26 Kasım 2013 Salı

Bunu Blogumda Paylaşabilirim. Hürriyet Benim.





Bu proje katılımcıların kendi hürriyetlerini anlatmaları için tasarlandı, katılımcılar videolarını oluştururken ilham versin diye de bir film hazırlandı.

Hürriyet, herkesi kendi hürriyet cümlelerini yazmaya ve hürriyet şarkılarını yaratmaya davet etti. Kullanıcılar içinde kendi fotoğraflarının da olduğu hürriyet filmleri yaratabiliyor ve bu filmleri sosyal medyada dilediğince paylaşabiliyor. Ayrıca seçtikleri mesaj ve fotoğraflarından oluşan bannerı hurriyet.com.tr sayfalarında yayınlanıyor. Kısaca proje tamamıyle interaktif bir proje olarak kurgulandı. www.hurriyetbenim.com üzerinden ilham verici videoyu seyredebilir, kendi video ve bannerınızı yaratabilirsiniz.

"Hürriyet Benim" filmi, daha TV’ye çıkmadan viral olarak sosyal medyada gösterildi ve çok kısa sürede yayılarak; sosyal medyada konuşulmaya ve paylaşılmaya başlandı. Kullanıcıların katkılarıyla yapılan klipleri Twitter'dan #hürriyetbenim hashtag'iyle takip edebilirsiniz.

Ben de kendi videomu oluşturdum ve benim için hürriyetin ne demek olduğunu anlattım. İzlemek için;

Bir boomads advertorial içeriğidir. 

16 Kasım 2013 Cumartesi

Cildini Şımartmanın Yolu Garnier Nem Dengesi

Biz bayanların cilt tiplerinin farklı olduğu gibi kullandığı bakım ürünleri de farklıdır. Özellikle kendimize hitap eden ürünleri bulmakta zorlanabiliriz. Hele ki cildimiz karmaysa daha dikkatli olmalıyız, çünkü pek çoğumuz "aman sivilcemiz çıkacak nemlendirici kullanmayalım" diyerek cildimizi bir de kurutuyoruz. Ya da evhamlanıyor "Nemlendiricim yağlı görüntü oluşturacak mı? Parlama olacak mı" diyerek hem korkuyor hem de kullanmaya devam ediyoruz. İşte bu çıkılmaz bir sokak gibi görünen sorularımızın cevabını Garnier'ın yepyeni Nem Dengesi serisin de buluyoruz.Garnier Nem Dengesi Matlaştırıcı Sorbe ile yağlanma kontrol altında!




Gün boyunca dışarıda çalışıyor, soğuk havayla ya da ani hava değişimleriyle cilt karşı karşıya kalıyor ve akşamları aynaya baktığımızda solmuş bir cilt görüyoruz. Garnier bu konuda bir devrim niteliğinde: Cildiniz klasik bir nemlendiriciden daha fazlasını hak ediyor. Garnier’den Nem Dengesi, nemlendiricinin bir adım ötesi…



İçeriğine geldiğimizde ise ambalajın üzerindeki açıklaması da bize yön gösteriyor ve ürün çok daha cazip hale geliyor.

Karma ve yağlı ciltler için özel olarak geliştirilen “matlaştırıcı sorbe” dokusu cildinizin gün boyu parlamaya karşı savaşmasını sağlıyor cilt renginizi eşitliyor,farklı alanlar olmuyor ve bekleneni gerçekleştirip pürüzsüzleştiriyor.Ayrıca yeşil çay özlerinden oluşturulmuş ve besleyiciler açısından zengin nemlendirici anında nem artışı ve 24 saat nemlendirme sağlayarak cildin kaybettiği nemi kazanmasına yardımcı oluyor ve bir ay içerisinde cildin doğal nem dengesine kavuşmasına yardımcı oluyor.



Unutmayalım ki düzenli kullanım gerekli.Kullanımı da oldukça basit ve bizi zorlamıyor. Sabah akşam temizlenmiş cilde uygulanıyor.

