29 Nisan 2013 Pazartesi

ESSENCE 59 NUMARALI TEKLİ FAR... :)

Merhabalar

Bugün sizlere son göz makyajında kullandığım fardan söz etmek istiyorum.Essence sevgim tekli farlarıyla da devam ediyor.Krem allıkları dışında tüm ürünleri sevdiğim marka oldu :)

Gene indirimden aldığım somon rengi tekli farını neredeyse her gün kullanır oldum.



Etiketten dolayı ismini görmüyorum ama numarası 59. Stoklar tükendikten sonra gelmiycek malesef :( 


Yapısını ve pigmentasyonu günlük makyaja yetecek kıvamda. Tam anlamıyla mat bir far değil içerisinde az da olsa ışıltılık mevcut.



Göz makyajımı merak ediyorsanız sizi şöyle alalım hanımlar :))

TIK TIK...




Sizde benim gibi tekli farlarını sevdiniz mi? Ayrıca makyajım hakkında düşüncelerinizi de mera ediyorum :) 

Sevgiler....

28 Nisan 2013 Pazar

KONUK YAZAR - ALLABOUTBEAUTY / SCHWARZKOPT'UN COLOR & BRILLIANCE SAÇ BAKIM MASKESİ... :))

Merhabalar

Bloguma konuk yazar almayı çok seviyorum.Hem sizler arkadaşlarımı tanımış oluyorsunuz hem de onlar sizin gibi güzelleri tanıyor :) 

Bu gün ise Büşra'mın yazısıyla sizleri karşılıyorum.Kalemine bayıldığım tatlı tatlı bir blogger.Eğer takip etmiyorsanız çok şey kaybediyorsunuz kızlar benden söylemesi :) 

Bloguna ulaşmak isterseniz ; ALLABOUTBEAUTY 

Şimdi sizleri kuzumla baş başa bırakıyorumm :) 



Selamlar:)

Öncelikle sevgili kozmetik aynasına beni blogunda konuk ettiği için çok çok teşekkür ederim.Tanışalı kısa zaman olsa da birbirimize çabuk kaynaştık bu da blog yazmanın getirdiği en güzel artılardan biri oldu bana.Konuk yazarım olur musun dediğinde havalara uçtum resmen tekrar çok çok teşekkür ederim:)

Saç bakımıyla ilgili bir şeyler yazmak istedim çünkü benim saçlarım boyalı ve maşa ya da düzleştiriciyle çok yakın arkadaş olduklarından çok yıpranıyor. Ve uzun saç sevdiğim için de sürekli kestirmek istemiyorum.Bu nedenle saçlarıma elimden geldiğince iyi bakarak zararı en aza indirmeye çalışıyorum.


Saç bakımında kullandığım yöntemlerden biri de banyoda saçıma yaptığım maskeler.Çeşitli yağları karıştırarak kendim de maske hazırladığım gibi son zamanlarda keşfettiğim bir formülden çok memnunum.



Schwarzkopf'un Color & Brilliance saç bakım maskesini kullanıyorum bir süredir. Çok güzel kokuyor(evet güzel kokulara zaafım var) yani çok bir işe yaramıyor olsaydı da ben bunu saç kremi niyetine kullanırdım.Ama kesinlikle çok memnun kaldığım bir ürün oldu beklentilerimin de üzerinde çıktı. Saçları yumuşacık yapıyor.Fakat ben biraz farklı kullanıyorum.

Saçlarımı yıkadıktan sonra yaklaşık 330ml kadar birayla duruluyorum.(evet bildiğimiz içilen bira)Daha sonra saçlarım biralıyken maskeyi uyguluyorum ve 1dakika değil de saçlarımı toplayıp duşum bitene kadar bekletiyorum.Daha sonra duruluyorum ve ta ta ta taaam yumuşacık saçlar.:)

Bira mayası saçlar için çok faydalı fakat tek başına uygularsanız alkol saçınızı kurutur.O yüzden ben maskeyi de biranın üzerine kullanıyorum ve hem saçım kurumuyor hem de maya ve maskeden aynı anda yararlanmış oluyorum.:)

Umarım faydalı bir yazı olmuştur ve umarım hoşunuza gider.


