24 Mayıs 2013 Cuma

AVENE EMULSİON 50+ GÜNEŞ KREMİ.... :)

Merhabalar

Eskiden güneş kremi kullanmaya üşenen biriydim. Malesef de o dönemler de oluşan bir sürü güneş lekelerim var.İyice gözüme çarpmaya başladıkların da ise güneş kremi kullanmanın ne kadar önemli olduğunu fark ettim.Artık yaz kış güneş kremi kullanmaya dikkat ediyorum.Kışın ne alaka diye düşünenlerde olabilir. Güneşin kışında cildimize etkisi büyüktür arkadaşlar.Üzerine birde soğuk hava, yağmur ve kar eklenince cildimizi daha özenle korumamız gerekiyor.

Neyse ki markaların çoğu isteklerimize yönelik çeşit çeşit güneş kremleri sunuyor.Eee sunuyorlar ama fiyatları nasıl indirimli siteler veya eczaneler nerelerde diye aklımız da sorular oluşuyor.Amaa ben bu sorulara yanıt verecek bir site keşfettiğimi sizlere paylaşmıştım.

Turuncukasa.com 'dan söz ettiğim yazıya ulaşmak için TIK TIK...


İsteklerime tamamen cevap veren ve uygun fiyatlı Avene Emulsion 50+ güneş kremi bugün konuğumuz.İlk olarak Avene emulsion kimler kullanabilir ve etkileri nelerdir onlara bakalım.

Normal-Karma'dan Yağlı Ciltler için Çok Yüksek Faktörlü Güneşten Koruma Kremi


-Avene Dermatoloji Laboratuarları UVA ve UVB ışınlarına karşı güneşin zararlı etkilerinden korumak için yüksek seviyeli etkin korumayı sunar.


-Yeni jenerasyon MPI-SORB güneş filtresi cildinizi sadece kısa UVA ve UVB ışınlarından değil cildin alt katmanlarına kadar etkili olduğu için zararlı etkileri çok iyi bilinen ,uzun UVA ışınlarından da korur.



Ürünün özelliklerinin yanında en çok sevdiğim yanı ise pompalı oluşudur.Hijyen yönünden aklımda soru işaretlerini kalmasını da böylece engellemiş oluyor.Pompası da öyle dandiklerden değil.Ne kadar ürünün geleceğini ayarlayabiliyorsunuz.




Beyaz yapılı olması sizi korkutmasın.İlk sürdüğüm de beyazlık olsa da cildime işledikten sonra o beyazlıktan eser kalmıyor.Ayrıca makyaja da cildinizi hazırlıyor.Bazı güneş kremlerinin üzerine ten makyajı yapıldığına pul pul olma sorunuyla karşılaşıyorum.Fakat Avene Emulsion böyle bir durumla karşılaşmadım. 




Tam dağıtmadığım da yüzümde bu şekilde beyazlıklar oluşuyor.Fakat dediğim gibi güneş kremlerini iyice dağıtmamız gerekiyor.





Dağıtılmış ve cildime işlemiş hali ise bu şekildedir.


Kısacası bu ürün benim isteklerimi tamamen karşılıyor.Cildimi makyaja hazırlaması da üzerine bal kaymak oluyor :) Şiddetle tavsiye edebileceğim bir üründür.

Ayrıca diğer dermoeczane sitelerinde araştırma yaptım.Ve sizlere en uygun fiyatlı siteyi sunmak istedim.Çünkü sizlerinde bu ürünleri alıp kullanmanızı ve deneyimlerinizi duymak beni mutlu ediyor.

Ürüne ulaşmak için;

Avene Emulsion 50+ Güneş Kremi

Diğer siteler de 48-50 tl gibi fiyatı varken turuncukasa.com'da 43 tl ;)



turuncukasa.com sitesinde ki diğer ürünlere de bakmayı ihmal etmeyin canlarım.Tekrar söylüyorum inanılmaz uygun fiyatlı bir site.Ay sonuna doğru da benim neler aldığımı göreceksiniz.Takipte kalın :)) 


Sevgiler...

