30 Eylül 2013 Pazartesi

NYC INDIVIDUAL EYES 943 SMOKEY GREENS FAR PALETİ...

Merhabalar

Marstan Düşen Kadın blogunun sahibi Ceren'im hediyelerinden size söz etmiştim. ( Görmek için tıktık...) Tek tek deneyip sizlere yorumlama vakti geldi. 

Nyc ürünlerinin standı İstanbul'a gelmişti fakat hala  İzmir de yoktu.Ceren'imle bu konuyu  konuştuk ve gönlü zengin  arkadaşım bana hemencik  far paletlerinden alıvermiş.Tekrar çok ama çok teşekkür ediyorum. Kocamann öpüyorummm  :))

Nyc ürünleriyle tanışmamız eyelinerları ve kalemleri ile oldu.Kalemlerini denemedim ama  eyelinerları inanılmaz başarılı bulunca diğer ürünlerini merak etmemek elde değil.Standı ilk geldiğinde yüz ürünlerin de fazla seçenek olmadığından göz ürünleri daha çekici gelmişti.Bende 2 far paletinin arasında kalmıştım.Birisini tercih etmem gerekmişti ama diğerinde de aklım kalmıştı. Neyse ki diğer beğendiğim far paletinide Ceren'im sayesinde deneme fırsatım oldu. ( diğer far paletini görmek için tıktık...)



Yeşil gözlere uygun olduğunu söylüyor ama renklerinin herkese yakışacağını düşünüyorum. Tam da sonbahara yakışan renklerden  oluşuyor.



Ayrıca  makyaja yeni başlayanlar içinde büyük kolaylık olacaktır. Renklerin birbirine uyumu ve ambalajının arkasında hangi farı nereye kullanacağınızı anlatıyor.Bu da size pratiklik kazandıracaktır.


Farları daha yakından görmeniz için;



Ayrıca farların yanında 1 adet highlighter (aydınlatıcı) ve  1 adette primer (far bazı) bulunuyor.


Açıkcası highlighterı pek başarılı bulmadım.İnanılmaz simli  ve erimiş ya da bozulmuş gibi bir yapısı var. Uyguladıktan sonra ise sim bombası gibi oluyorsunuz.


Swatchı;


Dağıtılmış hali; 



Primer renklerini  göstermekte başarılı.Fakat benim gibi yağlı göz kapaklarına sahipseniz çizgilenme yapıyor.Yarım saat geçmeden göz makyajım  çok çirkin bir görüntüye ulaştı.Ama yağlanma problemi olmayanlarda gayet başarılı olduğunu da söyleyebilirim. (arkadaşımın deneyimlerinden)


Swatchı;


 Farlarında tozutma problemi yaşadım. Pigmentasyonları açık renklerde pek başarılı değil ama  koyu  renklerde ise başarılıydı.

1.Renk; Kreme yakın bir beyaz içerisinde hafif simleri var. Kaş altına ve göz pınarına uygulanacak renktir.



Swatchı;



2.Renk; kahvenin hoş tonlarından.Tamamen göz kapağına uygulayabileceğiniz hafif gölgelendirme ile hoş buğulu gözlere sahip olabileceğiniz bir renk.



Swatchı;


3.Renk; Tam sonbahara yakışan hafif ışıltılı mürdüm.İlerleyen zamanlarda bu far ile nasıl bir göz makyajı yaptığımı göreceksiniz.Takipte kalın  :) 



Swatchı;


4.Renk; Kopkoyu bir kahve.Gölgelendirme kullanılmasını daha çok tercih edebileceğiniz bir renk.


Swatchı;




Kısacası günlük göz makyajlarınız da kullanabileceğiniz uygun fiyatlı bir far paleti.Özellikle de ambalajın arkasında ki anlatım sayesinde makyaja yeni başlayanlara yol gösterici olabilir.

Nyc ürünleri sadece Watsonslarda satılmaktadır. Ve fiyatları da oldukça  uygun hanımlar. 



Sevgiler...

9 Eylül 2013 Pazartesi

THE BALM INSTAIN BLUSH / ALLIK PINSTRIPE & HOUNDSTOOTH....