Sevgiler:)


26 Nisan 2013 Cuma

GÜNÜN GÖZ MAKYAJI... :))

Merhabalar

Baharın gelmesiyle beraber elim hep canlı renklere gidiyor. :) Bugün de gözleri canlı tutma zamanıydı.Değişik bir makyaj olmadı ama renkleri seveceğinizi düşünüyorum. Umarım beğenirsiniz canlarımmm :))










Sizler de benim gibi cıvıl cıvıl renklere yöneldiniz mi ? Ve benim makyajımı nasıl buldunuz :))


Sevgiler...

25 Nisan 2013 Perşembe

Pastel Metalik Waterproof Göz Kalemleri... :)




2013 İlkbahar yaz sezonunda en çok dikkati çeken unsurlardan biri de renkli göz makyajları . Pastel rengarenk farları, göz kalemleri ve renkli mascaralarıyla sezonun trendlerini takipte!


Pastel Metalik waterproof göz kalemleri yumuşak ve kolay kullanımı, rengini hemen verme ve waterproof özelliği, kremsi dokusu ve yüksek derecede sedefli yapısıyla göz makyajınızın vazgeçilmezi olacak  . Pastel Metalik waterproof kalemler  makyajınızı tamamlarken  içeriğindeki  jojoba yağı , e vitamini ve pamuk çekirdeği yağı ile göz çevrenize  doğal antoksidan özelliği vererek yaşlanmayı önleyen bakım yapar .


Tavsiye edilen parakende  fiyatı 11,15 TL 

*Basın Bültenidir.

22 Nisan 2013 Pazartesi

KONUK YAZAR - MARSTAN DÜŞEN KADIN - ESSENCE ÜRÜNLERİ HAKKINDA YORUMLARI :) :)


Merhabalar 

Bugün sizlerle yeni bir arkadaşımızı tanıştırıyorum:) Kendisi dünyalar tatlısı bir insan.Umarım hepiniz tanır ve yazılarını severek okursunuz.

Bloguna ulaşmak isterseniz ;



Şimdi sizleri yazısıyla baş başa bırakıyorum. :))



Gerçekten şu anda çok heyecanlıyım çünkü ilk defa bi blogda konuk yazarım. Beni bloguna konuk yazar olarak aldığı için teşekkür ederim.   Bu gün sizlere kullandığım Essence ürünleriyle ilgili kendi görüşlerimi paylaşacağım :)

Bu gördüğünüz 5 parçayla aşk yaşıyorum resmen.







1-Essence 3D 04 Irresistibl Caramel Cream: Aldığımdan beri sık sık kullandığım bir far ve kendisi ile aşk yaşıyoruz. Neden mi çünkü pigmentasyon açısından bence oldukça iyi. Kalıcılığa gelirsekte mükemmel değil ama göz bazı ile uygulayınca iyi bir sonuç elde ettim. Açık renkli kısmını aydınlatıcı olarak da kullanabilirsiniz. Fiyatı 10 TL civarında.