22 Mayıs 2013 Çarşamba

SİYAH VE KIRMIZI SMOKEY GÖZLER - BLACK&RED SMOKEY EYES... :)

Merhabalar

Yazın gelmesi ile düğün mevsimi de gelmiş oldu :) Davetler artınca bende sizlere göz makyajları üzerine seçenekler sunmak istedim.

Makyajım da tamamen gözlere ilgi çekmeyi çok seviyorum.Bu göz makyajı da ben buradayım diye bağıran cinsten.Makyaj da geri kalanları ise tamamen nude yapıyorum ki birbirini dengelesin.Uçuk veya bebek pembesi bir allık ve nude rujla gecenin yıldızları arasına giriyorum sanırım :P

Umarım beğenirsiniz canlarım :))



















Davetler de sizleri de bu göz makyajıyla görmek isterim.


Sevgiler...

MAKYAJ FIRÇAM'DAN GELEN CİCİLER :)

Merhabalar

Geçenler de Mervem'le beraber Down Under Natural's Lansmanına takılmıştık.Ve bebeğim oraya gelirken bana süprizlerle dolu bir paketle gelmiş. Nasıl mutlu olduğumu size anlatamam. :)




Güzeller güzeli kız kardeşime teşekkür ederimm :) Seni sevdiğimi biliyorsun zaten. :*


Hepsi yakında blog da takipte kalın kızlar 



Sevgiler...

17 Mayıs 2013 Cuma

PN PRONAİLS YAZ KOLEKSİYONU 301 FİTS MY CHOO'S..... :))

Merhabalar

Belçika'nın önde gelen markalarından  Pronails artık Türkiye'de. Tırnak bakımı ,Tırnak sülemeleri ve el-ayak bakımı üzerine bir çok ürün bulunmaktadır.

2013 ilkbahar-yaz koleksiyondan olan Fits My Choo's deneme fırsatım oldu.Koleksiyonun hepsini görmek istiyorsanız tık tık....

Fits My Choo's adlı ojesi pembenin hoş tonlarından.Tırnakta hemen kendini belli eden bir renk.Sürdüğüm günden beri herkes markasını ve numarasını soruyor :)

Tek katta direk rengini veriyor.Kokusuz olmasına da bayıldım.Çünkü kokulara alerjisi olan bir insanım.Kalıcılığına gelirsek 2 gün oldu süreli ve fotoğraflarda bugün çekildi.







Güneşte duruşu ise ;





Açıkcası koleksiyonun diğer renklerini de merak etmiyor değilim.Yeni trendim Pn Pronails :))

Fiyatı ise ; 29,50 TL

The Nail Point'in web sitesinden ürünleri detaylı incelemek ve satın almak için 


Fits My Choo's adlı ojeye ulaşmak içinse 


Sevgiler....

16 Mayıs 2013 Perşembe

FLORMAR MATTE M02 İLE ESSENCE 121 GOLD FEVER OJELERİN KOMBİNİ.... :)))

Merhabalar

İki güzel arkadaşımın hediyelerinden sizlere söz etmiştim.Makyaj Fırçam'dan gelen cicilerim burada Kardelen Blog'dan gelen cicilerim burada :)) Tekrar teşekkür ederim kuzularımaa ♥♥

Canım arkadaşlarım benim oje delisi olduğumu bildikleri için harika ojeler yollamışlar.Bende ikisinden bir kombin yapmak istedim.

Kombinim de Flormar Matte ile Essence kullandım.Bakalım siz nasıl bulacaksınız?













Işıl ışıl tırnaklarımı ben çok beğendim siz ne düşünüyorsunuz ?

Sevgiler....

