24 Şubat 2014 Pazartesi

YENİ BALMAIN EXTATIC, ŞEHİRLİ BALMAIN KADINININ SİMGESİ...



Balmain Extatic, mükemmel görüntüsüyle şıklığı ve cesareti nasıl bir araya getireceğini iyi bilen dikkat çekici moda tutkunu kadınlardan ilham alıyor. Şehirli Balmain kadını Extatic ile vücut buluyor.




Balmain Extatic, kristalize gül, Çin armudu, Osmanthus, gece yasemini notaları ve bebek orkidesinin çikolata aromasıyla birleşimiyle parfüme izini bırakıyor. Oryantal ve çiçeksi notaları ile hayatın kurallarından sıyrılmış, modern şehir kadınını simgeliyor.



Fener ve kaşmir ağaçlarının zarafeti, Balmain koleksiyonlarının vazgeçilmez materyali Barenia derisinin kadifemsi dokunuşu ile birleşiyor.



Parlak, şehrin ışıkları kadar göz alıcı, seksi ve cüretkar bir koku…



Zarif materyallerİ ile heykelsi bir duruşa sahip Extatic şişesi Paris ruhunu her daim yaşamak isteyenler kadınlar için tasarlandı.









Balmain Extatic Fiyatı: 100 ml EDP 287 TL - 50 ml EDP 192 TL

14 Şubat 2014 Cuma

ANLATIMLI GÖZ MAKYAJI SEÇENEKLERİ....

Merhabalar

Son zamanlarda denediğim ve sizin de hoşuna gideceğini düşündüğüm göz makyajları yaptım.İstek  sırasına göre anlatımlı hallerini yapmayı planlıyorum.Böylece sizlere daha  faydalı olabileceğimi düşündüm.Fikirlerinizi yorum olarak paylaşırsanız sevinirim.










Fotoğrafların bazılarında  görüntü  kalitesi düşük olmasının nedeni telefon ile çekmemdir. Kullandığım ürünler ise anlatımlarında detayları ile gelecektir.


Yorumlarınız bekliyorum.  :)

7 Şubat 2014 Cuma

THE BODY SHOP STRAWBERRY BODY BUTTER / ÇİLEKLİ YOĞUN VÜCUT KREMİ....


Çilek delisi biri olarak nasıl bu kadar geç fark ettim bu güzelliği bilmiyorum.Mis gibi çilek kokarken  kış aylarında cildimin de bakımı yapmak gibisi yok. 

The Body Shop'un body butterlarının yapısı ne krem gibi ne de losyon gibi sanki tereyağı kıvamında.Yoğun yapısı sayesinde de cildinizi inanılmaz besliyor.Pullanma, dökülme ve  kuruluk  hissini yaşamadan kış ayı geçip gidiyor.



Tek olumsuz yönü biraz geç emilmesi. Sürdükten sonra giydiğiniz kıyafetiniz üzerinize yapışıp kalıyor.Ama olumlu yönleri ağır bastığı için her güzelin bir kusuru vardır felsefesiyle kullanmaya devam ediyorum. :)



Yapısını göstermeye çalışsam da tenimle birleşince yoğun kıvamı vücut ısımla kendini salıyor. :)




The Body Shop'ın body butterlarıyla hala tanışmadıysanız durmayın alın hemen kızlar.Kokuları  ve yapılarıyla sizi kendilerine bağlıyorlar. ;)


6 Şubat 2014 Perşembe

Cildiniz Güne Sağlıklı Bir Başlangıç Yapsın...



Clinique’ten YENİ Superdefense SPF 20 Günlük Koruyucu Nemlendirici ile tanışın.

Nem, antioksidanlar ve güneş koruyucu.. Cildinizin tüm ihtiyacını karşılayan hafif yapılı nemlendirici.

Şubat 2014 itibatiyle tüm Clinique satış noktalarında.