2-Essence Quattro 05 To Die For: Paletin içinde hafif ve günlük kullanıma uygun renkler var. Hiçbir farın olmasa bile tek başına bu palet yeter öyle güzel bir palet. Kalıcılık konusunda 3D daha iyiymiş gibi geldi ama bunu da far bazı ile kullandığımda gün boyu yeterince idare ediyor beni. Fiyatı bunun da 10 TL civarında.
3-Essence Oz The Great And Powerful 02 Kindness: Essence’in koleksiyon ürünlerinden. Kendileri sevebildiğim tek mavi far sanırım. Uygulamada farın rengi kadar mavi değil de hafiften beyazlı mavili bir far olarak duruyor. Açıkçası bu ürününe de bayıldım. Bunun fiyatı ise 6 TL civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam.
4-Essence I <3 Stage Far Bazı: Birçok kişi bu ürünü beğenmediği söylese de ben günlük kullanım için gayet ideal ve yeterli buluyorum kendisini. Normalde göz kalemleri ve hatta farlarda bir süre sonra göz kapaklarımda çizgi çizgi olurdu göz kapaklarım yağlı olduğu için ama bu far bazını kullandığımda benim bu sorunlarım ortadan kalktı ve açıkçası ben memnun kaldım. Bir Urban Decay ya da Too Faced kadar etkili değil elbette ama bu iki ürünle Essence’in fiyatını kıyaslayınca günlük kullanımım için ideal bir far bazı oldu benim için. Fiyatına da gelirsek bu da 10 TL civarında.
5-Essence Far 52 Olive Garden: Uzun zamandır böyle asker yeşili hafif ışıltılı bir far istiyordum ve Essence’te testerını deneyince buldum dedim ama maalesef kalmamıştı. 3 4 Gratis mağazasını gezdikten sonra buldum bu farı ve gerçekten çok sevdim. Yine bunu da far bazı ile kullandığınızda sizi uzun bir süre idare edebilir. Bu tarz renkleri seviyorsanız ve bu renkte bir far arayışı içindeyseniz tavsiye ederim. Ben aldığımda sanırım indirimdeydi bu yüzden ben 3.5 TL gibi bir fiyata sahip oldum ve yanılmıyorsam normal fiyatı da 5 TL.
Umarım yardımcı olabilmişimdir sizlere.

20 Nisan 2013 Cumartesi

RİVAL DE LOOP 50 NUMARALI NEON PEMBE RUJ... :)

Merhabalar

Yaz aylarının yaklaşmasıyla canlı renklere yönelmeye başladım.Ojeler, farlar derken kendimi aşıp canlı canlı rujlar kullanmaya da başlamış bulunmaktayım :) 


Uygun fiyatlı ruj olsun diye doğru Rossmanna gittim. Tabiki de Rival De Loop istediklerimden mevcuttu.


Rengi oldukça dikkat çekici neon pembe diyebilirim.Gözleri sade tutup dudakları patlatmak istediğimiz de  rahatlıkla kullanabileceğimiz ruj.


Görüldüğü gibi tam yazlık ruj :)) 


Fakat renginde başka olumlu bir yorum yapamıcam :/  Lip Balm kullanmadan asla ama asla kullanabileceğinizi sanmıyorum.İnanılmaz dudaklarınızı kurutuyor.Ve 2-3 gün üst üstte kullanıldığın da dudaklarda fazlaca kuruma yapıp çatlamalara neden oluyor :( 

Fiyatı ise ; 5-6 lira (indirimde 2 liraya aldım)

Dudaktaki duruşu da bu şekilde ; 



Gene de 1 - 2 saatlik sizi mutlu edebilecek ruj :) 
Siz neler düşünüyorsunuz canlarım ??


Sevgiler...

KONUK YAZAR / KOZMETİK HİKAYELERİ - BENEFİT ERASE PASTE KAPATICI... :))

Merhabalar 

Bugün sizlere güzeller güzeli arkadaşım Kozmetik Hikayeleri'nin yazısını paylaşıyorum.Kendisi beni kırmayıp konuk yazarım olmayı kabul etti.Kendisine çok ama çok teşekkür ederim.Ve yazısıyla sizleri baş başa bırakıyorum :)



Merhaba... 

Sevgili Kozmetik Aynası'na bana bloğunda yer verdiği için çok teşekkür ediyorum.



Size uzun zamandır kullandığım benefit erase paste den bahsetmek istiyorum.Öncelikle şunu söylemeliyim ben bu ürünü yüzümde bazen çıkan sivilcelerimi veya lekeleri kapatmak için kullanıyorum.Yani gözaltımakullanmıyorum. Genel anlamda gözaltlarıma krem haricinde hiçbir şey sürmemeye çalışıyorum çok  hassas bölge olduğu için oldukça dikkat ediyorum.(aileden gelen genetik hafif bir morluk olmasına rağmen) Bu konuda yorum yapabilmek adına gözaltlarına bikaç kez denedim.Morlukları kapatıyor fakat gözaltlarımızdaki çizgilere malesef ki doluyor :( 