15 Mayıs 2013 Çarşamba

KARDELEN BLOG'DAN GELEN CİCİLERİM.... :))

Merhabalar

Cana yakınlığı,dostluğu ile benim kuzum olan Kübra'dan harika bir paket geldi.Beni çok iyi tanıyan bebeğim bana seveceğim bir sürü ciciler yollamış.Nasıl teşekkür etsem bilemedim. Ama ailemden biri olduğunu söylemek istiyorum.



Cicilerimi yakında sizlerle paylaşacağım.Tekrar teşekkür ederim canımm arkadaşımm benim ♥ Cicileri yollasan da yollamasan da sen benim için her zaman önemlisin :*

Kübramın bloguna uğramanızı da tavsiye ederim. Tık tık...

Sizlerin de hayatına böyle insanların girmesini dilerim.


Sevgiler....

TURUNCUKASA.COM İLE TANIŞMA.... :)

Merhabalar

Son zamanlar da bir çok dermoeczane siteleri açıldı.İçlerinde de en iyisini bulmak bizim için zorlu bir süreçtir.Aklımızda bir sürü sorular oluşur.

- Güvenilir mi?
- Fiyatları bütçeme uygun mu?
- Bol indirimli ürünlerin son kullanma  tarihleri geçti mi? vs vs...

Bu sorularınıza cevap verebilecek bir site buldum. Turuncu Kasa sitesinde fiyatlar diğer dermoeczane sitelerine göre çok çok uygun ve GÜVENİLİR. 

Turuncu Kasa 'da  Anne-Bebek ürünleri, Kozmetik , Cilt Bakımı , Makyaj Ürünleri ,Saç Bakım ürünleri,Kişisel Bakım ve Vücut bakımı ürünleri vb. ürün yelpazesi geniş bir sitedir.Ayrıca ne kadar cömert bir site olduğunu indirimleriyle de görebilirsiniz. 




Ürünüm cumartesi öğlen 2-3 gibi kargoya teslim edildi.Ve pazartesi sabahı elimdeydi.Hızlarına söyleyecek sözüm yok.Ayrıca zarar görmemesi için de  özenle paketlenmişti. Kısa zamanda ürün hakkında yorumlarım da blogda olucak :) 



Ve son olarak da sitedeki kampanyaların bazılarından sizleri de haberdar etmek istedim.



İndirime ulaşmak için tık tık.....



İndirime ulaşmak için tık tık......



İndirime ulaşmak içi tık tık....




İndirime ulaşmak için tık tık....





Son olarak da John Frieda ürünlerinin çoğu 13 TL desem :)) 

Ulaşmak için tık tık....


Umarım sizler için yararlı bir yazı olmuştur.Alışveriş yazılarını merakla bekliyorum :))


Sevgiler...

14 Mayıs 2013 Salı

ESSENCE 51 NUMARALI TEKLİ FARI.... :)

Merhabalar

Gündelik hayatında ağır makyajlar yapan biri değilim.Çoğunlukla doğal tonlarda farlar ya da sadece eyeliner kullanırım. Son zamanlar da ise sürekli gölgeli makyajlara yöneldim.Bunun sebebi ise aşağıdaki fardır :)

 Hatırlarsanız tekli farlarından ilkini sizlere anlatmıştım.     
(Görmek isteyenler tık tık...) Bugün de sizlere 51 numaralı kahvenin tonlarından olan farından söz edeceğim.


-Mat bir yapısı yok. 
-İçerisinde minik minik pırıltılar var fakat gözde ben buradayım demiyor.
-Pigmentasyonu kararında diyebilirim.




Tam adını etiketten dolayı gene görememekteyim.Bulursanız sakın kaçırmayın. 




Rengine gelirsek baz olmadan uygulanmış halidir. 




Havalar düzelince bol bol makyaj yazıları gelicek canlarım.Takipte kalın.... !!!



Sevgiler....

