30 Haziran 2012 Cumartesi

GOLDEN ROSE OJE - 145

Merhaba kızlar

Bir önceki yayınım da gösterdiğim ojelerden 2 sini denedim.Ve bu Mor alt tonlu içerisinde gri rengide barındıran ojeyi sürdüm.Bayıldım ve iyiki de almışım :)




Sadece yüzük parmağıma Rapsodinin 402 numaralı mor simini ve Alıx Avien 110 numaralı simini geçtim.Umarım beğenmiştirsiniz yorumlarınızı bekliyorum :)




Sevgiyle Kalın Hoşça Kalın :)) 


MİNİ ALIŞVERİŞ...

Merhaba kızlar

Saç bakımım gelmişti.Diplerim fena şekilde siyah siyah duruyordu.Hemen boya almaya gittim ve çıkarken de bir şeyler kaptım:)




3 paket Palette Deluxe serisinden 9-5 Altın Parıltı Bal rengini aldım.Malesef saçıma anca yetiyor :) 1tane lif , 4 adet minik ıslak mendil aldım.Veeee son olarakta dayanamayıp 3 tane oje kaptım.Geçen hafta Rapsodi'nin turuncu ambalajlı olan rimelini almıştım ve alırken aklımda bu rimelde kalmıştı dayanamadım gitmişken onuda aldım :)



Ojelerin 2 tanesi Golden Rose numaraları ise 145- Mor renkli , 52- Mavi renkli . Diğeri ise Rapsodi'nin simli bir ojesi 402 numarası.Fiyatları: 1 TL


 Rapsodi rimelim fırçası kaşık fırça dediğimiz tarza.Gayette başarı gerçekten kirpiklerim de uzama ve tek tek ayırma etkisi yarattı.Fiyata göre çok çok iyi.Fiyatı : 4 TL 



Ojelerin duruşları ise böyle kızlar.


Sevgiyle kalın Hoşça kalın :))



LOREAL TRUEMATCH MİNERAL ALLIK...

Merhaba kızlar

Allıklarımdan bir diğeri ise bu mineral allık.Bu allık benim bir ara sürekli kullandığım üründü.Ben turuncu tonlu allıkları daha fazla kullanıyorum ve seviyorum.Bu allığında  rengini görünce bayıldım diyebilir.Ama ürünün boyu biraz sıkıntı:) Minicik bir kutusu ve üzerinde minicik bir fırçası var.Az miktarda geldiği için ürün bereketli mi bereketli.



Allığım bitmek üzere ve favori renklerimden fakat Loreal artık bu ürünü Türkiye'den kaldırıldı.Rengini hiç bir şekilde bulamıyorum.Bulduklarım da ise rengim yok malesef. Bittikten sonra yurtdışından getirtmeyi düşünüyorum.


Mat bir allık değil içerisinde minik minik parıltılar var ve cildimi daha da sağlıklı bir görüntüye ulaştırıyor.


Sevgiyle kalın Hoşça kalın :)


LOREAL STUDIO SECRETS...


Merhaba kızlar

Yazın gelmesiyle makyajlarda azalmalar ve az ürün kullanılmaları başladı.Makyajım sıcaktan asla kalmıyor.Ama sabit durması için makyaj bazı kullanmam gerekiyor.Türkiye ye ilk geldiğinde hemen aldığım ve kışın özel günlerde kullandığım üründen memnun kaldım.Silikonlu yapısıyla gözenekleri dolduruyor ve pürüzsüz bir cilde sahip oluyorsunuz.Fakat makyajımı yapmadan yarım saat önceden sürüyorum.Yoksa hemen sürüp makyajıma başladığımda fondöteniminde topaklanmalar oluşuyor.Bunu önlemenin yolunu buldum sonunda :) Neyse fazla konuşmadan resimlerle göstereyim.



Kutusunda açık pembe gibi durmasına rağmen cildinize hiç bir renk vermiyor.Bu sıcaklar da makyajınızı sabitlemek istiyorsanız bu ürünü deneyin derim.Fiyatı ise ben indirimde almıştım.15 TL civarındaydı.Şuan ki fiyatı 27 Tl civarında sanırım.