Yüzdeki kusurları kapatmak konusunda fazlasıyla başarılı buldum.Gerçektende silgi gibi bişey :)) Kapatcağımız yerin üzerine uyguluyoruz hooop silinmiş:)) Hadi canım abartmayalım ;)  tabikide tamamen silinmiyor ama en azından göze batmayacak kadar kapatıyor diyelim..Yapısı yoğun ama öyle katı kıvamlı değil.Ben parmakla daldırmak yerine :) fırçayla uygulayıp parmağımla dağıtıyorum.Görüldüğü gibi kayısı tonlarında bir renge sahip.Ben bu ürünü set içerisinde aldığım için tek olarak fiyatını bilmiyorum.




Ürünün bendeki rengi medyum no:2..Bana koyu geldi set içinde olduğu için seçme şansım yoktu.Ama zaten küçük küçük bölgelere kullandığımız için renginin koyu gelmesi bir sorun yaratmadı.


İyi bir kapatıcı arıyorsanız bence bir şans verin.


19 Nisan 2013 Cuma

BU BAHARI DAHA DA RENKLİ YAŞAMAYI KİM İSTEMEZ?


 Pastel’in yeni CANDY COLOR COLLECTION serisi ilkbahar – yaz renklerini skalasına ekledi.Baharın cıvıl cıvıl, içinizi kıpır kıpır yapan havasına renk katıyor.Pastel ojenin zengin renk skalası sayesinde hem zevkinize hem de kıyafetinize en çok uyan rengi seçebilirsiniz.

Bu yeni ojeler de diğer Pastel ojeleri gibi Avrupa standartlarında üretiliyor. 4 zararlı madde olan “Toluene, DPT (Dibutyl Phthalate), Camphor ve Formaldehyde resin”maddelerini içermiyor. Pastel Ojeler ilk sürüşte renk verme özelliği, örtücü, kalıcı Patentli formülü ve sararmayı önleyici UV filtreli içeriğiyle tırnaklarınız hem sağlıklı hem de ışıl ışıl olacak!

FİYAT: 2,60TL



*Basın Bültenidir.

17 Nisan 2013 Çarşamba

GOLDEN ROSE PERFECT SHINE LIPSTICK 232...

Merhabalar

Golden Rose Perfect Shine Lipstick serisini çok seviyorum.Nemlendirme özelliğinin yanında rengini de gayet iyi veriyor.Kış aylarında daha sık kullanmayı tercih ediyorum.Çünkü ayrıca lip balm kullanmam gerekmiyor. 


Serinin renk sıkalası  herkese hitap ediyor.Bende ki rengi ise 232 doğal şeftali pembe arası bir renk.Dudak rengime yakın olması da artı bir özelliğidir.Göz makyajını ağır yaptığım için de kurtacı rujumdur kendileri :)



Ne kadar çok kullandığımı farkettiniz sanırım :)


Mat yapılı bir  ruj değil.Nemlendirme özelliğinden dolayı dudaklarda hafif bir ışıltılık veriyor.Dudağınıza yakın renk tercih ettiyseniz sağlıklı ve hoş dudaklara sahip görüntüyü elde ediyorsunuz.





Golden Rose her zaman ki gibi uygun fiyatlı.Serinin fiyatları ise ; 6-7 TL arası değişiyor.Fakat şuan da Golden Rose online satış sitesinde 4,90 TL denemek için geç kalmayın ;) ( Ulaşmak için tık tık... )

Mutlaka çekmeceniz de bulunması gereken rujlardan birisidir.Özellikle de kış aylarında elinizden düşürmeyeceğinizin garantisini verebilirim.


Sevgiler...

15 Nisan 2013 Pazartesi

MAKYAJ TUTKUSU ÇEKİLİŞİ :)

Merhabalar 

Güzel mü güzel bir çekiliş var hanımlar katılmaya ne dersiniz?


Katılmak için buyurunn 


TIK TIK...

