31 Mart 2013 Pazar

GOLDEN ROSE JOLLY JEWELS 119... :)

Merhabalar

Sizlere geçen gün Golden Rose'nun Jolly Jewels koleksiyonuna 6 yeni üyenin eklendiğinden söz etmiştim.( tık tık...) Koleksiyonun içlerinde en göze çarpan rengi 119.



 Koleksiyonun 119 numaralı ojesinin içerisinde irili ufaklı rengarenk simler bulunuyor.Her rengin üzerine uygulanabilir yapılı olmasını da sevdim.Yapıları her zaman ki yoğun.Hatta ben Chine Glaze Pizzazz adlı ojesinin dupesi olduğunu düşünüyorum.

Yakından bakmak gerekirse ;


Veee tırnakta duruşu :)) 





Flaşlı ;


 Flaşsız;




Tırnakta duruşuna hayran kaldım.Bugün neredeyse gören herkes ojemin markasını sordu.Öyle böyle dikkat çeken bir oje :)


Alt fon olarak ise Golden Rose Fantastic Color serisinin 103 numaralı rakı beyazı kullandım.Fakat her renkle uyumlu olabilecek bir oje.


Golden Rose bu koleksiyonu getirerek harika bir iş çıkardı.Dağıtımla ya da stokla ilgili sorunları olmasa tadından yenmez olucak.Gene de ünlü markaların neredeyse eşlerini (dupe) çıkararak kocaman bir adım.

Golden Rose standlarında satışları mevcut. Fiyatı ; 5,5 tl

Sizler nasıl buldunuz hanımlar? Yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.


 XOXO :) 



*Basın ürünüdür.Golden Rose ekibine ve Burçin Hanıma teşekkür ederim.

26 Mart 2013 Salı

GOLDEN ROSE JOLLY JEWELS KOLEKSIYONUN 6 YENİ ÜYESİ....

Merhabalar

Golden Rose Jolly Jewels koleksiyonu gönlümüzü fethetmeye devam ediyor.Tüm koleksiyonu alma isteği hepimizi kasıp kavururken 6 yeni güzellik daha eklendi :) 






Güzellikleri beni tamamen büyüledi.Hele ki o 119 numaralı bomba ojesi. <3 <3 <3 


Siz hangisini ya da hangilerini beğendiniz hanımlar??

RİMMEL LONDON GLAM EYES 3'LÜ FAR PALETİ...

Merhabalar

Rimmel London ürünlerini yeni yeni denemekteyim.Bunun nedeni ise Watsons şubelerinin bana uzak oluşu :/ Pudrasından ve rujlarından memnun kalınca farlarına da fırsat vermem gerektiğini düşündüm.

O günlerde de Balçova'da bulunmak gerekiyordu.Balçova'ya gitmişken Asmaçatı Watsons'a uğramadan olmaz dedim.Gezerken kasanın yanında fırsat sepeti diye bir bölüm bulunuyordu.İçerisinde vücut losyonları,duş jelleri ve Rimmel London lip glossu ve farları vardı.Fiyatları ise ne alırsan 2.99 tl idi :))) Evet evet yanlış duymadınız 3 tl gibi bir fiyat.Pek şanslıydım ki denemek istediğim ürünler şaka gibi bir fiyata beni al diye bağırıyordu.Neyse ki efendim farların 2 seçeneği hemen satın alındı.


 İçeriğini merak edenler için demek isterdim ama etiketlerden hiç bir şey görünmüyor :/ 


Renkleri morun tonlarından oluşuyor.Alt kısımdaki siyah gibi çıkan renk ise koyu mor.Bu tarz renkleri makyajım da fazla tercih etmiyordum.Fakat son zamanlar kahve gözlere güzel gittiğini fark ettim.Favori renklerim olmaya aday oldu.



Gelelim farın yapısı hakkındaki düşüncelerime :/ Malesef umduğum gibi çıkmadılar.Pigmentasyonları az, göz kapağıma rengini vermesi için 3 kez sürmem gerekiyor.Yapısı yumuşak değil fırçayı bastıra bastıra sürünce anca geliyor ürün.Mat oluşu benim için artı özellik ama eksi yanları fazla olduğu için elim gitmiyor.


Renkleri göstermek için 5 kez sürmem gerekti ve sonuç :( 

Siz bu far paletlerinden kullandınız mı? Nasıl buldunuz benim paletimde mi problem var anlayamadım.Beni bilgilendirirseniz sevinirim.