12 Mayıs 2013 Pazar

DOWN UNDER NATURAL'S ARGAN OIL SERİSİ LANSMANI.... :))

Merhabalar

Geçenlerde Selen Kozmetik'in The House Cafe'de düzenlemiş olduğu lansmana katılmıştım.Gündem tabiki de son dönemim modası olan Argan yağı idi :) Cildimize ve saçlarımıza yararını anlata anlata bitiremeyiz.



Her şeyden en önemlisi ise Selen Hanım, Arzu Hanım ve Sevil Hanımın güler yüzlü oluşlarıydı.Bizlere ürünleri anlatırken yüzeysel olmayışları ve ürünlerine ne kadar güvendiklerini ortaya koydular. 

Güzel hanımları sizlere göstermemek olmazdı :) 



Etkinlik sırasında hepimiz pürt dikkat Arzu Hanımı dinliyoruz. Masamızın şıklığına da dikkat çekmek isterim. 




Down Under Argan Oil Serisi tüm isteklerimizi karşılıyor.İçerisinde argan yağının yanı sıra keratinde buluyor.Kısacası iki yağı ayrı kullanmak yerine bir arada etkisini daha da fazla olarak bize sunuyorlar.Ürünler hakkında da kısa bilgiler vermem gerekirse ;


Saç Bakım Şampuanı: Kırıkların azalmasına yardımcı oluyor. Saçı besliyor.
Saç Bakım Kremi: Saçların kolay taranmasını sağlıyor ve yumuşaklık veriyor.
Saç Bakım Maskesi: Sadece 1 dakikada yoğun bakım sağlıyor. Tez canlılara özel :) Ayrıca daha fazla bekletilse de sorun oluşmuyor.
Sıvı Saç Kremi: Anında etki ile kolay tarama sağlıyor.
Saç Bakım Serumu: Anında etki ile pürüzsüzlük ve PARLAKLIK sağlıyor. Oyuncak bebeklerin saçları kadar parlak ve sağlıklı duruyor. ( Test edildi )
Vücut Losyonu: Cildi nemlendiyor, yumuşaklık ve esneklik kazandırıyor. 






Selen Kozmetiğe her şey için teşekkür ederim. Down Under Natural ürünlerini Watsons ve Gratislerde bulabilirsiniz. 
NOT; Bu ay %20 indirimli kaçırmayın derim.

Down Under Natural ürünleriyle ilgili tüm bilgiler ve güzel hediyeler için sosyal ağlardan takip edebilirsiniz.


Instagram: http://instagram.com/DownUnderTurkey


Fotoğraflar için   pemberuj.net  teşekkür ederimmm <3

Sevgiler.....

11 Mayıs 2013 Cumartesi

GRATİS ANNELER GÜNÜ İNDİRİMDEN ALDIKLARIM :))

Merhabalar

Anneler günü indirimleri hepimizin başını döndürdü. Alışveriş yapmamak elde edildi.Bu çılgınlığa bende dahil oldum ve kendimi Gratise attimmmmm :))) Aldıklarımı beğenirsiniz umarım.



- The Balm Far Bazı ; 27 TL
- Bahama Mama ;      30 TL
- Meet Matte Nude;   74 TL
- Essence Rimel;       10 TL
- Essence Karıştırma Fırçası ; 5 TL
-Pastel Allık ;  10 TL
-Benri Pamuk ; 3 TL
-Duş Jeli; 5 tl
-Makyaj Temizleme Mendilleri ; 4 TL
-Burun Bantı; 4 TL
-Seyahat seti; 3 TL

Yukarı da verdiğim normal fiyatlarıdır.Bu fiyatların üzerinden %50 indirim yapıldı :))))))) İnanılmaz mutluyumm tüm istediklerimden kalanları ben toplamış oldumm :D 

Sizler istediklerinizi bulabildiniz mi kızlar? 


Sevgiler...