Merhabalar

The Balm'ın yeni çıkan Instain allıklarını indirimde kaçırmış olduğuma nasıl üzüldüğümü biliyorsunuz.Bir sonra ki  indirimi beklemeye de gönlüm elvermedi. :) 

Instain serisinde 6 renk seçeneği mevcut.Malesef ülkemize sadece 4 rengi geldi. Ve herkesin aklı da gelmeyen o 2 renkte kaldı. :)  Argyle ve Lace renklerinde de aklımız kalması normal :)



Bendeki renkler ise Pinstripe ve Houndstooth.... 



Herkesin övgülerini toplayan Pinstripe rengini denemeden edemedim.İlk kez mor allık kullanıyorum.Ve inanılmaz sevdim.İçerisinde çok hafif altın sarısı ışıltılar var ama ben buradayım diye bağırmıyor.Her ten rengine uygun olabilecek bir renk.

Fakat uygulama yaparken dikkatli olmak lazım.Pigmentasyonları oldukça fazla ve bir kez uygulama yeterli oluyor.




Umarım içinde ki altın sarı yansımalarını görebiliyorsunuzdur.



Bir diğer renk ise Houndstooth. Leylak  rengi fakat pembeye kaçan bir renk.Gene dikkatli uygulamak lazım :) Pigmentasyonlarına diyecek sözüm yok.






Swatchları ise ;





Kısacası; 

- Ambalajları gene tatlı mı tatlı. Al beni al beni diye haykırıyorlar resmen :)
- Pigmentasyonları oldukça yoğun ve dikkatli  uygulamak lazım.
- Kalıcılığa gelecek olursak 8-9 saat aynı şekilde duruyor. (denedim test ettim onayladım :P )


Gratis mağazaların da indirimsiz 27 tl gibi bir fiyata satılıyor.Eğer indirim zamanında denk gelirseniz kesinlikle denemenizi tavsiye ediyorum.


Sevgiler...

5 Eylül 2013 Perşembe

Sen Tarzını Paylaş, Veet Gardrobunu Yenilesin!

Hissettiği Gibi Giyinerek Tarzını Paylaşanlar, Veet'ten 500 TL veya 50 TL'lik Alışveriş Yapma Hakkı Kazanıyor





Kadınların giyim kararlarında öncelikle pürüzsüz bir cilde sahip olmanın ne kadar etkili olduğunu keşfeden Veet, 'Hissettiğin Gibi Giyin' sloganıyla yeni bir kampanyaya başladı. Kampanya kapsamında Veet kadınlarının Instagram veya Facebook'taki fotograflarıyla katılabilecekleri bir stil yarışması hayata geçiriliyor.





Kişilerin hissettikleri gibi giyinerek oluşturdukları günlük tarzlarını paylaşarak katılacakları yarışmada kazananlar gardroplarını yenilemek üzere alışveriş kuponları kazanyor. Veet'in yeni reklam yüzü Bade İşcil Süalp'in jüriliğini yapacağı yarışmada, Bade'nin seçeceği bir kişi her hafta 500 TL'lik alışveriş yapma hakkı kazanırken, en çok oy alan 10 kişi de 50 TL'lik alışveriş kuponu kazanıyor.

Kullanıcılar yarışmaya katılmak için hissettikleri gibi giyindikleri fotoğraflarını http://veetilehissettigingibigiyin.com/ adresinden bağlanarak veya www.facebook.com/veetturkiye'de yer alan uygulamaya girerek gönderecekler. Instagram'la yarışmaya katılmak için Instagram'a yüklediğiniz fotograflarda #hissettigingibigiyin hashtagini kullanmak gerekiyor. Kullanıcılar, Facebook albümlerinden  seçtiğiniz bir fotograf veya Instagram'daki hashtagli fotograflarını uygulamaya yükledikten sonra katılım formunu eksiksiz doldurarak ödül kazanma hakkı elde edecekler.

Her hafta yüklenen fotoğraflar arasından Bade İşçil'in seçeceği 1 kişiye 500 TL'lik alışveriş yapma hakkı hediye edilecek. Bunun yanı sıra her hafta fotoğrafları en çok oy alan 10 kişi 50 TL'lik alışveriş yapma hakkı ve yarışmada en çok oy veren 10 kişi Veet Hediye Sepeti kazanacaktır.

Bade İşçil Süalp'in reklam yüzü olduğu Veet, bu yarışma ile birlikte hem takipçileriyle aktif bir diyalog kuracak hem de hediyeleri ile onları mutlu edecek. http://veetilehissettigingibigiyin.com/ 'dan veya www.facebook.com/veetturkiye adresinden ulaşılabilecek yarışma 20 Ağustos 2013 tarihinde başlayıp 24 Eylül 2013 tarihinde sona erecektir.