Kullandığımdan beri de çevremdekiler cildimin değişikliği farkediyor ve sağlıklı bir cilde sahip olduğumu söylüyorlar. Maalesef karmadan yağlıya dönük ciltler bu sözleri fazla duymuyordu.Taa ki Garnier Nem Dengesi Matlaştırıcı Sorbe ile tanışıncaya kadar.



Yapısı ise diğer nemlendiriciler gibi değil. Hafif sorbe doku dedikleri yapıya sahip bir nemlendirici.
Hafif sorbe dokusu ile hızlı emilir ve yağ içermez. Cildinize de gün boyu süren bir tazelik sağlar.
Garnier Nem Dengesi serisi yenilikçi dokularıyla farklı cilt tiplerine mükemmel uyum sağlıyor.
Serinin diğer ürünleri:



- Yağlı ve Karma Ciltler için Matlaştırıcı Sorbe
- Normal ve Karma Ciltler için Ferahlatıcı Krem
- Kuru Ciltler için Besleyici Balsam
- Mat Ciltler için Canlandırıcı Jel
- Hassas Ciltler için UV Korumalı Losyon

Ürün reklam filmi: https://www.facebook.com/photo.php?v=10151901520884000

Garnier Türkiye artık her yerde bizimle,

Sosyal Medya Hesapları:
facebook.com/GarnierTR
https://twitter.com/garnierturkiye

İçerik: kozmetikaynasi.blogspot.com

Bir bumads advertorial içeriğidir.

10 Kasım 2013 Pazar

UNUTMADIK UNUTTURMAYACAĞIZ...!!!!!










Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.

6 Kasım 2013 Çarşamba

FACE DERMO SPONSORLUĞUNDA 1 KİŞİYE HEDİYELERİMİZ VAR....!!!

Merhabalar

Yepyeni bir çekiliş ile tekrar karşınızdayız.Öncelikle bize bu hediyeleri hazırlayan Face Dermo sitesini incelemenizi tavsiye ederim. Bir site de aradığınız her şey olsun istiyorsanız sizi memnun edebilecek yer Face Dermo 'dır.

Sıra hediyeleri görmeye geldi...




1 - Babe Aleo Jel 120  ML ; Yağsız ve alkolsüz yapıya sahiptir. Tüm cilt tiplerini nemlendirir, yeniler ve yumuşatır. %100 aloe içeriği ile ciltte yatıştırıcı etki göstererek ferahlık hissi bırakır, kaşıntıyı giderir. Güneşlenme, epilasyon ve traş sonrasında kullanılması önerilir. Dermabrazyon, peeling, lazer tedavisi uygulanan ciltler için uygun yapıdadır.


2- Vichy Termal Su 50 ML;  Cilt tipi ne olursa olsun, cildini yatıştırıp tazelemek isteyen tüm kadınlar ve erkekler için.Hassas ciltler için önerilir.Hassas ciltler için nadir ve yararlı minerallerce zengin güzellik iksiri.

3- Bioderma ABCDERM H2O 100 ML; Bebek ve çocukların hassas ciltleri için özel olarak geliştirilen; durulama gerektirmeden temizlik sağlayan misel solüsyondur.Yüz, göz çevresi ve bez bölgesinde rahatlıkla kullanılabilir.Cildi kısa süre içerisinde, mükemmel şekilde ve nazikçe temizler.Hassas ciltlerin dengesini koruyarak tahriş riskine karşı cildi koruma altına alır, besler.En hassas ciltler dahil tüm cilt tiplerinin dengesini korumaya yardımcı olur.Cildi yumuşatır ve rahatlık kazandırır.Hipoalerjenik yapıya sahiptir


Ve gelelim şartlarımıza ;

- Blogumu hem burada hem de  Bloglovinde izleme almanız,

- Face Dermo  Facebook sayfasını beğenmeniz,

- Bu yazıyı Facebook da herkese açık şekilde paylaşmak,

- Son olarak da yorum kısmına paylaşım linkinizi ve aktif mail adresini bırakmanız


Ayrıca Face Dermo 'dan karlı alışveriş yapacağınız indirimlerden de söz etmek istiyorum.



Dr Murad ürünlerinde %50 İNDİRİM !! Görmek için tık tık...
.


Avene ürünlerinde ise %40 İNDİRİM !! Görmek için tık tık....