Sevgiyle kalın hoşça kalın :)

29 Haziran 2012 Cuma

ÇEKİLİŞ VAR...

Merhaba kızlar

Gene size güzel bir çekiliş haberi veriyorum.Bu seferki çekiliş de Lolita Eau Parfüm hediye...




Çekilişe ulaşmak için tık tık....

28 Haziran 2012 Perşembe

GOLDEN ROSE 4LÜ FAR PALETİ...

Merhaba kızlar

Hayal kırıklığına uğradım:( 2 hafta önce bej rengi tekli far almaya gittiğim kozmetikçi de bu farlarda indirim olduğunu görünce kendimi kaybettim.Kahve tonlarını çok sevdiğim için hemen kaptım ve içinde de bej rengi olması beni çok mutlu etti.Evde deneme makyajı yapayım dedim ve keşke demez olaydım.Farlar kabındaki gibi durmuyor gözümde.Sanki pudra sürmüş gibi duruyordum.Rengini tam vermesi için üzerinden o kadar geçtim ki inanamazsınız.Sadece en koyu olan farı kullanıyorum onuda kaşlarım için.Siz siz olun ne kadar indirimde olursa olsun bu far paletleri asla almayın bence.Paranıza yazık olduğu gibi sinirlerinize de yazık.




Elime rengini vermesi için tam 5 kez bol bol sürdüm anca bu kadar oldu kızlar.Ne heveslerle aldığım far paleti beni hüsrana uğrattı.:(


Sevgiyle kalın hoşça kalın:)

DIADERMINE PARLAMA ÖNLEYİCİ NEMLENDİRİCİ...

Merhaba kızlar

Geçenlerde yapmış olduğum alışverişte de yedeklediğim bu kreme bayılıyorum.Cildim karma bir cilt ama yağlı ya daha yakın.Bu krem ise alnımdaki parlamaları önlüyor ve cildimin eskisi kadar yağlandığını düşünmüyorum.Fakat bu ürünü tek başına kullanmıyor.
Kremi uygulamadan önce gene Diadermine'nin parlama önleyici toniğini kullanıyorum.Böylece ürünün etkisini daha da artırmış olduğunu düşünüyorum.Ve bir ürünü deniyeceksem o ürünü tamamlayıcı ürünlerle birlikte alıyorum.Maddi yönden biraz sıkılsam da sonuç beni mutlu ediyor :)


Ve o kadar bereketli bir ürün ki ben ve annem yaklaşık 2 aydır ve her gün kullanıyoruz.Hala yarısına zar zor geldi.



Sevgiyle kalın Hoşçakalın :)

ANN YVETTE AYAK KREMİ...

Merhaba kızlar

Sizlere İnci Tozunun mucizevi etkilerinden söz edicem.Mart ayı Vanilya Club kutusu sayesinde tanıştığım bu üründen çok çok memnun kaldım.Ayaklarımla fazla sorunu olan biri değilim ama yazın sandaletler sayesinde biraz kurumalar oluşuyor ve bu ürün sayesinde o kurumalarda sonlandı.Ürün bitmek üzere ve ben tekrar almayı düşünüyorum.Fakat kararsız olmamdan dolayı başka üründe denesem mi diye düşünüyorum.Bana etkisi güzel bir ayak kremi tavsiyeniz var mı ?



Therapeutic Foot Cream

Ayak Kremi

Onarıcı & Rahatlatıcı

100 gr.

Aloe Vera ve Ginseng içeren zengin formülü ile çok kuru ve çatlamış deriyi iyileştirmeye yardımcı olur.
Kullanım: Yeteri miktarı ayağınıza masaj yaparak yedirin.
İçindekiler: D.I.Water, Aloe Vera Extract, Ginseng Extract, Collagen, Rose Geranium Extract, Mineral oil, Glycerin, Vitamin C, Vitamin E, PEG-400, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Pearl (enzyme).