NATURE OF BEAUTY (NOB) İLE KOZMETİK AYNASI İŞBİRLİĞİNDE 8 MART 8 KADIN KAMPANYAMIZIN ŞANSLILARI :)

Merhabalar

Blogumda bir çekiliş daha sonlandı.:) Kazanan arkadaşlarını tebrik ediyorum.Ve mail kutularını kontrol etmeyi unutmayınn :) 

Kazanamayanlar üzülmesin Haziran da 1.yılım doluyor ve bomba gibi geliyorum veya geliyoruz :)) Meraklanın azıcık :P 

Veee kazanan arkadaşlar ;



1.ŞANSLI ARKADAŞIMIZ ; GONCA GP

TEBRİKLER :)



2. ŞANSLI ARKADAŞIMIZ ; ÖZLEM

TEBRİKLER :)


3.ŞANSLI ARKADAŞIMIZ ; MERAL ÜNAL

TEBRİKLER :)





4.ŞANSLI ARKADAŞIMIZ ; RESİDE YILDIRIM

TEBRİKLER :) 




5.ŞANSLI ARKADAŞIMIZ ; NİLGÜN ATAŞ

TEBRİKLER :)




6.ŞANSLI ARKADAŞIMIZ ; BURÇİN ÇETİN

TEBRİKLER :)



7.ŞANSLI ARKADAŞIMIZ ; ÜMMÜHAN ÇELİKEL 


TEBRİKLER :)






8.ŞANSLI ARKADAŞIMIZ ; BİLGEE

TEBRİKLER :)


Adreslerinizi bekliyorum arkadaşlar :) Tekrar tebrikler hepinize.Kazanamayanlar da üzülmesin lütfen.


Sevgiler...

14 Nisan 2013 Pazar

ESSENCE I LOVE EXTREME MASCARA - RİMEL...

Merhabalar

Essence ne kadar çok sevdiğimi biliyorsunuz.Türkiye ye gelir gelmez denemek için sabırsızlandığım ürünü I Love Extreme rimeliydi. Herkes tarafından beğenilen bir rimel kim merak etmez ki :) 


Ambalajı tombik mi tombik :) Fırçasını büyüklüğünü sevdim.Pratik ve tek katta tüm kirpiklere ulaşabilecek büyüklükte. Fakat 2 olumsuz özelliği var. Bu da rimeller de en önemli etkenler biri benim açımdan.Alışkanlıktan sanırım hep 2-3 kat uygulama yapıyorum. Malesef 2.katta topaklanma yapıyor.   3. katı sürdükten sonra ise dökülme yapıyor :/ :/ Gözlerimin atları simsiyah dolaştığım zamanlardan biliyorum :)



Fırçasına daha yakından bakmak isterseniz ;



Uygulamada nasıl olduğuna bakarsak ; 

Öncesi:



Tek kat uygulanmış hali ;



Sizler bu rimeli nasıl buldunuz hanımlar? Ve sizlerde de benim karşılaştığım problemler oluştu mu ?


Sevgiler.... :):) 

10 Nisan 2013 Çarşamba

THE BALM MEET MATT(E) NUDE PALETİ VE PUT A LID ON IT FAR BAZI :))

Merhabalar

Bugün eve gelir gelmez sizlere bu mükemmel haberi vermeden edemedim :) The balm'ın yenilikleri sonunda Türkiye deee :D İlk olarak gelen 2 güzellik Meet Matt(e) Nude paleti ve Put A Lid On It far bazı :D :D 


Kahve rengine aşıksanız bu palete tutulmamak elde değil.Pigmentasyonu gene harika :) 
Şuan ki satış fiyatı; 60 tl



Veee deliler gibi merak ettiğim far bazı :) 

Şuan ki satış fiyatı ; 30 - 35 tl arası ( Satış görevlisinden tam bilgi alınamadı. )


Anneler günü indirimde bu 2 güzellik benimle olucak :) 

Sizler ne düşünüyorsunuz canlarım??



Sevgiler....

9 Nisan 2013 Salı

CLINIQUE YENİ SUPERDEFENSE CC CREAM SPF 30...




Tek Adımda Sağlıkla Işıldayan Bir Cilt

YENİ Superdefense CC Cream SPF 30

Nisan 2013 itibariyle sadece Sephora’da!

