avonun canım :) Aaaa bana birşey yapmadı aksine çok iyi geldi.Ama losyonuyla kullanıyorum ben belki onun etkisi de vardır :S

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...