29 Kasım 2012 Perşembe

Anne ve Çocuklar unnado.com ile Yine Güzel!


Hamile kıyafetleri içinde kendinizi ana kraliçe gibi mi hissetmek istiyorsunuz? O halde çocuklarıyla birlikte güzelleşmek isteyen annelere müjde! Birbirinden özel ürünleriyle anneleri de en az çocukları kadar şımartmayı seven alışveriş kulübü unnado.com ile en trend görünen anne siz olabilirsiniz.

Anne olmak, çocuğunuz veya doğacak bebeğiniz için alışveriş yapmak güzel... Peki, ya bu hikaye nasıl başladığına dair bir de romantik video olsaydı? unnado.com ebeveyn olmaya doğru giden yolu bakın nasıl anlatmış!









“Sadece kıyafetler yetmez, çocuğum için özel ürünler de isterim” diyen anneleri de unutmuyor unnado.com...  Kıyafet ihtiyacınızdan banyo ihtiyacınıza, bakım ürünlerinden butik ve aksesuar ihtiyaçlarınıza kadar her şey en güzel haliyle burada. Çok özel indirimler, hediye çekleri ve kampanyalar ile alışverişin gülümseten hali unnado.com, keyifli alışverişler diler.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

28 Kasım 2012 Çarşamba

CITY COLOR FAR PALETİ

Merhabalarr

Bir önceki yazımda tanıttığım far paletinin bir küçüğünü denedim.Farlar baya küçük ve fırçayla alımı zor.Ama renkler tam günlük kullanıma uygun ve küçük olmasının avantajıda çantaya atmalık :)

Bir büyük boyunu okumak isteyenlere tık tık...




Minicik bir aynası da var :)




Flaşsız Görünümü







Flaşlı Görünümü




Renkleri ise bu şekilde;






Yaptığım makyaja gelirsekk :) 








Umarım beğenmiştirsiniz :)


Fiyatı ise ; 2.75 TL

Sevgiler...


27 Kasım 2012 Salı

CITY COLOR FAR PALETİ...

Merhabalar


Gratis indiriminden ben de nasibimi aldım. :) Aldıklarımı toplu halde sunmuştum.Bakmak isterseniz 
tık tık..
Gratis de köşede duran bu farlar indirim dışındaydı.Hoş indirim dışında ama fiyatı da gayet uygundu.Performansına gelince günlük kullanım için gayet ideal.Hem ucuz hemde güzel renk veriyorlar.Ama ne kadar kalıcı bilmiyorum çünkü benim makyajım en fazla 4 saat kalıyor yüzümde. :) Neyse fazla uzatmadan gelelim resimlerimizeee




Flaşsız :)



Flaşlı :)




Veee ilk kez sizlerle yaptığım makyajımı paylaşıyorum :) 




Umarım makyajımı beğenmiştirsiniz :) 



 Fiyatı ; 4.50 TL.



Sevgiler....

GOLDEN ROSE JOLLY JEWELS OJELERİ

Merhabalar 

Golden Rose'nun yeni çıkan oje serisi yurtdışında satışa sunulmuştu.Malesef Türkiye'de yoktu.Ve firmalar ilgiyi görünce Türkiye'yede getirmişlerrr :D:D:D Evet evet yanlış duymadınız kızlar gelmiş :)
Ben daha mağazalar da görmedim ürünleri ama internetteki sitelerinde satışta bayanlarrrr





Satış fiyatı; 6.25 TL 

Hangi mağaza da görürsem bütün koleksiyonu alıcam arkadaşlar :) Ama çok güzel değiller mi ?

Siz hangisini beğendiniz ?


Sevgiler...




BUGÜN NE SÜRDÜM - ELİTE HOLOGRAM...


Merhabalar

Hologram ojelerle kafayı yedim bulunmaktayım. Bu aralar simli ve hologramlı ojeler dışında başka bir şey sürmez oldum.Onlardan birini de sizlere göstermek istedim.Bakalım sizler de benim kadar beğencek misiniz?













Sizler bu aralar hangi ojelere taktınız ?



Sevgiler...

26 Kasım 2012 Pazartesi

SON ZAMANLARDA ALDIKLARIM...

Merhaba canlarımm 

Son zamanlar az da olsa bir kaç bir şey aldım.Topluca gösterdikten sonra tek tek tanıtcam :) Bakalım nelermişşş ??