Işıltılı bir cilt tonuna sahip olmak, sağlıklı bir cildin işaretidir. Buna karşın; Clinique uzman dermatologları cilt tonunun zaman içerisinde değişebileceğini ve böylece cildimizin daha farklı görünebileceğini belirtiyorlar. İçinde bulunduğumuz hızlı yaşam tarzı, cildimizi canlandırmak için hızlı çözümlere ihtiyaç duymamızı sağlıyor. Günümüzde kadınlar, hayatlarını kolaylaştırmak için, anında çözüm sağlayan ve düzenli kullanımla cildi iyileştiren çok amaçlı ürünlerle en iyi görünüme ulaşmayı tercih ediyorlar.


Clinique doğal ve ışıltılı bir görünüm sağlayan; oldukça hafif ve yepyeni bir formül ile karşınıza çıkıyor. YENİ Superdefense CC Cream SPF 30 anında canlı bir cilt tonu sağlayarak, cilde nem verir ve cildi korur. Cilt tonu anında en mükemmel rengine kavuşur. Yapılan klinik testler gösteriyor ki Clinique’in yeni CC Krem formulü cilde anında ve uzun süre kalıcı nem sağlar. Aynı zamanda cildin ışıltısını geri kazanmasını sağlar.

Superdefense CC Cream SPF 30 cilt tonunu düzenlerken cilde nem verir, cildi korur ve cildi pürüzsüzleştirir. 



Peki bunu nasıl yapar?

Cilt Tonunu Eşitler:

Clinique bilim adamları, geliştirdikleri cilt tonu eşitleme teknolojisi sayesinde cildin daha canlı, ışıltılı ve sağlıklı görünmesini sağlamayı başardılar. Çift katmanlı, cilt tonu eşitleyen optikler ışığı farklı yönlere dağıtarak cilt tonunun daha aydınlık ve ışıltılı görünmesini sağlayarak cilde doğal ve pürüzsüz bir görünüm kazandırırlar.

Cilt tonu düzenleyici optikler bir çok cilt tonu eşitsizliğini düzenler. Donuk ve solgun ciltler daha ışıltılı ve aydınlık görünmeye başlar; sarıya dönük cilt tonu şeftali tonlarında bir ışıltıya sahip olur; ve ciltteki kızarıklıkların görünümünü azaltır. Cilt kusurları anında ortadan kaybolur ve pürüzsüz, ışıltılı bir görünüm elde edilir. 

Nemlendirir:

Superdefense CC Cream SPF 30, içeriğindeki Hyaluronic Asit sayesinde cilde anında nem sağlar ve cildin daha rahat hissetmesini sağlar. Trehalose ve Sorbitol gibi su bağlayan içerikler sayesinde nem oranı değişen ortamlarda cildi korur. Cilt anında neme doyar ve gün boyu nem ihtiyacını karşılar.



Cildi Korur:

İçerdiği UVA/UVB koruması cildi yaşlanmanın ilk belirtilerine karşı korur. E Vitamini, biberiye, Nordihydroguaiaretic Asit ve Ascorbyl Tocopheryl Maleate içeriklerinden oluşan anti-oksidan karışımı ise cildi çevresel etkenlerden korur ve cildin sağlıklı yapısını korumasını sağlar.


Superdefense CC Cream SPF 30 hafif ve cildi sakinleştirici yapıdaki çok amaçlı bir üründür. Cildi anında ışıltısına geri kavuşturur. Cildin pürüzsüz, yumuşak ve canlı hissetmesini ve görünmesini sağlar. Gün boyu kalıcıdır. Yalnız başına ya da fondötenin altına kullanılabilir. Tüm cilt tipleri tarafından kullanılabilir. Akneye yol açmaz.

3 farklı rengi mevcuttur.

Allerji testinden geçmiştir. 100% parfümsüzdür. Yağsızdır. Dermatologlar tarafından test edilmiştir. 

Tavsiye edilen perakende satış fiyatı: 99 TL 


*Basın Bültenidir.

7 Nisan 2013 Pazar

LA ROCHE-POSAY TOLERIANE TEINT FLUIND CORRECTİVE FOUNDATION - FONDÖTEN...