Sevgiler...

25 Mart 2013 Pazartesi

DERMOSTİL'DEN GELEN PAKETİM....

Merhabalar 

Hepiniz bildiği üzere Dermostil.com sponsorluğun da  çekiliş düzenledik.Gönülleri o kadar bol ki bana da aynı hediyelerden göndermişler.

Dermostil.com'a çok çok teşekkür ederim.Ayrıntılı yazıları yakında sizlerle :))




Sevgiler...

23 Mart 2013 Cumartesi

GÜNÜN GÖZ MAKYAJI....

Merhabalar

İzmirime bahar havaları geldi.Dışarısı böyle güzel olunca evde durmak olmaz.Süslenip püslenip gezme vaktiii :) Ama ilk sizlere göz makyajımı sunmadan olmazdı.

Kolay mı kolay bir göz makyajı oldu. Rival de loop göz kalemi ile The Balm Nude Tude paletiyle bu makyajı elde ettim.İsteğiniz olursa anlatımını da kısa zamanda yapabilirim.Bakalım nasılmış bugün gözlerim :))





Bugün böyleyim hanımlar ya siz nasılsınız?

Hepinize mutlu haftasonları :) XOXO 

22 Mart 2013 Cuma

DERMOSTİL SPONSORLUĞUN DA ÇEKİLİŞİMİZ SONUCU....

Merhabalar 

Dermostil.com ile yapılan çekilişimiz dün akşam sonlanmıştır.Firmanın kararı ile kazanann kişii ;










'' Modern Talking ''





Bana mail atarsan sevinirim.3 gün içinde dönüş yapmazsa başka birini seçmek durumundayız.Ayrıca kazanamayanlar üzülmesin yepyeni çekilişler geliyor.Hazırlıklı olun ;)


Sevgiler....

21 Mart 2013 Perşembe

BUGÜN NE SÜRDÜM- CHINE GLAZE EYE CANDY - MARRY A MILLIONAIRE

Merhabalar

Şu sıralar 4 ya da 5 tane paket bekliyorum.Her kapı çalındığın da acaba ne geldi diye heyecanlanmak ayrı bir güzel.Bu sefer ki kargom sevgili Miskin Kek 'den kazandığım ojeydi :))

Tanaçan kozmetikle ortaklaşa bir çekiliş düzenlemişlerdi ve bende oje manyağı olarak hemen atladım.Vee kazanan 3 kişiden biri ben oldum.Chine Glaze Eye Candy koleksiyonun dan istediğim rengi tercih ettim.Bakalım Marry A Millionaire adlı ojem nasılmış?












Bu koleksiyonun diğer renklerine de vuruldum.Merak ediyorsanız eğer Tanaçan Chine Glaze facebook sayfanısını ziyaret etmeyi unutmayın. Tık tık tık...

Sizler nasıl buldunuz hanımlar?


Sevgiler...

20 Mart 2013 Çarşamba

KONUK YAZAR: GONCANIN GÜNCESİ ŞİRİN DOMUZCUKLAR :))


Merhabalar 

Bugün sizlere güzeller güzeli arkadaşım Goncanın Güncesi'nin yazısını paylaşıyorum.Kendisi beni kırmayıp konuk yazarım olmayı kabul etti.Kendisine çok ama çok teşekkür ederim.Ve sizleri cici oje deseniyle baş başa bırakıyorum :))



Kızgın kuşların ezeli düşmanları domuzcukları yapmadan olmaz dimi?
Hadi başlayalım..




YAPILIŞI;
1.Adım: Tüm tırnaklara rakı beyazı oje tek kat uygulanır.
2.Adım: Orta parmak tırnağına yeşil ojeyle, yuvarlak bir şekil çizilir.
3.Adım: Daha sonra ince uçlu noktalama kalemiyle kulaklar çizilir ve açık yeşil bir ojeyle vücudun üzerine burun yapılır.
4.Adım:Gözler için burunun iki yanına büyük siyah noktalar konulur.Kulakların içine de siyah noktalar konulur.İnce uçlu fırça kullanılarak siyah ojeyle kaşlar çizilir ve burun çerçevelenir.
5.Adım: Gözlerin içine önce beyaz,sonra siyah noktalar konulur.
6.Adım: Diğer tırnakların uçlarına yeşil oje uygulanır.Üst tarafına ince uçlu fırça ile beyaz çizgi çekilir.
Top coat uygulamayı unutmayın.
Hepsi bu!