Firmanin resmi sitesindeki bilgiler bu şekilde denemenizi tavsiye ederim. Yapısı çok yoğun değil vıcık vıcık bir durumla da karşılaşılmıyor.Ben memnun aldım umarım sizde denersiniz kızlar :)


Sevgiyle kalın hoşçakalın :)

25 Haziran 2012 Pazartesi

HEPİNİZİ BEKLİYORUMM...

Merhaba kızlar

Bende artık facebook'da sayfa aldım.Beğenirsiniz sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.:))

Kozmetik Aynası

Hepinizi bekliyorum...


24 Haziran 2012 Pazar

RİVAL DE LOOP...

Merhaba kızlar

Rival de loop dudak ürünlerini tanıtmak istiyorum.Alalı yaklaşık 1 ay oldu.Bir tanesi Young serisinden ve annemin en çok kullandığı ruj:)



Ruj ve lip gloss bu şekilde.Fakat 50 numaralı pembe ruj nem bakımından eksik buluyorum.Altına lip balm sürsem bile genede kurutuyor.O yüzden fazla kullanmadım malesef aldığıma da pişman oldum.Keşke duruşu dudakta da aynı olsaydı.



LİP GLOSSLARIM...

Merhaba kızlar

Sizlerle az olsa da lip glosslarımı paylaşmak istedim.Renkleri hep birbirine yakın ve pek sık tercih ettiğim ürünler değil.



1-AVON COLORTREND : Renk verme yönünden çok iyi olan bir ürün memnun kaldım.Ve bu 4 kez aldığım bir ürün rujların üzerine sürmeyi seviyorum.
2-AVON: Hangi seriden olduğunu bilmiyorum.Çünkü yazıları silinmiş.Kalıcılık yönünden mükemmel bir lip gloss.
3-LOREAL : Bu ürüne bayılıyorumm.Benim favorim rengi parlaklığı muhteşem <3<3
4-LOREAL: Annemin zoruyla aldığım ve annemin dışında kullanılmayan ürün.
5-RİVAL DE LOOP: Rengi çok hoşuma gitti ama dudakta hiçte böyle duran bir ürün değil.
6-VANİLYA CLUB'DAN ÇIKTI: Markasını unuttum ve yazıları silinmiş.1-2 kez kullandığım ürün pek bir şey söyleyemiycem malesef.
7-MAC: Annemin lip glossu.Memnun kaldığını ve tekrar alacağını söylüyor.:)


Swatcları ise bu şekilde:)  ama kalıcık açısından 2 numara olan Avon'dur.Biraz ıslak mendille zorlamama rağmen bu kadarı kaldı.


Ayrıca bu Vanilya Club'tan çıkan lip gloss ışığıyla ve aynasıyla beni büyüledi desem yeridir.Sizinde hoşunuza gitmez mi ? Çantanızda küçücük aynasını ışıkla aydınlatan bu şirin ürün :)


Üstünde bir tuş bulunuyor.Ve basıldığında bu şekildeee :D 




ESSEİE 695 BRIGHT TIGHTS OJE...

Merhaba kızlar 

Geçenler de neon renk ojelerin çok sık kullanıldığı gördüm.Güzellik kazanı'nda da çok hoş neon renkli ojeyi görünce bayıldım.Fakat bana yakışmayacağını düşünüyordum ki Arzu abla esmer ellerde daha güzel durduğunu söyleyince dayanamadım bende sürdüm :) Bu oje Lila kutudan çıkmıştı ve çıktığında o kadar üzüldüm ki bu marka oje alıcaktım fırsat önüme geldi ama renk beni şok etmiş ki.En azından diğer kutularda da bu renk olması içimi ferahlattı.Başka renkler gönderseler ve bana bu renk çıksa daha çok üzülürdüm.Neyse size bırakıyorum yakışıp yakışmadığını kızlar.




Umarım beğenirsiniz kızlar :)

ÇEKİLİŞ VAR...