İndirimleri kaçırmayız kızlar :)


Şimdiden herkese bol şanslar.... 

2 Kasım 2013 Cumartesi

‘’ MEET MR. BONES ‘’ “İskeletimle tanışın”



KIEHL’S
&
BİR DİLEK TUT DERNEĞİ, MAKE-A-WISH® TÜRKİYE

SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ






Kiehl’s 2013 yılında tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de ilk kez çok özel bir proje ile çocukların dileklerini gerçekleştiriyor.

YöntemPR danışmanlığında Kiehl’s adına alanlarında başarıları ile tanınmış 9 ünlü ismi “Meet Mr. Bones” projesine destek vermeleri için aynı çatı altında buluşturdu.
Bilindiği üzere en önemli misyonu dünyanın neresinde olursa olsun, bulunduğu topluma katkıda bulunmak olan Kiehl’s, Sosyal Sorumluluk Projelerini tüm dünyada Çocuk, AIDS ve Çevre başlıkları altında topluyor.

Amerika’da Alicia Keys’in ve “Keep A Child Alive” Vakfı’nın önderliğinde düzenlenen ‘’Meet Mr.Bones” isimli Sosyal Sorumluluk Projesinin Türkiye ayağında Kiehl’s bu sene  Carole Hakko başkanlığındaki Bir Dilek Tut Derneği, Make-A-Wish® Türkiye ile  çalıştı.


















Meet Mr. Bones

Başta Derin Mermerci,  Engin Altan Düzyatan,  Hakan Öztürk,  Hilal Kosif,  İzzet Çapa,  Özge Özpirinçci,  Şebnem Işık, Tamer Yılmaz ve Tuvana Büyükçınar Demir olmak üzere kendilerine Kiehl’s tarafından teslim edilen Mr. Bones’ları içlerinden geldiği gibi tasarlayan ünlüler yaratıcılıklarını bu kez de hayati tehlike taşıyan bir hastalıkla mücadele eden çocukların dileklerini gerçekleştirmek için gösterdiler.

Ünlüler tarafından özenle tasarlanan ve farklı bakış açıları ile hayat bulan MR. Bones iskeletlerini tanıtmak amacı ile tek tek kamera karşısına geçti.

Çocukların dileklerini gerçekleştirmek için özenle tasarlanan ve farklı bakış açıları ile hayat bulan MR. Bones iskeletlerini tanıtmak amacı ile 9 ünlü isim, Türkiye’nin en başarılı fotoğrafçılarından biri olan ve aynı zamanda projeye iskeletiyle de katkıda bulunan Tamer Yılmaz’ın objektifine poz verdiler.

Projenin son etabında çocukların dileklerinin hayat bulabilmesi için gerçekleştirilecek bağış gecesinde Mr. Bones’ların satışından ve Kiehl’s Gece Bakım İksiri Midnight Recovery Concentrate’nin satışından elde edilecek gelir Bir Dilek Tut Derneği, Make-A-Wish® Türkiye’ye bağışlanacaktır. Ayrıca Kiehl’s müşterileri  Kiehl’s mağazalarında Meet Mr. Bones projesine destek olarak bir çocuğun daha dileğinin gerçekleştirilmesine katkıda bulunabileceklerdir



Bu projeye başta destek veren ünlülere, basın kuruluşlarına ve emeği geçen herkese teşekkür etmeyi bir borç biliriz.

1 Kasım 2013 Cuma

HAFTADA 1 CM SAÇ UZATAN FORMÜL...!!!

Merhabalar

Saçlarımla uzun zamandır problemlerim var.Upuzun saçlarımı gözümü kırpmadan omuzlarımda kestirdim.Sonrasında ise asla o omuzlardan daha uzun saçım olmadı.

Yaklaşık 10 yıldır da saçlarım bana küs.İşin içine boya da girince saçlarım iyice yıprandı ve uzaması da durdu.Dipler çıkıyor ama saçın uzunluğunda bir değişim yoktu.Herkesin söylediği gibi kestirmen gerekli vs. laflarını çok dinledim :)

Neyse ki en sonunda saç uzatan kürü Kontesce sayesinde buldum.Öncelikle söylemem gerek ki bu kür 8 hafta uygulanması gerekiyor ama ben 4 hafta uyguladım.Bunu da göz önünde bulundurarak size ilk önce değişimi göstermek istiyorum.Sonrasında kürden söz edeceğiz.