1.Fırça: Çerçeveler ve kaşlar için.
2.Fırça: Beyaz çizgiler için.
3.Noktalama kalemleri: Gözler,kulak ve burun noktalar için.







Oje desenlerini merak ediyorsanız ya da daha fazlasını merak ederseniz bloguna uğramanızı şiddetle tavsiye ederim :) Takibe alın ve siz kazanın ;)

Tekrar teşekkürler Goncanın Güncesi 



Sevgiler...

PASTEL İLE BU BAHAR ERKEN GELDİ!





Yeni Spring Blush-On allıkla, baharın tüm canlılığı yüzünüzde!

Spring Blush-on allık yumuşak, ipeksi yapısı sayesinde kolayca renk veriyor. Baharın neşesini, yazın enerjisini pembe ve şeftali renkleriyle yüzünüze yansıtıyor.


Önerilen perakende satış fiyatı: 9.90TL’dir. 




*Basın Bültenidir.

19 Mart 2013 Salı

LOREAL PARİS TRUE MATCH MİNERALS POWDER / PUDRA...

Merhabalar

Bir zamanlar pudralarla kafayı yemiş durumdaydım.O hallerimden bir gün Rossmann'da yapılan indirim beni bu ürüne yönlendirdi.Herkesin tavsiyesi ve şiddetli bir şekilde biricik kardeşim MAKYAJ FIRÇAM bana önermesiyle alıverdim.


Sevgili pek bilmiş satış görevlisi sayesinde C3 rengini aldım.Ama sağolsun testerları karıştırınca bana yanlış ürünü vermiş.Ve fişi kaybettiğim için değiştiremedim.Tamamen pembe alt tonlu bir renk.Karıştırarak uygulama yapıyorum.Birazcık da zor geliyor kullanması :/  




Paketin üzerinde bulunan fırçasını da beğedim.Ne sert ne yumuşak orta halli bir fırça.Yanınızda ayrıca fırça taşımak istemezseniz tam sizlik.



Fırçayı çıkarttık dan sonra ürünün dökülebilmesi için bir hazne çıkıyor.Yakın çekim olduğu için 

biraz büyük görünebilir.


Ürünün vaadleri ise;
-Fondöten kapatıcılığında mineral pudra,%95 mineral içeren,kokusuz,ve koruyucu madde içermeyen içeriğe sahiptir. Cildin doğallığına şu ana kadarki en büyük hassasiyeti gösterir.

Mineral olması artı özellik benim açımdan ve kapatıcılığı da diğer pudralara göre oldukça kapatıcı.Ama fondöten gibi değil.


Gördüğünüz gibi pembe alt tonlu olması beni üzdü :( Fondöten kullanmak istemiyorsanız ve kapatıcılığı iyi pudra istiyorsanız buyurun isteklerinizi karşılayan bir pudra.

Sizin nasıl buldunuz ve kullanan var mı?


Sevgiler....

16 Mart 2013 Cumartesi

TAŞINIYORUZZZ :( :(

Merhabalar 

Hala çözemediğim bir durum var arkadaşlar :/ Ama artık beni buradan takip ederseniz sevinirim.İlk tıklamanız yeterli :)








Şimdiden hepinize teşekkür ederimm <3 <3 

Sevgiler...

DERMOSTİL.COM'DAN ALIŞVERİŞ...

Merhabalar,

Son zamanlar da arttıkça artan kızarıklarım aldı başını gitti.Bunlara dur demenin vakti gelmişti. Araştırmalar yaptıktan sonra Makyajsız Asla  blogunun sahibi canım arkadaşım Nihan bana Bioderma kullandığını söyledi.Fakat ona iyi gelmedi için bana hediye edeceğini söyleyince bende takviye olsun diye Bioderma'nın diğer ürünlerini alayım dedim.

Piyasa araştırması yaptık dan sonra en iyi fiyat dermostil.com'da olduğunu farkettim. Ayrıca merak ettiğim Biodermanın H2O 'su yanında hediye idi :) 


Yanında da belirtmediğim halde tester koymuşlar.Bir artı özelliği ise benim için Cuma 15:30'da verdiğim siparişim Cumartesi 12:30 civarında elimde oldu.İstanbul-İzmir arası olduğunu belirtiyorum.



Aklında soru işareti kalanlar olanlar kalıcağını düşünüyorum.Bu yüzden faturasını da eklemek istedim.Tamamen kendim ücretini ödediğimi belirtiyorum ve düşüncelerim bana özgüdür.



