27 Temmuz 2012 Cuma


MİSSHA SUNSTYLE TÜRKİYE'DE...













Kozmetik Cilt Ürünleri üreten MISSHA, işe öncelikle doğru bir anlayışla başlar, pürüssüz bir cilt oluşturmayı amaçlar ve ürünlerin yapımında %100 Bitkisel malzemeler kullanır. Ürünler müşteriye sunulmadan önce test ve uygulamalardan geçirilir.
Müşteri memnuniyeti ve düşünceleri ön planda tutan MİSSHA,
bu düşünceler altında kaliteli,
doğru ve güvenilir ürün üretmeyi hedeflemektedir.
9 ayrı kategori de yüz, vucut bakımı,  temizlik, saç bakımı, göz, tırnak, dudak, bakım setleri ve makyaj aksesuarlarıyla hizmet veren Missha bir kore markasıdır. Kore kozmetiği dünyaca ünlü bir çok make up artistleri ve ünlülerin öncelikle tercihleridir. Uluslar arası bir ürün haline gelen BB Cream öncülerindendir. Missha ürünleri sadece cildi renklenrimez aynı zamanda makyajı bakımlar birlikte sunar.
Mishha nın dünyada 1503 Mağazası mevcut . Bu Mağaza Konseptlerinde 2013 yılı itibari ile Türkiye’ye taşınmaya başlayacak.
Bir dünya devi Kore güzellik markası olan MISSHA Ürünlerinin Türkiye’de Resmi ve Tek Distribütörü ve Türkiye Ofisi Olarak online alışveriş imkanı http://misshashop.net/  üzerinden başlamıştır.. Sitemizden Satın Almış Olduğunuz ve Alacağınız Tüm Ürünler Sağlık Bakanlığı Bildirimi ve Resmi gümrük işlemleri yapılarak MISSHA Markasının Merkez Fabrikalarından İthal edilmektedir. MISSHA ürünleri Dünyada Kendi Mağazaları ve Kendi Ülke Ofisleri ve Siteleri dışında Satılmamaktadır.
Site üzerinden sadece kredi kartınız ile değil dilerseniz  kapıda ödeme , Havale , EFT seçenekleri de mevcut.








*Basın Bültenidir...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...