Sağlıklı bir kahvaltı, dişlerimizi fırçalamak, spor yapmak… Her yeni güne vücudumuzun ihtiyaçlarını karşılayarak başlarız. Peki bunu cildimiz için niye yapmayalım? YENİ Superdefense SPF 20 Günlük Koruyucu Nemlendirici cildinizin de güne harika bir başlangıç yapmasını sağlar.



Clinique Superdefense SPF 20 Günlük Koruyucu Nemlendirici cildi, ilk yaşlanma belirtilerine karşı korumayı amaçlayan ve aynı zamanda gelecekte oluşabilecek yaşlanma belirtilerini önleyecek en ileri teknoloji ile formüle edilmiştir. Cilde çok yönlü destek sağlayan Superdefense SPF 20 Günlük Koruyucu Nemlendirici; cildi nemlendirir, korur ve onarır. Üstelik gün boyunca ve her gün..

Clinique’in yeni gündüz nemlendiricisi, cildin nem bariyerini güçlendirerek çevresel faktörlere karşı daha korunaklı olmasını ve cilde gün boyu yoğun nemlendirme sağlar. İçeriğindeki antioksidan kokteyli ve güneş koruması çizgi ve kırışık oluşumuna karşı cildi korur. Bu günlük koruyucu nemlendiricinin devrim yaratan hafif yapısı anında cilt tarafından emilir ve cilde uygulandığı andan itibaren rahatlama hissi yaratır. Peki bunu nasıl yapar?




UV HASARLARINI ONARIR VE CİLDİ KORUR
Cildin doğal korunma mekanizması dış etkenler ile her gün karşı karşıya kalır. Bu dış etkenler cilde zarar vererek, cildin yaşlanmasını hızlandırır. Yapılan çalışmalara göre UV ışınları cildin yaşlanmasında %80 oranında etkilidir. Cildin ihtiyaç duyduğu tüm korumayı sağlayan, yaşlanma karşıtı nemlendiricisi ileri cilt koruma teknolojisi ile üretilmiştir. Photosome, UV hasarının cilt üzerindeki etkisini azaltan bir enzimdir. Güneş ışığı tarafından aktive edilen photosome lar UV ışınlarından elde ettikleri enerjiyi kullanarak ultraviyole ışınlarının yarattığı hasarı onarır; çizgi ve kırışık oluşumunu önler.
Clinique’in yeni gündüz nemlendiricisi , SPF 20 güneş koruması sayesinde kapsamlı UVA/UVB koruması sağlar.

GÜN BOYU SÜREN NEM DESTEĞİ
Yeni Superdefense SPF 20 Günlük Koruyucu Nemlendirici Clinique’in en yeni teknolojileri kullanarak cildin rahat ve gün boyu neme doygun hissetmesi sağlar. Arpa ve Buğday çekirdeği gibi bariyer güçlendirici içerikler cilt bariyerini ve dolayısıyla cildi de güçlendirerek cilde yoğun nem desteği sağlar.
Ayrıca, içeriğindeki anti-irritanlar sayesinde cildi rahatlatır. Deniz Kırbacı özü ve kafein sayesinde cildi sakinleştirir ve rahatlatır.

CİLDİNİZİ N GELECEĞİNİ DÜŞÜNEN KORUMA
Superdefense SPF 20 Günlük Koruyucu Nemlendirici aynı zamanda içeriğindeki C Vitamini ve E Vitamini gibi antioksidanlarla cildinizi yaşlanma karşıtı bakımına destek verir.
Kuru/Karma ve Karma/Yağlı cilt tiplerine özel iki farklı seçeneği mevcuttur.
Superdefense SPF 20 Günlük Koruyucu Nemlendirici cildin gün boyu yumuşak, rahat hissetmesini sağlar ve cildi korur. Cilt bakım rutininin ardından her sabah uygulanır.




Tavsiye edilen perakende satış fiyatı: 50 ml, 169 TL

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...