Bir bumads advertorial içeriğidir.

1 Eylül 2013 Pazar

ABBA, SAĞLIKLI SAÇLARA ATILAN İMZA…

Arpa, soya ve yüzyılın keşfi kinoa bitkisinin özleri başta olmak üzere; Tri – Molecular Protein Complex ile % 100 vegan formülü sayesinde dikkat çeken ABBA Saç Bakım Serisi, saçlarınızın doğal sağlığını ve canlılığını geri kazandırıyor.



Her saç türüne ve saçın ihtiyacı olan bakıma uygun seçenekler sunan ABBA; özellikle doğal ve sağlıklı içeriği, % 100 Vegan bileşimi,  Tri – Molecular Protein Complex* formülü ile saçlarınızın sağlıklı ve canlı kalmasını sağlıyor.
Kadın ve erkeler için uygun formülü ve ilk kullanımdan itibaren fark edilebilen etkisi ile bir kez denedikten sonra vazgeçemeyeceksiniz.




(*)Tri – Molecular Protein Complex : Hidrolize saç keratini, soya proteini ve buğday proteinlerinin bileşiminin saçlardaki tüm katmanlara işlemesi ile gerçekleşen onarım sistemi.
Gluten, dea, sentetik katkı maddeleri ve sülfat içermeyen % 100 vegan formüllüdür.
Amerika’da doğallığı kanıtlanan, saf saç bakım markası ABBA, doğanın saflığını içeriğinde bulundurması ve butik üretim yapması ile tanınıyor.








Tüm Türkiye’de Seçkin Eczanelerde bulabilirsiniz
ABBA Nem Serisi Şampuan  :54.-TL
ABBA Nem Serisi Saç Bakım Kremi : 64.- TL
ABBA Nem Serisi Yoğun Bakım Serum : 89.- TL
ABBA Özel Seri Detox Şampuan : 59.- TL
ABBA Özel Seri Saç Bakım Kremi  : 74.- TL

ABBA  Fön Öncesi Koruma Serumu  : 54.- TL



*Basın Bültenidir.

NYC 818 UNION SQUARE FAR PALETİ / NYC 818 UNION SQUARE EYESHADOW PALETTE...

Merhabalar

Watsons'a Nyc ürünleri geleli uzun zaman oldu.Ürünlerinden ilk denemek istediğim far paletleri oldu.

Her zaman kullanılabileceğim doğal tonlardan oluşan 818 numaralı far paletini tercih ettim.Neredeyse aldığım  günden beri elimden düşürmüyorum.



Fiyatına göre pigmentasyonu inanılmaz.Kat kat sürmek zorunda kalmıyorsunuz.Kalıcılığına gelirsek ise kullandığınız far bazıyla ilgisi olduğunu düşünüyorum.Hafif tozutma problemi var.Fakat olumlu özellikleri o kadar fazla ki bu durumu göz ardı edebiliyorsunuz.



Farları daha yakından  incelemeniz için;


1- İçinde altın ışıltılara sahip bej.Bir çok makyajınızda kullanabileceğiniz renk.Özellikle kırmızı ruj kullandığınız da hafif ışıltılı gözler istiyorsanız tek başına kullanmanızı tavsiye ederim.



Swatchı;


2-  Hoş bir altın rengi.Çoğunlukla gözün orta bölümüne  uyguluyorum.



Swatchı;




3- Kahve farlara bayıldığımı biliyorsunuz.İçlerinde en çok sevdiğim ve kullandığım diyebilirim.Gölgelendirme harika tek başına kullanıldığında ise apayrı bir güzellik oluyor :)



Swatchı;




4-  Kahve gri arası bir renk. Kullanırken dikkatli olmak lazım bazen fazla kaçabiliyor.Bu da kötü bir özellik değil pigmentasyon fazla olduğunu gösteriyor :)



Swatchı;


Bu paletle yapmış olduğum göz makyajım ise bu şekildedir.Malesef pek net çıkmamış kusura bakmayın lütfen.




Kısacası seve seve kullandığım bir palet kendileri ve sizlere de şiddetle ısrarla tavsiye edebilirim.Denemeniz de fayda var kızlar :)


Sadece Watsons mağazalarında satılmaktadır.

Fiyatı ise; 9.9 tl


Sevgiler....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...