Kürü uygulamadan önceki saç uzunluğum :(



 Kürü uyguladıktan sonra;



Kürü uygularken saçımda bir uzama olmuyordu.Fakat kürü uygulamayı bıraktık dan sonra saçım atağa geçti.Kürü 1 ay uyguladım.Kürün üzerinden 4 ay geçtik den sonra ki halimde fotoğrafta ki gibi. Fakat kürü uygularken  ve sonrasında da bir çok bakım yaptım onları  da size sıralayacağım.

Öncelikle Sinemaki Küründen söz edelim.

Malzemeler;

- Sinemaki otu
- Tatlı Badem Yağı ( Kesinlikle tatlı olmak zorunda)
- Bemiks Ampül (İçinde 5 adet ampül bulunuyor.Eczanelerde satılıyor.)


Yapılışı;

- 1 tutam sinemaki otunu yarım çay bardağı suda hafif kaynatıyorum.Soğumaya bırakıyorum.
-  Spreyli bir şişeye 1 adet Bemiks Ampül kırıyorum.Üzerine kapağı kadar Tatlı Badem yağını ekliyorum.
- Ilıyınca sinemaki suyunu ekliyorum. Yapraklarını çöpe yollayarak :)
- Spreyli şişe ile saç diplerime uygulayıp 5-6 saat bekletiyorum.


Kürün Püf Noktaları;

- Kürü her zaman TAZE  uygulamak zorundayız.
- Bemiks dışında başka B vitamini kullanmak OLMAZ.
- Sık uygulamaya gerek yok.HAFTADA 1 KEZ uygulamak yeterlidir.
- Kürü uygulayan bazı kişilerde saç dökülmesi olmuş.Fakat bende öyle bir problemle karşılaşmadım.
- Boyalı saçlarda renk değişimi yapıyormuş.Bende gene öyle bir şey olmadı.
- Tabi ki etkileri kişiden kişiye değişiyor.
- Benim saçlarımda uygulamayı bitirdikten sonra uzama oldu.Dediğim gibi kişiden kişiye değişiyor.
- Ayrıca kür sırasında saçıma başka bakım yapmadım.( Saç maskesi, başka yağlar vs.)


Kürün Sürelerine Dikkat;

Kürü 8 hafta uygulayıp 2 hafta ara veriyoruz.Önemli bir kural bu da kızlar!!!


Kürü Uyguladıktan Sonra Neler Yaptım;

- Kür uygulamam bittikten sonra şampuanıma sarımsak ekledim.Kokusunu almak için az miktarda sütte bir iki dk kaynattım.
- Saçlarımı her gün yıkadım.Böylece saç derim nefes alabildi.Zaten yağlı saçlara sahibim.
- Boyadan başka saçıma hiç bir işlem uygulamadım. ( Düzleştirici, maşa vs.)
- Ve en son olarak da Otacının Argan Yağlı Saç Maskesini uyguladım.( Haftaya sizlerden 2 kişiye hediye ediyorum.)


Şimdi de durmak yok yola devam dedim.Eski uzunluğunda ki saçlarıma ulaşıncaya kadar durmak yok :) Geçen hafta tekrar başladım.Şuan da 2.kürüm ile sizlere bu yazımı hazırlıyorum. Umarım sizler içinde faydalı olur.Uygulayanlar varsa da yorumlarınızı bekliyorum :)


Sevgiler....

BB KREM ÇEKİLİŞ SONUCU....

Merhabalar

Çekilişin vaktinden fazlaca uzadı.Sabırla beklediğiniz için teşekkür ederim.Şimdi kazananlara bakalım :)


1.Kazanan

'' Alice Makyaj Diyarında ''

2.Kazanan

'' Bahçem Benim ''


Kazananları tebrik ediyorum.Mail adreslerini kontrol etmeyi unutmayın ♥


Yepyeni çekilişlerin devamı gelecek takipte kalmayı unutmayın :)


Sevgiler.....



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...