19 Temmuz 2012 Perşembe

GRATİS ALIŞVERİŞİM...

Merhaba kızlar

Gratis indirimden bende yararlandım.Fakat pekte memnum kalmadım bir bu alışverişimden:(

Malesef alsancak gratis'de istediğim ürünler kalmadığı için optimuma gitmem gerekti.Keşke keşke gitmeseydim diyorum.Optimum Gratis'deki çalışanları o kadar ilgisiz ve saygısız ki anlatamam sizlere.Ürün alıcam kaldı mı diye sorucam kimse bakmıyor size.Birde hediyesi olan makyaj çantalarından vermelerini bekledim.Hiç birinden tık yok.Kendim sorunca bana saygısızca içeride 5 tane var fakat veremeyiz.Az kaldı diyor.Ürün alanlara vermiyorsunuz diyince de kusura bakmayın diyor satış temsilcisi.

İnanamıyorum yani Gratis gibi bir yerde muhattap olduğum kişilerin saygısızlığına.Olay hediye değil ben onu alınca da bir şey olmuycak almayınca da sinirimi bozan insanla dalga geçer gibi konuşmaları.Ve bir hediye veriliyorsa adil olunmalı diyorum.Bu durumu firmaya hiç ama hiç yakıştıramadım.Müşteri memnuniyeti önemli satış personellerini iyi seçmelerini tavsiye ederim.Neyse fazla konuşmak istemiyorum aldığım ürünlere gelelim.Az ürün aldım çünkü kalmamıştı.Son gün diye her şey bitmişti gerçekten son  kalanları da ben aldım.



Aldıklarım bu kadar kızlar:)







Bu ojeye bayıldımmm :) Rengi mor yeşil arası olan bir renk.Işığın gelişine göre bazen mor bazen yeşil bazen de her iki rengi barındırıyor tırnakta :) 43 numara Where is the party? isimli essence ojesidir:)





Tek kalan bu ojeye kıyamadım öylece rafta tek kalmasına hemencik aldım benim olduu.Rengi kırmızı simlerden oluşuyor.72 numara Time for romance isimli essence ojesidir.




Mary-Lou Manizer için gittim işte optimuma.Ama gene tüm olumsuzluklara rağmen aldığım için mutluyum :) Fazla söze gerek yok herkes biliyor bu ürünü.






Veeee en sonda aldığım Downboy isimli allığı ilk alma taraftarı değildim.Ama nişanlım çok yakışacağı söylediği için hemen onuda aldık.Gerçekten de tenime çok yakıştı.Kızlarr erkekler daha iyi anlıyor size yakışıp yakışmayacağını benden söylemesi :D



Sevgiyle Kalın Hoşça Kalın :))

4 yorum:

  1. Canım bende önce sadece kendime aldım 2 ürün o zaman bile verdiler hemen. O satış temsilcileri ile ilgili bir konu markanın suçu ne :) Hep böyle taş kafalara denk geliriz zaten , şans :( Yinede güzel bir alışveriş olmuş güle güle kullan canım , sevgilerle ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım 2 tane alsak neyse annem arkadaşına da aldı yani 10 tane ürün aldık yaklaşık.Firmada seçerken düzgün seçsin şu temsilcileri yani suratsız kişilerin işi ne canım yaa :))

      Sil
  2. kesinlikle söylediklerine katılıyorum güzelyalı gratisteki kasada duran iki bayanda aynen anlatıığın gibi son derece ilgisiz ve son derece kabalar firma bunları biraz dikkate almalı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım aynen alışveriş yapası gelmiyor insanın yaa böyle satış personellerinden dolayı

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...