En sonda da içlerinden sürdüğüm ojeden bir fotoğraf paylaşıyorumm :)) 






Umarım beğenmiştirsiniz.Takipte kalın tek tek yayınlar her gün gelicekkk :)



Siz neler aldınız son zamanlar ? 



Sevgiler...

25 Kasım 2012 Pazar

ESSENCE KÖPÜK FONDOTEN...

Merhabalar

Uzun zamandır kullandığım bu köpük fondöteni tanıtma zamanı geldi artık. Essence'nin ürünleri hem ucuz hemde fiyatına göre kaliteli canlarım.Yağlı bir cilde sahip olduğumdan yüzümde parlama çok fazla oluyor. Eee parlamayı önlemek adına da iyi fondöten başta geliyor.Fakat bütçeyi de sarmaya gerek yok diyorsanız tam sizlik bir fondöten.Köpük yapıda olduğu için üzerine bir pudra uygulamasıda gerekmiyor.8 saatte parlamayı önlediği test ettim ve onayladım :)






Kapatıcılığına gelirsek arkadaşlar ince bir yapısı var. Yoğun bir kapatıcılık istiyorsanız size göre olmadığını belirtmek isterim. 

Kapatıcılığını anlamanız kolumdaki ize uygulama yaptım.Umarım yararlı bir görsel olmuştur. :)







Kısacası ürünü beğendim.Fakat şöyle bir problem oluştu yüzümde ; Golden Rose bronzerla beraber uygulama yaptığımda yüzümde bir karışma ve baya bi kızarma oldu :(  Nedenini hala anlamadım malesef. Ama Essence köpük fondöteni tek başına uyguladığımda bir sorunla karşılaşmadım.O günden sonra  da Golden Rose bronzera elimi bile sürmüyorum.

Fiyat: 12,90 

Umarım sizler için faydalı olmuştur. 


Sevgiler...

22 Kasım 2012 Perşembe

TIRNAK SORUNUM...

Merhaba kızlar

Tırnaklarım bu aralar hemen kırılıyo,soyuluyor ve uzamıyor.Bu problemler artık canıma tak etmiş durumda.Bende bugün hemen kendimi bir eczaneye attım.Satış temsilcisinin bana sunduğu BARIELLE'nın yeni yıl için çıkarmış olduğu Komple Bakım seti aklıma yattı açıkcası.Seti merak ediyorsanız internetten bulmuş olduğum resmi ekliyorum.



Setin içerisin de ;

- Thilling 5020 Oje ( Rengi tam kış modasına uygun bir bordo )
- 60 sn. Manikür ve Pedikür ( Zamandan tasarrufu ve etkileri muhteşem. )
- Anında Tırnak Sertleştirici ( Kırılmalara en iyi gelen ürün )

En çok ilgimi çeken ürün hakkında firmanın söyledikleri ise bu şekilde ;

60 Saniye de Manikür/Pedikür ürünü tamamen doğal çok yönlü spa tedavisi için ölüdeniz tuzları ve temel yağlarla harmanlanmış bu ürün; ölü derileri yavaşça soyarak , tırnakları besler, nemlendirir ve korur. Anında pürüzsüz ve sağlıklı bir görünüm kazanmasını sağlar.Aynı zamanda kuru, çatlamış, sertleşmiş ellere topuklara, dizlere dirseklere de rahatlıkla uygulanabilir.

Ve satış temsilcisi bayanın ürünü tanıtmak adına bir dirseğine ürünü uygulayıp diğerine uygulamamış.Uygulama yaptığı dirseği gayet pürüzsüz ve nemliydi diğeri ise aynı benimki gibi kuruydu.Bu şekilde tanıtması benim güvenimi kazandırdı.

Tırnak sertleştiricisi de gayet başarılı hem oje altına uygulamada tırnağı koruyor üzerine uygulamalar da ise ojemizi daha kalıcı ve parlak yapıyor.

Biliyorum ki benim gibi tırnaklarına önem veren bayanlar fazla.Bu ürünü görünce sizlerle de paylaşmadan duramadım.Set olması da apayrı bir avantaj 3'ü bir arada yani :) Ürünü yakın zamanda alıp kullandıktan sonra hemen yorumlar gelicek hanımlar.Takipte kalın.. :)


Hepimizin tırnakları sağlıklı ve uzun uzun görmek dileğiyle :)


Sevgiler....