8 Mayıs 2013 Çarşamba

1 Krem 6 Etki: Vichy Idealia BB Krem

Cildimin nefes almasını önlediği ve yüzümde bir ağırlık hissi bıraktığı için fondöten, pudra gibi kapatıcıları oldum olası sevemedim. Günlük makyajım için kullandığım göz altı kapatıcısını ve allığı genellikle yeterli buluyorum. Ancak cildimde renk farklılıkları olduğunu da kabul etmem gerekiyor... Çoğumuzun alnı, burnu, çene ve yanakları aynı renk tonunda değil. Ton farklılığına ek olarak solgun renkte bir cilt zaman zaman kendimizi kötü hissetmemize sebep oluyor...

Son bir yıldır kullandığımız kozmetik ürünleri listesine iddialı bir giriş yapan BB Kremler, cildi yormayan hafif yapılarıyla renk eşitleyici ürünlere güzel bir alternatif oldular. Hal böyleyken, ben de solgun görünen cildime uygun olan ama aynı zamanda diğerlerinden farklı bir BB Krem arayışına girdim ve Vichy Idealia BB Krem ile tanıştım.

Hassas bir cildim olduğundan, Vichy Idealia BB Krem'in benim için en önemli özelliği gelişmiş UV Filtre Sistemi ve Paraben içermemesi.. Tüm cilt tipleri ve yaş grupları için uygun olan Idealia BB Krem, açık ve orta olmak üzere iki ideal renk seçeneği sunuyor. Ben cilt rengim sebebiyle açık tonunu tercih ettim.





40 ml tüp ambalaja sahip Vichy Idealia BB Krem'i uygulaması çok kolay. Tam kıvamındaki krem cilde kolaylıkla sürülüyor. Bu yüzden kremi elimle yüzüme uygulamayı tercih ettim. Vichy Idelia BB Krem'in şahane kokusu kremi sürerken büyük bir keyif veriyor. Kremi uyguladıktan sonra solgun cildimin doğal ve sağlıklı bir parıltıya kavuştuğunu söylemekten mutluluk duyuyorum! Bana huzursuzluk veren bir kaç sivilce lekesinin de arada kaynadığını söylemek isterim :)

24 saat nemlendirme özelliği olan Vichy Idealia BB Krem'i nemlendirici sürmediğim cildime uyguladım. Yüzümde kaldığı süre içerisinde cildimi nemlendirmeye devam ettiğini hissettim. Yüzümdeki mimik kırışıklıklarının görümünde de gözle görülür bir azalma oldu. Kırışıklık demişken, BB Krem'in içeriğindeki Kambucha ile geliştirilmiş özel formülü kırışıklık ve leke görüntüsünün azalmasına yardımcı oluyor.

Yukarıda anlattıklarımı toparlarsam ,Vichy Idealia BB Krem cildin 6 farklı ihtiyacını karşılamış oluyor:

1- Cilde ışıltı veriyor.
2- 24 saat nemlendiriyor.
3- Kırışıklık görünümünü azaltıyor.
4- Cilt dokusunu düzeltiyor.
5- Koyu leke görünümünü azaltıyor
6- UVA/B ışınlarına karşı koruyor.

Vichy Idealia BB Krem isminin hakkını veren, gerçekten de "ideal" bir BB Krem.
Solgun görüntüsüne veda etmek isteyenlere kesinlikle tavsiye ediyorum.
40 ml Vichy Idealia BB Krem’in tavsiye edilen tüketici satış fiyatı ise 49.90 TL.

https://www.facebook.com/VichyTurkiye
https://twitter.com/VichyTurkiye

İçerik: www.gardropkedisi.com

Bir bumads advertorial içeriğidir.

GÜNÜN GÖZ MAKYAJI ...

Merhabalar

Geçenler de akşam yemeğine davet edilmiştim.Ve yapmış olduğum makyajımı da sizlerle paylaşmak istedim. Fakat aceleye geldiği için fazla fotoğraf çekemedim.Gene içlerinden iyi olanları sizlerle paylaşmak istiyorum :) 


Umarım beğenirsiniz..







