31 Ağustos 2012 Cuma

BUGÜN NE SÜRDÜM...:)

Merhaba kızlar


Ne zamandır bloğuma yazı giremiyorum.Malesef işlerim çok yoğun bu aralar kızlar ama fırsat bu fırsat hemenn yeni ojemi denedimm vee sizlerle paylaşmak istedim:) Umarım sizde beğenirsiniz.Bakalım nasılmış? 







Essence markasının 08 Dopey adlı ojesi açık lila renkte ve içinde minik minik sim parçaları var kızlar :) Benim çok hoşumaa gitti.Umarım sizde beğenirsiniz :))




Sevgiyle Kalın Hoşça Kalın.... :))




30 Ağustos 2012 Perşembe

TAKILAŞMAYA NE DERSİNİZ??

Merhaba kızlarr 


Edanın bardaklaşma etkinliğinden sonra benimde aklıma güzel mi güzel bir fikir geldi.Biz kadınların hasta olduğu durumlar makyaj ve takıp takıştırmaaa :)) Bende düşündüm ki takılaşma etkinliği yapsam nasıl olur ?? Herkesin içinden geldiği gibi birbirine kendi yaptığı ve eşine uygun bulduğu takıları yollamaya ne dersiniz?? Yorumlarınızı bekliyorum kızlar katılımlara göre eşleşmeleri hazırlamayı düşünüyorum.







Evettt kızlarrr katılmak isteyenler yorum bırakırken mail adreslerini de verirseler çok çok sevinirimmm :)))




Sevgiyle Kalın Hoşça Kalın....

ÇEKİLİŞ VAR...:))




Merhaba kızlar 

Uzun zamandır yazamıyorum size. Malesef çok yoğunum bu aralar ama inşallah son bulucak bir haftaya kadarr :))


Gelelim 7-24 Makyaj blogunun çekilişinee :) O kadar güzel bir palet hediye ediyor kii hepinizin katılmasını ısrar ediyorum.Kazanan çok şanslı olucak :)) Hepinize şimdiden bol bol şanslarrr 







ÇEKİLİŞ İÇİN TIK TIKKKKKK :))

24 Ağustos 2012 Cuma

MODA VE TREND...

Merhaba kızlar

Güzel mi güzel bir site keşfettim. Moda , güzellik , stil ve sokak modası hakkında faydalı mı faydalı bilgiler içeriyor.Hepinizin incelemesini tavsiye ederim. Modayı elimden geldiğince takip etmeye çalışıyordum. Ama bu site sayesinde artık yeni trendlere  koleksiyona bir tık ile ulaşıyorum hemen.















Takip etmenizi ve incelemenizi tavsiye ederim kızlar :))





Sevgiyle Kalın Hoşça Kalın...


















23 Ağustos 2012 Perşembe

ÇEKİLİŞ VAR...

Merhaba kızlar


Benim gibi ilk çekilişini yapan bir arkadaşım daha var.Hepinizi onunda çekilişine katılmanızı rica ediyorum... :)))







Çekilişe ulaşmak için tık tık...

22 Ağustos 2012 Çarşamba

ÇEKİLİŞİMMMMMMM...(KAPANDI)

Merhaba kızlar


Geçenlerde yardımmm adlı yazımda söz ettiğim üzere çekilişimi yapmaya hazırım kızlar.Fakat daha ürün eklemesi yapıcam.Ama dayanamayıp şimdiden elimdeki ürünleri yayınlıyorum.Ve çekilişimini başlatıyorum.Bakalım şimdilik neler varmış.











Evet kızlar çekilişim son gaz devam ediyor :) En son hali bu şekilde amaaaa işin içindeee süpriz bir kaç tane daha hediye olucak.Onları da şanslı kişi sabırsızlıkla beklesin diyorum.Herkese bol bol şanslar kızlarrr :):)


Çekiliş şartlarım ise şu şekilde;


- İzleyicim olmak (Kesin Şart)

- Facebook ve Twitter adreslerimi izlemek ( Kesin Şart)




-Sosyal ağlarda çekiliş duyurusunu yapmak (+1 hak)

- Varsa blogunuz da duyurusunu yapmak (+1 hak)





Şimdilik şartlar bu kadar.Çekilişim sonlanacağı tarihe daha karar vermedim.Söylediğim gibi eklemeleri yapıcam daha.Herkese şimdiden bol bol şanslar.. :)))





Sevgiyle Kalın Hoşça Kalın....




18 Ağustos 2012 Cumartesi

BUGÜN NE SÜRDÜM..

Merhaba kızlar

Bugün aldığım The Balm ojelerini hemen denemek istedim.) Veee annemde dayanamadı oda hemencik sürdü.Bakalım beğencek misiniz :))



Bunlar benim tırnaklarım :)) Boysenberry adlı ojesi sürdüm.Kokusu yok hemen kuruyor ve bir katta rengini veriyor kızlar.







Veee annemin tırnakları daha kenarları temizlenmedi.Bir sonraki fotoda da bileğine yapışmışım annemin :D:D Annemin sürdüğü renk ise firehouse red.