Merhaba kızlar

Bloglarda gezinirken gene bir çekiliş gördüm ve bu sefer ki başka çok çok tatlı bir yüzük hediye ediliyor:) 

Yıldızlı Makyaj 'a şimdiden teşekkürler herkese bol bol şanslar kızlarr :))

KALPLİ TIRNAKLAR...

Merhaba kızlar

Pazar günleri evde olduğumda yapcak bir şey bulamadığım zamanlar kendimle uğraşıyorum.Ve denemek istediğim tırnak desenlerini uygulamaya çalışıyorum.Umarım beğenirsiniz:)


Golden Rose ojelerini kullandım.Zemin tırnak renginin biraz koyusu olan 08 numara , kalp kısımları kan kırmızı 89 numara, kalbi çevrelemek için ise siyah rengi kurdan yardımıyla yapmaya çalıştım.Pek düzgün olmadı ama ilk deneme için iyi gibi :)



Farklı desen önerilerinizi bekliyorum. Sevgiyle kalın.

23 Haziran 2012 Cumartesi

BEAUTY FORMULAS EL KREMİ...

Merhaba kızlar

Watsons'dan fiyatı uygun gelen bu el kremleri gerçekten muhteşem.Salatalık özlü ve elleri ve tırnakları besliyor.Kokusu da pek keskin değil tatlı bir salatalık kokusu geliyor.Gün boyuda ellerinizde bir ferahlık hissediyorsunuz.Ucuz bulup hemen 2 tane kaptım.Bir tanesi yarıya geldi diğerini daha açmadım.


Rengine ise bayıldım.Böyle renkli el kremleri nedense çok çok ilgimi çekmekte :D




Fiyatına gelince ise sadece 2 TL ve potansiyeli ve boyutu büyük bir ürün fiyatına göre sizde bulursanız alın derim kızlar.

Sevgiler kızlar :)

KURU ŞAMPUAN...

Merhaba kızlar

Watsons mağazaların da karşılaştığım bu ürünü hemen kaptım.Hemen yağlanan bir saça sahip olduğum için bana büyük bir kurtarıcı ürün gibi geldi.Fiyatı:7.90 TL


Vee benim için kurtarıcı olan ürün hayallerimi yıktı.Ürün hiç bi hiç şampuan adı altında toplanmalı bildiğiniz pudrayı saçlarınıza sıkıyorsunuz ve yağlı görüntü daha da kötü bir görüntüye ulaşıyor.Siz siz olun kızlar bu tarz ürünleri asla almayın.


BİTENLERR...

Merhaba kızlar

Haziranın sonlarına doğru gelmiş bulunduk.Fazla ürün bitirmedim genede sizinle paylaşmak istedim :)