Benim açımdan gayet karlı bir alışveriş oldu.Ürünleri kullandıktan sonra detaylı yorumlarım gelicek ;)


DERMOSTİL.COM İLE OLAN ÇEKİLİŞİMİZE KATILMADIYSANIZ 




Sevgiler....

14 Mart 2013 Perşembe

LUSH BUBBLEGUM LIP SCRUB - DUDAK PEELİNGİ...

Merhabalar

Son zamanlar da havaların etkisiyle dudaklarımda inanılmaz çatlamalar oluşmaya başladı.Normalde sorunlu dudaklara sahip değilim.Fakat bu kış İzmir bir soğuk bir sıcak geçmesi ve üzerine benim lip balmsız gezmem berbat sonuçlar doğurdu.Aklımda da Lush ürünlerini denemek varken bu peelingi görünce dayanamadım.Aşağıda göreceğiniz gibi 3 seçeneği bulunmaktaydı. 

- Sweet Lips; Sizin ve dudaklarınız kıymetini bilmeyenler için iki taraflı ödül (Çikolatalı)
- Bubblegum; Şekerli öpülesi dudaklar için muhteşem bir peeling (Jelibon tadında)
- Mint Julips; Naneli ferah çekici dudaklara sahip olmak (Naneli)

İsimleri ve açıklamaları ile aklınızı nasılda karıştırıyor.Sweet Lips ve Bubblegum arasında kaldıktan sonra Bubblegum tercih ettim.Ama aklım hala Sweet Lips'te oda ayrı bir mesele :P Fiyatları da bence makul.Zaten tutup da diy yaparım ben derseniz aşağı yukarı aynı duruma gelicek gibi.Ya da ben kolaya kaçtığım içi kendimi böyle avutuyorum :P







Ürün cam kavanozda bulunuyor.Öyle ağır camlardan değil yalnız.Ve kavanozun içerisinde 25 gram ürün mevcut.Başta az gibi görünse de oldukça bereketli bir ürün.



Lush markasının merak etmemin en büyük özelliği de içerisinde katkı malzemelerinin olmamasıdır.Tamamen doğal ürünlerden elde ediyorlar.Ve hayvanlar üzerinde test etmemeleri de artı bir özelliğidir. İçeriğini merak edenler için; 




Kapağını açar açmaz burnunuza çok güzel kokular geliyor.Sakın yemeğe kalkmayın hanımlar :)




Rengine ve kokusuna vurulmayan var mıdır acaba çok merak ediyorum.Sevimliliğin dışında etkisini de beğendim.Dediğim gibi çok problemli bir dudağa sahip değilim.Kışın çatlamalar ve kurumalar olduğu için sık sık kullandım.2 günde bir uygulama yaptım.Ölü derileri tamamen temizledi.Ve dudağım da güzel bir tat ve koku bıraktı. Açıkcası benden 10 üzerinden 9 aldı.1 puanı kırmamım nedeni ise çok sorunlu dudakları nasıl yapar bilmediğim için.


Yaklaşık 1-1 buçuk aydır kullanıyorum.İnanılmaz bereketli bir bir ürün.İçerisinde %90'nı hala mevcut :)



Lush ile hala tanışmadıysanız hanımlar çok şey kaybediyorsunuz inanın.En yakın mağazasına gidip denemenizi tavsiye ederim.Ama cüzdanınız dolu gidin derim çünkü alamadığınız için çok pişman oluyorsunuz :) 


Sevgiler...

13 Mart 2013 Çarşamba

GÜNÜN GÖZ MAKYAJI....

Merhabalar

Göz makyajının benim için ne kadar önemli olduğunu fark ettiniz artık :) Bugün de yapmış olduğum makyajımı sizlere göstermek istedim.Beğendiyseniz ayrıntılı bir postunu da hazırlayabilirim.Yorum bırakmanız yeterli. Bakalım nasılmış günün göz makyajı;




Kirpiklerim biraz problemli oldu.Bunun nedeni ise bitirmeye çalıştığım maskaramdan kaynaklanıyor canlarım.






                         

Kullandığım ürünlerden söz etmedim arkadaşlar.Anlatımlı post istersiniz diye oraya saklıyorum :P Tabi ki isterseniz.


Bu arada çekilişlerime katılmadığıysanız beklerim ;)



DERMOSTİL     VE      NOB 


Sevgiler....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...