 Son olarakta ana kız ojelerimizi sunduk sizee :D:D:D Umarım renkleri sizde beğenmiştirsiniz kızlarr :)





Sevgiyle Kalın Hoşça Kalın ....

MİNİK ALIŞVERİŞ :))

Merhaba kızlar 


Hiç bir zaman büyük bir alışveriş yapamıyorum.Hep bir sorun hep bir sorun :)) Neyse Gratis gene bir indirim yapmış.EEEE kaçırmak olmaz ama demi :)) Bol bol resimli bir yazı olucak broşürü falan tanıtıcam sizleree :) Gelelim  bakalım neler almışım.....


İlk Watsons'dan memnun kaldığım Solait 30 faktörlük yüz kreminden yedekledim :) Fiyatı : 4,95 TL



Daha sonra Gratise gittim. 2 tane Essence far aldım.08 numaralı yeşil 4lü far paletini aldım.Neden 2 tane aldığımı ilerleyen zamanlar da anlıyacaksınız:)))




Rengi bu şekilde içinde minik minik ışıltıları var.Çok fazla değil yeterli bence.


Bayram da tatile gitcem.Ve onun için Dove seyahat boyu şampuan , saç kremi ve saç maskesi var.Bakalım memnun kalıcak mıyım :) Fiyatı: 2,50 TL 



Gratisin ithal ettiği Li Lange markanın 30 faktörlük güneş kremini ve güneş sonrası losyonunu aldım.Fiyatlarında ise indirim vardı.Bende denemek istedim.30 faktörlük güneş kremi fiyatı: 6,75
Losyonun ise : 5,95




Veee aynı markadan 2  ürün alanlara güzel gratis çantaları hediyee.Bende pembe olanı tercih ettim.Çok tatlı ama değil mi ???



Veeeee The Balm ürünlerin de %30 indirim vardı.Baktım baktım en son oje setinden almak istedim.Pembe tonlarından olanı tercih ettim.Fakat diğer seti de siyah tonların ağırlıklı olanını da almayı düşünüyorum.Fiyatı ise : 13,65 TL




Alışverişim bu kadar kızlar.İndirim broşürünü de paylaşıyorum sizlerle.Kendim çektim ama :))








Şimdilik bu kadar kızlar:) Umarım herşeyi beğenmiştirsiniz:)




Sevgiyle Kalın Hoşça Kalın....




13 Ağustos 2012 Pazartesi

NEONNNNNNN :))

Merhaba kızlar


Bu aralar kendimi neon renklere vermiş durumdayım.Başta pek sevmesem de gördükçe benimde hoşuma gider oldu.Beğendiğim kombinler ve kolyeleri sizlerle de paylaşmak istedim. Bakalım nelermiş...












Hepside birbirinden güzel değil miiii kızlar :)) Ben hepsine bayıldım ve en kısa zaman da almayı da düşünüyorum bu tarz kıyafetler.. Sizde istemez misiniz böyle giyinmek ??





Sevgiyle Kalın Hoşça Kalın....

BUGÜN NE SÜRDÜM...

Merhaba kızlar 


Biliyorsunuz ki tırnaklarıma dümdüz oje sürmeyi sevmiyorum.Kendimce desenler yapmaya çalışıyorum.Bugün de çiçekler yapmak istedim gayet kolay bir desen umarım beğenirsiniz..











Böyle bir desen yapmaya çalıştım kendimce beğenmiştirsiniz inşallah:) Baş parmak için kusura bakmayın kestim de :)) Napalım sakarlık var azıcık :P




Segiyle Kalın Hoşça Kalın...

11 Ağustos 2012 Cumartesi

YARDIM...

 Merhaba kızlar 


Sizden yardım istiyorum.Çekiliş yapmayı düşünüyorum.Fakat bloğum yeni diye yapsam mı yapmasam mı? Sizce napayım bekleyim mi daha ? Yardım edin bana fikir verin kızlarrr




Sevgiyle Kalın Hoşça Kalın...

SİMLİ OJE NASIL ÇIKARILIR?

Merhaba kızlar

Dün size yayınladığım simli kalplerimi çıkarırken aklıma size de göstermek geldi.Nerede gördüğümü hatırlamadığım bir teknik sayesinde artık simli ojelerle başa çıkabiliyorum.Eskiden tırnağımdan resmen kazıya kazıya çıkarıyordum.Ama artık 5 dk da kolayca kurturul oldum. Neler gerekli ve napıyorum adım adım gösterdim :)) Bakalımm neler yapmışım.



Gerekli malzemeler ise aseton pamuk ve alüminyum folyo.




 Pamuğa aseton döktükten sonra parmağımıza sarıyoruz.


Daha sonra da alüminyumla sarıyoruz.5 dk falan bekletiyoruz.



Daha sonra da yavaş yavaş tırnağımıza sürtükten sonra hoppppp aşağıdaki gibi tertemiz sorunsuz tırnaklar:) 



Simli ojeleri artık keyifle sürüyorum.Size de tavsiyem korkmayın artık sürün :)))




Sevgiyle Kalın Hoşça Kalın...



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...