Kullandığım farlar ise ; İnglot ( Görmek için tıkkk tıkk.. )


Anlatımlı isterseniz yorum bırakmanız yeterli canlarım :)))



Sevgiler....

6 Mayıs 2013 Pazartesi

RİMMEL LONDON GLAM EYES 760 GLAMOROUS TOPAZ FAR PALETİ... :)

Merhabalar

Bahara yakışır cıvıl cıvıl renkleriyle Rimmel London'un 760 numaralı far paleti anlatma zamanı geldi. Biliyorsunuz ki ben bu paletleri çok çok uygun bir fiyata almıştım. Diğer paleti sizlerle paylaştığımda da memnun olmadığımdan söz etmiştim.Yazıyı hatırlamayanları buraya alalım tık tıkk...

Malesef bu palette de aynı sonuçla karşılaşmıştım.Far bazı kullandığım halde rengini güzel vermiyordu.Renklerini çokk ama çokk beğendiğim için bu paleti nasıl kullanabilirim diye düşünüyordum.Sonrasın da ıslak kullanmak aklıma geldi.Islak kullanmak derken de fırçayı ıslatmaktan söz ediyorum. Öylecee sonuçç tam benim istediğim gibi olduu :)) 


Renkleri ise ; yavru ağzı renginde olan büyük kısım, Mercan rengi ve uyumu yakalamak adına içerisinde yavru ağzı yansımaları olan açık kahve rengi.





Paletin arkasında da farları nereye uygulayacağınızı gösteriyor. İster böyle yaparsınız ister benimki gibi :) Keyif sizin hanımlar.


Kuru uygulaması bu şekilde. Rengini göstermek adına 3 ya da 4 kat uygulamıştım. :( 




Veee ıslak uygulama ile yaptığım makyajım :))) 






Anlatımı isterseniz yorum yazmanız yeterli canlarım :))

Açıkcası ıslak uygulamayı bulmasaydım çok üzülecektim.Çünkü renkleri bir harika ve tam baharlık yazlık.

Sizinde böyle sevdiğiniz ve renk vermeyen farlarınızı ıslatarak fırsat verebilirsiniz.



Sevgiler....

4 Mayıs 2013 Cumartesi

HEDİYELERİMM :))

Merhabalar

Yeni bir video ile gene karşınızdayım :) Umarım keyifle izlersiniz :))

İyi Seyirlerrrr 






Sevgiler.... :)) 

3 Mayıs 2013 Cuma

ESSENCE MY BASE SKIN PERFECCTION MAKYAJ BAZI....

Merhabalar

Essence ürünlerinin çoğunu deneme fırsatım oldu.İçlerinde de sevmediğim ürünler nadirdir. Bu makyaj bazı sevmediklerimin arasında malesef :( 



Pompalı ucu olmasını sevdim. Hem uygulama sırasında rahat hem de  hijyen bakımından 10 puan aldı. Fakat ürünün ne kadar gelmesini ayarlamakta güçlük çekiyorum. Dikkat etmediğim zaman elinize inanılmaz fazla ürün geliyor. Ve makyaj bazını  ilk açtığınız da ürüne ulaşmak için 10-15 kere basmanız gerekiyor.Üründen çok içerisinde hava var :/ 




Çabalarım sonucu en az gelen ürün oldu kendileri :)) 



Rengi turuncu olmasına rağmen dağıttığım da  renk cildimle bütünleşiyor.  



Uygulama sonunda cildimde ıslak bir görünüm bırakıyor. T bölgemde ki yağlanmalar yetmezmiş gibi tüm yüzümü yağlı gibi gösteriyor.Ayrıca makyajı sabitleştirdiğini de görmedim. 





Açıkcası çok gereksiz bir ürün olmuş.İyiki de Türkiye'ye artık gönderilmeyecek bir makyaj bazı :) 


Sevgiler...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...