Merhabalar

La Roche Posay markasıyla daha yeni yeni tanışmaya başladım.Alerjik ve hassas cildime en uygun olabilecek ürünleri bu markada bulabileceğimi söyleyen doktorum sayesinde ilgim daha da bir arttı.Bu kadar geç tanışmama da pişman olmadım değil.Kısacası benden sık sık duyacaksınız La Roche-Posay ürünlerini.

Rengi bana koyu geldiği için bu ürünü annem sıklıkla kullandı.Şimdiki yorumlar sevgili anneciğime aittir.

La Roche Posay cilt bakımındaki başarısını yeni çıkardığı fondötende de devam ettirmekte.Tüm cilt tiplerine uygun formüldedir.


Alerji ve sivilcelenme problemi yapmıyor. Kapatıcılığı ise oldukça yoğun.Azıcık miktarı tüm yüzümüze yeterli geliyor.Fakat yapısı öyle ağır değil.Gün içerisinde de ağırlaşma ve parlama yapmadı.


Akışkan mı akışkan bir yapısı var.Bu durum için de ambalajını uygun yapmışlar.Gene de ürünü alırken dikkat edilmesi lazım.


La Roche Posay tarafından ürünün anlatımı;


Kapatıcılığını görmek için elimin üzerindeki yaraya uygulama yaptım.


Az miktar üründen alındı.



Veee uygulama sonucu.Yaramı tamamen kapattı.



Yaz aylarına uygun olması , Spf 25 içermesi , kapatıcılı, hafif yapısı benden 10 üzerinden 10 aldı.Olumsuz yönü ise sadece renk seçeneğinin az olması :/ 

Renk seçenekleri ise;




Yazın gelmesi ve bronzlaşınca elimden düşmüyecek bir fondöten oldu.Kısacası annem ve ben bu fondötene bayıldık.

Eğer bu ürüne sahip değilseniz şiddetle tavsiye ederim.Kullananların da yorumlarını bekliyorum :)


Sevgiler...



*Basın Ürünüdür.Düşüncelerim tamamen kendi deneyimlerim üzerine tarafsız dile getirilmiştir.

ESSENCE SMOKEY EYES SET 02 PUNK VİBE - ESSENCE BUĞULU GÖZ SETİ...

Merhabalar

Bugünün konuğu Essence'nin buğulu veya dumanlı göz makyajı için hazırlamış olduğu paleti. Essencede ki 3.5 tl çılgınlığında almış olduğum güzelliklerden birisidir.



Türkiye de sadece 2 renk seçeneği bulunan Smokey Eyes Setinden kahveli olanını yani 02 punk vibe adlı paleti tercih ettim.


- Toz farın rengi mükemmel.Ne mat ne simli bir yapısı var.Tozutma gibi problemle karşılaşmadım.Fakat farın rengini vermesi için üst üstte geçmek gerekiyor.Çoğunla bej farın üzerine gölge yapıyorum.Oldukça doğal duruyor ve patlamıyor.Tek başına kullanımında da memnun kalabilirsiniz.Dediğim gibi tek problem pigmentasyonu :/

- Krem far tarafına aşığım diyebilirim. Eyeliner olarak çok başarılı buluyorum.Gün içerisinde akma, dağılma problemiyle karşılaşmadım.

- Ayrıca normal farlar gibi kolay açılan bir ambalaja sahip değil.Sanırım bunun nedeni de krem farın kurumasını engellemek. Çok çok iyi düşünülmüş bu durum.Ama açarken azıcık ojeler hasar görüyor ama :)




Üst kısımdaki toz far uygulama da 2 veya 3 kat sürülmüş halidir.Alttaki krem far tek kattır.





Fiyatı ; 8.99 tl ( indirimde 3.5 tlye alındı)

Fiyatına göre başarılı bir palet olmuş.Essence aşkım git gide artmaya devam ediyor :) Bu ürünü de 10 üzerinden 8 aldı.

Sizler de kullanıyor musunuz? Ve toz farıyla sıkıntılarınız var mı?


Sevgiler....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...