1-RAUSCH PAPATYA ÖZLÜ ŞAMPUAN:Lila kutudan çıkan bu deneme boy şampuan benim saçlarıma hiç iyi gelmedi.Saçlarım boyalı olduğu için sertler ve bu şampuan daha da sertleştirdi malesef bir daha kullanmam eğer gene deneme boyu gelirse başkasına vermeyi düşünüyorum.
2-NUXE BODY PEELİNG:Gene Lila kutudan çıkan bu peeling beni memnun etti.İçindeki tanecikler vücuduma bir canlılık katıyor gibi fakat aralıklı kullandığım için fazla ilgimi çekmedi.
3-GLISS ULTIMATE REPAIR SERUM:Saçlarım boyadan dolayı baya yıpranmış halde.Gliss'in bu serisi çıkınca o kadar çok sevindim ki :) Fakat bu seriyi tamamen kullanmak lazım bir sonuç almak için kırıklarımda azalma ve çatal çatal görüntü gitti.Serum ıslak ve kuru saça taranmadan önce uygulanıyor.Tekrar tekrar alacağım bir ürün.
4-ISANA HAND&NAGEL BALM ALOE VERA:Rossmanndan aldığım isana markalı el kreminden memnun kaldım yoğun bir yapıya sahip değil ve elinizi yapış yapış bir his bırakmıyor.Tekrar alırmıyım bilmiyorum çünkü şu ara kullandığım 2 ürün var onlar bittikten sonra yeni ürünler denemek istiyorum.
5-VIVA CAPPIO VÜCUT LOSYONU:Parfüm setinden çıkan bu losyon sıradan bir vücut losyonu iyiki bitti diyorum.
6-ALVİNA GÜLSUYU:Gülsuyu benim vazgeçilmezim.Her zaman farklı markaları deniyorum.Hem tonik hemde ferahlama açısından çok sık bitirdiğim üründür.
7-AVON CARE DENİZYOSUNU ÖZLÜ VÜCUT LOSYONU:Sıkılaştırma özelliği de bulunan bu losyon bitmek bilmiyor.Etkisi ise fazla bir etkisi yok sıkılaştırma yönünden.Bende de daha yarısına gelmeden ürün yedekleme huyu olduğu için elimde bir tane daha var ve gözümde büyüyor bu ürünü nasıl bitircem diye:)
8-GLISS ULTIMATE REPAIR ŞAMPUAN:Serinin hepsini kullandığımı söylemiştim.Ayrıca saç maskesi ve bakım kremi de bu seride yer almaktadır.
9-İPEK PAMUK:Makyaj pamuğum ayrı oje için pamuğum ayrıdır.Bu aralar ipek normal pamuk kullandım.Normal pamuk :D
10-LOREAL PARIS INFALLİBLE 125 NATURAL ROSE FONDOTEN:Fondoten olarak en çok kullandığım ve yıllardır da başka ürün tercih etmediğim bir ürün.Bu kaçıncı bitirdiğim hiç bilmiyorum.Kapatıcılık konusunda bana yetiyor ve cildime uygun olduğunu düşünüyorum.Sizce  hangi fondoteni tercih etmeliyim bana yardımcı olur musunuz? Çünkü artık farklı ürün denemek istiyorum.

Bitirdiklerim bu kadar sevgiyle kalın :))

ALIŞVERİŞ...

Merhaba kızlar

Bugün küçük bir alışveriş yaptım ve hemen sizinle paylaşmak istedim.


 Gördüğünüz üzere fazla bir şey almadım.Tek tek size yorumlayıp sunucam umarım beğenirsiniz:)




ALIX AVIEN'den aldığım ojenin rengine bayıldım.Altın ışıltıları olan bol bol simli bir oje bunun aynısının fakat grisi de vardı.Fakat bu daha fazla dikkatimi çektiği için bunu aldım.Numarası:232 fiyat ise 2 tl



Yaz döneminden mi yoksa tırnaklarımın zayıflığından mı anlayamadığım bir durum var.Tırnaklarım bu aralar çok fazlasıyla kırılmaktaydı.Kalyon almaya gitmiştim fakat bu kalsiyum sütünü görünce bunu denemek istedim.Golden Rose'nun acı ojelerini ve vitanimli bakım ojeleri biliyordum.İlk kez bu ürünü keşfettim.


Kutunun üzerindeki yazan tüm sorunlar benim tırnaklarım da bulunmakta:) Umarım iyi gelir.Sizce böyle özelliklere sahip tırnaklar başka ne kullanabilir? Yorumlarınızı bekliyorum:)
Fiyat ise 4.90 tl


 Ve bu ürünüm benim için vazgeçilmezim.Diadermine parlama önleyici kremi.Cildim yağlı olduğu için fazlasıyla t bölgemde parlama vardı.Bu 2.kutum diğeri daha yarısında olmasına rağmen parlamamı oldukça azalttı.Fiyat 12 tl fakat bazen 2 ürün bir arada 20 tl gibi indirimlerde oluyor.




Veee son ürünüm Rapsodi maskara.Fiyatından dolayı pek bir performans beklemiyordum fakat gayet iyi bir ürün.Tek tek ayırıyor ve uzatıyor bir yoğunluk olmuyor kirpiklerde bu tarz maskaraları seviyorsanız bence size uygun.Fiyat ise 3.90 tl



Yorumlarınızı bekliyorum. Sevgiyle kalın :))


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...