13 Eylül 2012 Perşembe

BIOBLAS SARMAŞIK ÖZLÜ SERİ...








Yavaş uzayan saçlara özel olarak geliştirilen sarmaşık özlü yeni Bioblas Speed&Long ile uzun ve sağlıklı saçlara daha kısa sürede kavuşacaksınız.


Yüzyıllardır güzellik sembolü olan uzun ve sağlıklı saçlara sahip olmak günümüzde de kadınların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor… Yağlı, kepekli, cansız saç gibi farklı saç sorunlarına yönelik özel ürünler tüketicinin ihtiyaçlarına cevap verirken saçların daha hızlı uzamasına yardımcı olacak özel bir ürün bulunmuyordu… Ancak artık uzun ve sağlıklı saçlara sahip olmak isteyen kadınlar ve yavaş uzayan saçlar için geliştirilmiş ilk “Sarmaşık Özlü Bakım Serisi BIOBLAS SPEED&LONG” raflardaki yerini aldı. Bioblas Speed&Long’un şampuan, şampuan ve saç kremini içeren 2 in1 ve bakım kremi ile saçlar artık daha hızlı ve daha sağlıklı uzayacak…

Bioblas Laboratuvarları’nda uzun araştırmalar sonucunda geliştirilen BIOBLAS Speed&Long, içerdiği sarmaşık özü ile saçların uzamasını sağlıyor; ayrıca içeriğinde bulunan bitkisel vitamin ve minerallerle ile de saçı besliyor ve saçlara sağlık veriyor.

Sarmaşık (HEDERA HELİX)

Yaz kış yeşil rengini koruyan, hızla uzayan boyu, ince ve narin görüntüsüyle yıkık dökük duvarları, balkonları güzelleştirmek veya çirkinliği örtmek amacıyla kullanılan sarmaşık aslında süs bitkisi olmaktan daha öte bir ilgiyi hak ediyor.

Yüzyıllardır güzellik reçetelerinde yer alan sarmaşığın saç ve saç derisi üzerinde önemli faydaları bulunuyor. Sarmaşık içerdiği ‘Phytosteroller” gibi yüksek antioksidanlar sayesinde saçlar için adeta bir yaşam pınarı özelliğine sahip. Bu içeriği ile sarmaşık, yavaş uzayan saçlar için saç uzamasında uyarıcı olarak kullanılabiliyor. Sarmaşığın içeriğinde bulanan flavonoidlerin (kaempferol, quercetin) ve steroid bileşenlerinin ise (beta-sitosterol) saç dökülmesine karşı etkili olduğu ve saçları uzatıcı etkiye sahip oldukları bilinmekte. Yine içeriğindeki serbest aminoasitler, saçın genel görünümünü güzelleştirici, saç derisi için besleyici özellik gösterdiği gibi saponinler doğal temizleyici özellikte.




* BASIN BÜLTENİ 


Veee bunlarıı okuyan ben durur muyumm :) Hemen Gratis mağazalarınaa koşttumm.Aldımmm 9,90 TL yee.Amaa evde de ne göreyimmm şampuan yerinee ben şampuan sonrası bakım kremini almışımmm :))) Okumadan almanın sonu diyorummm kızlarr.Olsun en kısa sürede şampuanınıda alıcamm.Bakalım kremi nasılmışş 









En kısa zamanda deneyip size sonuçları bildiricemm kızlarr :)))



Sevgiyle Kalın Hoşça Kalınnn :)))


2 yorum:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...