21 Kasım 2012 Çarşamba

MAVALA SEMİNERİ....

Merhaba Canlarımm

Bugün sizlere katıldığım güzel bir seminerden söz edicem.Sadece Eczanelere özel olan bu seminere bizi de davet ettiğini için buradan Hanzade'ye (Güzellik Sanattır) teşekkürlerimi iletiyorum.

Mavala ile tanışmam ilk defa oldu.Ürünlerini daha önce kullanmamıştım.Ve benim için de büyük bir avantaj oldu.Seminer de sorunlu tırnaklar ve ayaklar hakkında bir çok bilgi aldım.Her yerde bulabileceğim bilgiler de değildi.Fazla konuşmadan ben resimlere geçeyim ve üzerlerinde konuşmaya devam edeyim :)


Salon boş gibi göründüğünü düşünüyorsanız yanılıyorsunuz kızlar :)) Hepimiz güzel ikramların başındaydık da :P Aşağıda göründüğü üzereee 





Tabaklarımız hazır çaylarımızı aldık.Veee seminere hazırdık.





Yukarı da ürün Mavala Tırnak Sertleştirici. Anlatımlarla işte tam benim ürünüm dedim.En kısa zamanda da almayı planlıyorum.Çünkü benim gibi zayıf tırnaklarınız varsa sizin de almanızı tavsiye ederim.Hem anlatılanlara hem de denediğim için biliyorum bayanlar :)





Hepimiz pür dikkat dinlemekteyiz.





Anlatımlar son bulduktan sonra herkes manikür için hazırlıkları yaptı.Masamız da Mavala ürünleri ve adım adım anlatımlarla manikürümüzü bitirdik.Çok da güzel oldu acemi olmamıza rağmen :)
Masamız göz kamaştırıyor ama demi.:) 
Oje canavarı ben hepsini yavaş yavaş inceledim.



Tırnaklar hazır ürünler hazır haydi manikürr zamanıı :))




Ece bana manikür yaparkenn...



Manikürüm son halini Ece çekti.Yakın zamanda onu da ekliycem. Azıcık meraklanınnn :))



Sıra geldiiii.Oje deseni yarışmasınaaa.Masamızda ki ojeler sayesinde desen yapıcaktık ve içimizden seçilenlere 1. 2. ve 3. lere Kupaları verilecekti.

Beğendiğim ojeleri de tek tek denedim bayanlar.



Şu sarının ve mavinin güzelliğine bakın yaa.Yakın zamanda benimsinizz bebeklerimmm :))






Eeee ojelerin kurumasına yardımcı olmak için Mavala Oje Kurutucuyu uyguladım.Mükemmel bir ürün hem parlaklık veriyor hem dee hemen kurumasına yardımcı oluyor. 10 üzerinden 100 verdimm .







Oje deseni yarışmasına da bende katıldım.Yaptığım desenler ise aşağıda ki gibiydi.Seçildim de fakat bir karışıklık oldu malesef.Bana ödül verilmedii.



En son olarak da hepimiz diplomalarımızı aldıkk vee pastamızı kestik :))





Veee sen sondaa diplomamızla beraber Mavala Hediyelerimizi aldık.Hediyeler için teşekkür ederimm.





Mavala ekibine ve Hanzade'ye sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.Muhteşem bir etkinlikti.

Ürünleri deneyen biri olarak tırnak bakımında ve ayak bakımında en iyisinin ve birincisinin MAVALA olduğuna inandım.Tanışmayanlarınız varsa en kısa zaman da ürünleri denemenizi tavsiye ederim.Özellikle  el kremi mükemmel kokusu ve anında verdiği yumuşaklık sizi büyüleyeceğine inanıyorum.Bir ürünü daha size söylemeden edemicem hanımlar.002 Oje altına sürülen koruma.Geldiğim gün hemen bordo oje sürmeden 002 yi uyguladım.Çıkardığım da ise ne tırnaklarım da bir sararma ne de bordo oje kalıntıları vardı.
Şuan çok pişmanım daha önce neden MAVALA ile tanışmadığıma. Umarım sizler bir an önce tanışırsınız.



Sevgiler....




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...